Ummetus

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kuvan kanadalainen supersuosittu IRTi-sarjan rekkakuksija eli Hughie Jääkarhu Wowhand eiku Bowman, ajopaussilla Alaskan kevätjäillä. Pörröpuku lienee sponssattu Alaskan mafian toimesta. Ilmeestä näkee, että käyntikortin jättö tuskaa tekee.

Ummetus on eräs kiusallinen ruuansulatusvaiva. Se on käytännössä ripulin vastakohta, eli siinä ei kakka pääse poistumaan suolistosta. Ummetusta voidaan poistaa etenkin BSDM-porukan suosimalla tyylillä kuten peräruiskeilla. Kadun normijaakko eli tavantallaaja on keksinyt edullisemman ja helpomman keinon parantaa uumetusta. Se on monikäyttöinen luonnonlääke nimeltä kalja! Hienompi kirkkoväki saattaa käyttää wanhaa cunnon Tam-Tamia eli Juice Leskisen suosikkijuomaa, luumukiljua.

Anorektiasta kärsivät saattavat käytellä ulostuslääkettä tarpeettoman paljon. Tästä konkreettisena muistutuksena lienee Japanin sotalippu: Himonaru. Siksikin hernekeitto on eräs Japanin keisarin kieltämä ravintoaine, koska se veltostuttaa suolistoa ja lisää taistelulle vähemmin aktiivisten kaasujen pitoisuuksia - ja sitä kautta laskee miesten potenssia ja taistelumoraalia.

Tytöt saattavat vessa-tarinoinaan kertoilla omien ummetustensa tuoreimmista vaiheista. Tästä lienee peräsin tuo kuuluhko sanontakin:

”-Ei lasta, ei Paskaa!”


Drinkingbeer.jpg Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.