Ero sivun ”Päivän Byrokraatti” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
3 471 merkkiä lisätty ,  26. heinäkuuta 2021 kello 21.11
ei muokkausyhteenvetoa
 
Päivän Byrokraatin merkittävimmät konstit taistella konkreettisesti sosialistista neuvostomiehitystä vastaan ovat Keijo Kaarisateen freesin ''huumorin'' apinointi, someseuraajistonsa mölysammakkolauman säännöllinen usuttaminen jonkun satunnaisen henkilön, yrityksen tai instituution kimppuun ja SM-tason uhriutuminen. Ministerien ylioppilasarvosanojen vertailu/kauhistelu on osa PB:n arvokasta kontribuutiota yhteiskunnalliseen keskusteluun. Esimerkiksi [[Sanna Marin]] <small>[pahan silmän karkotus]</small> kirjoitti ''LYHYESTÄ'' matematiikasta ''VAIN'' [[C]]:n! Mitä jos [[Vladimir Putin|Putin]] käskee Sannaa ratkaisemaan toisen asteen yhtälön? Mitä jos [[Angela Merkel|Merkel]] kysyy Sannalta, mikä on pyörähdysparaboloidi?
 
===Klassisen liberaali lähdekritiikki===
Päivän Byrokraatti ei ole trolli eikä siis levitä disinformaatiota, salaliittoteorioita tms.; sen tekevät paljon tehokkaammin PB:n seuraajat PB:n julkaisujen kommenteissa. Korkeintaan PB ''kysyy vain kysymyksiä'' ja pitää asioiden implikoituja yhteyksiä ''mielenkiintoisina''. Tästä oli kyse myös loppiaisena 2021, kun äärioikeistolaiset presidentti [[Donald Trump]]in kannattajat tunkeutuivat Yhdysvaltain Kongressitaloon keskeyttämään presidentinvaalin tuloksen vahvistamisen senaatissa, ja Päivän Byrokraatti katsoi aiheelliseksi julkisesti otaksua, että teon takana olivat sittenkin antifakommunistit. PB listasi itseään syvästi "''ihmetyttävinä''" seikkoina mm., että kongressirakennukseen tunkeutuneet henkilöt "''näyttävät antifalaisilta''" ja että poliisi (joka Yhdysvalloissa on tunnetusti erittäin hyvää pataa äärivasemmiston ja antifasistien kanssa) näytti lepsuilevan tunkeilijoiden kanssa. Vakuuttavimman todisteen, ns. ''savuavan kommunismin'', Päivän Byrokraatille antoi '''Kek McKekface''', Twitter-käyttäjä ja arvostettu klassisen liberalismin teoreetikko, jonka profiilikuvana oli vihreä Pepe-sammakko, jonka erektiossa oleva siitin oli sensuroitu mustalla palkilla. PB arvoi McKekfacen luotettavaksi, sillä onhan hänen omistakin Twitter-seuraajistaan huomattava osa sammakkokyrpiä. McKekfacen todisteet olivat vastaansanomattomat: kuva kongressiin tunkeutuneen partapotson kämmenselän tatuoinnista, joka esittää ''Dishonored''-videopelissä esiintyvää symbolia. Kommunismia pakkomielteisesti pelkäävä PB näki tässä kuvassa tietysti sirpin ja vasaran, kauhukommunistisen symbolin, koska miksi katsoa kuvaa kahdesti, kun kullisammakko sanoo että näin on ja kun kommunismihysteria on valmiiksi päällä. PB esitteli kikkelisammakon kuvatulkintoja todisteena kommunistien sekaantumisesta Capitolin valtaukseen mm. Tere Sammallahdelle (joka ei vaikuta ihan ostaneen tätä nimenomaista salaliittoteoriaa).
 
Kun Hikipedian Twitter-tili ehdotti nokkelan kuivasti PB:lle, että "''kun alkaa oikeasti nähdä sirppejä ja vasaroita kaikkialla, on aika logata ulos ja huilata''" korjaten samalla PB:n kuvasta tekemän virhetulkinnan, palkitsi aina sanavalmis PB tämän huomautuksen panemalla päälle blokin ja tarjoamalla yhden kuuluisista papparaistyylisistä comebackeistään: "''No niin, ja sinunkin trollitilisi lähtee nyt tästä bittivirrasta.''". PB poisti salaliittotwiittinsä, ei siksi, että olisi toiminut tyhmästi uskoessaan ennemmin anonyymiä mulkkusammakkoa kuin omia silmiään, vaan vain siksi, että ilkeämielisesti kuvien tulkintaan kykenevät "''vasemmistohörhöt alkoivat kerääntyä öyhöttämään sen [typerän munauksen] ympärille''". PB valehtelee, että asialla olisi ollut lähinnä "''0 seuraajan uusia tilejä entuudestaan estetyiltä häiriköiltä''". Joopa joo, siksipä poistettiin julkaisu, kun nollatrollit ja gommunistit ikävästi aiheetta häiriköivät, ei yhtään siksi että uskoin YouTube-dokumentin Marsin pintakuvien pikselien olevan sivilisaatio ja nyt nolottaa. Klassinen liberaali valehtelee mieluummin kuin myöntää olleensa väärässä.<ref>Päivän Byrokraatin valehtelun ja historian väärentämisen vuoksi totuus on saatavilla enää Hikipedian Twitter-tilin kuvakaappauskoosteessa: [https://twitter.com/Hikipediainfo/status/1346971887612661761 Hikipediainfo Twitterissä] 7.1.2021.</ref>
 
==Kannanottoja==

Navigointivalikko