Zachary Taylor

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.
Zachary Taylor
Ztaylor.jpg
Yhdysvaltain presidentti
vallassa 18491850
edeltäjä James Knox Polk
seuraaja Millard Fillmore
syntyi 24. marraskuuta 1784
Virginia
kuoli 9. heinäkuuta 1850
Washington D.C.
puolue Ei mitään merkitystä

Zachary "Z" Taylor (17841850) oli Yhdysvaltojen 12. presidentti ja melkoinen "äijä" sanan varsinaisessa merkityksessä[1]. Taylor keksi alkuperäisen Zorron merkin allekirjoittaessaan asiakirjoja sivaltavalla ja hyvin sotkuisella tyylillään. Hänet tunnettiinkin usein yksinkertaisesti nimellä "Z". Taylor oli Meksikon sodan veteraaneja, ja kaikki naiset olivat aivan lääpällään häneen. Taylor olikin kova naistenmies[2]. Ikävä kyllä naiset saivat äänestää presidentinvaaleissa Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran vasta 1920-luvulla, joten Taylorin komeasta ulkomuodosta ja etenkään hänen jumalaisista pulisongeistaan ei ollut apua vaalikampanjassa.

Taylor ehti olla presidenttinä vain noin vuoden, sillä hän kuoli heinäkuussa 1850, kun salama iski häneen kirkkaalta taivaalta. Tämä sopi sinänsä kuvaan, sillä Taylor oli itsekin melkoinen salama[3]. On esitetty, että salamanisku olisi ollut Jumalan rangaistus kiroilusta tai muista tuhmuuksista[4].

Myöhempi tutkimus on kuitenkin osoittanut, että Taylor itse asiassa lavasti kuolemansa ja vetäytyi julkisuudesta 1850 lähteäkseen tutkimaan muinaisten sivilisaatioiden jäänteintä Etelä-Amerikkaan. Hän liittyi sademetsässä asuvaan intiaaniheimoon, avioitui laiskiaisen kanssa ja eli heimon kuninkaana 109-vuotiaaksi.

Viitteet ("Viitteet", heh heh!)[muokkaa]

  1. Virnuileva silmänisku
  2. Vink, vink!
  3. Kyllä, juuri SIINÄ mielessä!
  4. Niinpä... vink! Ehe!


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.