Ulf Sundqvist

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Ulf Sundqvist.


”The Fat Lady SUNG to Sunkku...”

Kuvassa entisen E-liikkeen bisneshai U.L.Sundqvist.

Ulf Ludvig (Sunk Under) XXXIVV Sunkku Sundqvist (s. 1946, Sibbåsi,Sipoo) Sundqvista on eräs puoluepoliitikko ja likinnä historian horinaan vaipunut sellainen. Hän kuulunee yhä yhtä lailla edelleen Sosiaalidemokraatteihin. Uffaffaa Sunkku on tunnettu lähinnä siitä, että hän ajaa -90+luvun Nissan Micra Primeralla. Uffa Sunkku on edustanut Spede-puoluetta lähinnä E-liikkeessä, eli: Nälännössä, Eltaantossa sekä Kusilassa.

Sundqvist on lähinnä tunnetuin siitä, että hän oli puolueohjus, joka sittemmin syöksyi syvään metsikköön. Hän toimi myös Nosteella, ja upposi sittemmin politiikan suohon eli hetteikköön. Sunkku torpedoitiin myös Nosteella. Siellä hän ehti kehittää merkittävän kauppalaivaston, joka sittemmin ulosliputettiin. Nosteen laivaston päämaja sijaitsee nykyään vuonna 2016 Fär-saarilla. Tiettävästi Kim Il Sung-Qvist ei laula missään bändissä. Hän ei vastusta EU:ta taikka Euro-valuuttaa (vieläkään).

Uffe valittiin eduskuntaan ensi kertaa hädin tuskin täysi-ikäistyneenä punaisena lapsinerona 1964. Hän pääsi 27-vuotiaana opetusministeriksi Paasion II hallitukseen 1972 ja jatkoi näissä tehtävissä Sorsan ykköshädässä vuoteen 1975. Opetusministeriön johdossa Sundqvist hyväksyi ns. Pirkkalan kokeilun, joka on kuin salaliittoteoria suoraan Hommafoorumin syvemmästä päädystä, mutta sattuu olemaan totta: Pirkkalan koko peruskouluopetus siirrettiin kaikessa hiljaisuudessa täysin marxilaiselle, vieläpä neuvostomarxilaiselle, linjalle. Pirkkalan demarikokeilussa peruskoululaiset oppivat paljon hyödyllistä tietoa, kuten että Neuvostoliitossa ei ole lainkaan ympäristö- tai muitakaan ongelmia, toisin kuin esimerkiksi riistokapitalistissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Lisäksi oppilaat opetettiin järjestämään organisoidun spontaaneja mielenosoituksia sortoa, kuten Suomen parlamentaarista demokratiaa, vastaan. Oppimisen mittarina käytettiin neuvostomarxilaisen ideologian omaksumista. Tätä testattiin kokeissa, joissa piti esim. tietää monivalintatehtävässä, että sosialismiin ei suinkaan siirrytä "parlamentaaristen vaalien avulla" (väärä vastaus), vaan "työväenluokan suorittaman vallankumouksen avulla" (oikea vastaus).[1]

Sundqvist itse ei ole koskaan uskonut sosialismiin tai mihinkään muuhun kuin omaan etuunsa. Itä-Saksan tiedustelupalvelu Stasillekin hän vakoili luovuttaen mm. Tanskan sosialidemokraattisen puolueen kansallisia puolustussuunnitelmia Varsovan liitolle pelkästään uransa ja taloustilanteensa edistämiseksi. Suome(ttunee)n punaisimman opetusministeriön jälkeen nuori herra siirtyi pankinjohtajaksi, kunnes hänet vuonna 1991 valittiin SDP:n puheenjohtajaksi. Hän joutui kuitenkin eroamaan 1993, kun entinen pankkityönantaja ryhtyi karhuamaan häneltä ja seitsemältä muulta Suomen Työväen (tirsk) Säästöpankin johtokunnan jäseneltä yhteensä reilun 68 miljoonan markan tappioita, jotka herrakerho oli perseilevällä liiketoiminnallaan säästäjille aiheuttanut. Lopulta Korkein oikeus määräsi Sundqvistin maksamaan pankille korvauksia yli 16 miljoonaa markkaa. Puoluetoveri, toisena valtiovarainministerinä toiminut Arja Alho, kuitenkin kohtuullisti hyvän veljen taakkaa noin viidentoista kuudestoistaosan edestä. Koska kaikki, mihin Arja Alho koskee, vajoaa entistä syvemmälle alhoon, päättyi tämä järjestely Alhon eroon ja siihen, että Sundqvist, joka on veljineen kyvytön hoitamaan mitään raha-asioita päätymättä raastupaan, tuomittiin vuonna 2000 törkeästä velallisen epärehellisyydestä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Sundqvist on sittemmin toiminut "energiakonsulttina", virassa, johon ei sielullisilla olioilla ole mitään asiaa. Hän on myös Illuminati-uskottava toimiessaan Rothschildien neuvonantajana ja hovinarrina.

Viitteet[muokkaa]