Viivi Avellán

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Ohhoh!”

~Tampereen yliopiston rasismitutkija Anna Rastas
Naziflag.gif
Jalot germaanit rakastavat tätä artikkelia.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma sitaatteja Viivin sammakkokokoelmasta.

Viivi Avellán on olemassa vain siksi, että MTV3 on tukkinut paskavuotojaan lisäämällä paskan tarjontaa omalla kanavallaan. Viivi Avellánin tullessa kuvaruutuun taustalla pyörii ohjelma Viihdeuutiset. Televisio-ohjelmien pohjanoteerauksissa tämä ohjelma on toistaiseksi onnistunut käymään syvimmällä.

Viivi Avellán esiintyy joko hyvin niukasti pukeutuneena tai ei pukeutuneena ollenkaan.

Avellán on huoliteltu, liipattu ja lankattu muovihymynukke ja aiheuttaa tästä johtuen siemennesteroiskahduksia yksinäisissä poikamiestalouksissa. Viivi Avellán on epätoimittaja epäohjelmassa ja aiheuttaa epätodellisia tuntemuksia niissä televisionkatselijoissa, jotka eivät ole täysin turtuneita silmille tulvivaan paskaan ja jaksavat nipistää itsensä hereille vaihtaakseen kanavaa tai sulkeakseen televisiovastaanottimen. Miesten puolella Viivi Avellánina toimii Sampo Marjomaa.

”Muhun ei uppoo mokkakikkelit ja muut tämmöset etelän hetelmät.”

~Viivi Avellán fyysisestä rajoitteestaan/ominaisuudestaan

Viivi Avellán on adoptoitu tv-henkilöksi Linda Lampeniuksen ja Krisse Salmisen yhteisestä tahdosta. Saattaa myös olla, että Viivi Avellán on yksi niitä harvoja pelkästään naaraista syntyneitä naaraita. Tv-esiintyjäksi hänen ohjelmoimisensa on ollut näin erityisen helppoa, joskin Viivi Avellánilla ovat myös erinomaiset radiokasvot. Ensimmäisten ei ehkäistävissä olevien kasvoryppyjen jälkeen Viivi Avellánilla onkin optio esiintymiseen joko Radio Novassa tai vaihtoehtoisesti Iskelmäradiossa Pia Korisevan työparina. Saattaa myöskin olla, että Viivi Avellán teljetään loppuiäkseen Lintulan nunnaluostariin katumaan suomalaisen televisio-ohjelmiston pahaksi tekemäänstä myyräntyötä.

Viivi Avellánilla on myös lyhyt Hikipedia-ura.