Uskoon tuleminen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Haluatko antautua korkeamman talama eli tulla Uskoon? Jos haluat niin sinun on hyvä tietää seuraavat kolme asiaa joista selviää mitä Uskoon tuleminen tarkoittaa:

  1. Kun vuodatat siemenesi Uskoon niin silloin itse asiassa annat ylimmän päätäntävallan asioihisi. Samasta syystä jonka vuoksi naiset saavat vallan perheessä. Kun antaudut Uskolle, Hänestä tulee Herrasi ja Kuninkaasi. Teet omasta vapaasta tahdostasi hänen tahdon ja mietit mitä hän haluaa ja ei halua.
  2. Kun tulet Uskoon, saat orgasmin ja hyvän mielen. On kuitenkin hyvä muistaa että kun tulet uskoon niin sisääsi voi tulla Toivo.

Näin annat elämäsi Uskolle[muokkaa]

Kun haluat tulla Uskoon niin mene johonkin missä saat olla kahdetaan, makuuhuoneeseen, vessaan tai neuvottelutilaan Stubbin kanssa. Ja sulje ovi perässäsi. Asia on vain sinun ja Uskon välinen. Se ei kuulu muille. Paitsi oven läpi kuuluu. Polvistu lattialle ja laita kädet lattialle. Tee tämä itsesi tähden. Usko ei tätä tarvitse, sinä tarvitset. Näin nöyrryt Uskon eteen. Usko matkii elettäsi. Tämän jälkeen voitte suorittaa itse Uskoon tulemisen aktion.

Uskoon tulemisen jälkeen[muokkaa]

Tee kaikki minkä voit hyvällä omallatunnolla tehdä. Jos jokin asia vaivaa sinua niin luovu siitä. Älä kerro tapahtuneesta. Tottele. Voit sanoa kavereillesi jotka ihmettelevät muuttunutta asennettasi että olet tullut Uskoon ja sentäden haluat että hekin tulevat. Niin kauan kuin olet kuuliainen Uskolle, olet Hänen.

Katso myös[muokkaa]