Työväen Akatemia

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Työväen Akatemia on kauniaislaista agitaatiota harjoittava aivopesula Novaja Zemljassa. Rehtorina toimii Kari Peitsamo, joka oman työnsä ohella ohjaa opiston oman Agit Prop -kuoron toimintaa. Muita opiston päätoimisia opettajia ovat Kristiina Halkola (näyttelijäntyö ja ilveily), Maksim Gorki (kirjoittaminen ja rajoitettu itseilmaisu), Otto-Wille Kuusinen (yhteiskunnalliset opinnot) sekä Mao Zedong (kiinan kieli ja kulttuuri). Myös Paavo Lipponen pitää opistolla suosittuja komparatiivisen teologian luentoja.

Työväen Akatemiassa on noin 500 opiskelijapaikkaa. Opisto ei peri lukukausimaksua, vaan opiskelijat osallistuvat opiston yhteisiin töihin taistolaisen reipashenkisellä työn sankarin mentaliteetilla.

Opiston kasvatusohjelma pohjautuu köyhyyden, kuuliaisuuden ja naimattomuuden periaatteille. Opistossa on yhdeksän opetusohjelmaa, joista varsinkin kiinan kielen ja kulttuurin linja on vuodesta toiseen säilyttänyt vankkumattoman kestosuosikin asemansa. Työn raskaan raatajia vetää puoleensa myös kommunistinen disko.

CommieBac.jpg Kaikki maailman työläiset liittykää yhteen! Tämä artikkeli on liian kapitalistinen Hikipediaan.
Voit auttaa kommunismin ja sosialismin levittämistä laajentamalla tätä artikkelia.