Wolverine

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Aikalaiskuvaus Wolverinen Ruotsinajoilta.

Wolverine on mutantti, jolla on helvetinmoiset kynnet ja adamantium-metallilla päällystetty luuranko. Wolverine paranee tosi nopeasti, ja vaikka mieheen on tartutettu noin 500 eri AIDS-virusta, hän parani niistäkin.

Wolverine syntyi Ruotsissa, mutta ei hyväksynyt kansansa homoeroottisia ominaisuuksia, joten hän teki kynsillään pari kivaa verityötä ja lähti sitten naapurimaa Finlandiaan, joka tunnetaan myös väärällä nimellä Suomi. Supo kaappasi Wolverinen ja pisti tälle adamantiumluurangon, ja nakitti tämän hommiin Suomen armeijalle. Wolverine kuitenkin pakeni jenkkilään, jossa tämä liittyi Ryhmä-X nimiseen mutanttioikeusliittoon.

Ryhmä X antoi Wolverinelle lähinnä turvapaikan jossa piileksiä ruotsalaisia ja poliisia tappamisen välissä. Kun hän kyllästyy tappamiseen, hän näyttelee lastenohjelmissa ja harrastaa irtosuhteita! Senpä takia monet modernin ajan lapset ihannoivat Wolverinea. Kuka nyt ei ihailisi miestä joka saattaa tappaa, raiskata tai rampauttaa sinut jos solmiosi ei ole suorassa?

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.