Ero sivun ”Jokerit” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
158 merkkiä lisätty ,  22. syyskuuta 2018 kello 19.51
→‎Tunnelma: -lisätty tuoreista tunnelmista. Jokerit aikoi nostaa oikeusjutun HeSaa vastaan. Siinä Jokeri-logoon oli ympätty ven-pres. V.V.Putinin kasvot
(Tehty luokituksen muutos. Ei ole enää aikoihin pelannut eikä palannut SML:aa tai SML:aan. Vaik nii moni toivois..(?))
(→‎Tunnelma: -lisätty tuoreista tunnelmista. Jokerit aikoi nostaa oikeusjutun HeSaa vastaan. Siinä Jokeri-logoon oli ympätty ven-pres. V.V.Putinin kasvot)
 
 
== Tunnelma ==
Tunnelma on ahterista, sillä hallissa on muurahaisten [[hautajaiset]]. Ehkä joskus joku pari keppanatuoppia ottanut mies saattaa mölistä. Mutta muutama paikalle eksynyt katsoja ei saa millään keksittyä edes yhtä kunnon kannustushuutoa. Tilat on melko hyvät, mutta missä katsojat ovat? Katsojat ovat kyllä saattanueet pudota Helsingin Luolassa olevista lattianraoista alas muutaman kymmenen metrin syvyiseen kuoppaan. [[Tiedosto:Putin.png|thumb|left|Tämän herran seli ''Venäjän Suuriruhtinas Vladimir Sievästäjä I:n seli Vova-Setä I'':n suojelusta on epäilty Hell's Inking Anomien puolesta. Herjaheitto poikinee oikeusriidan.]] [[Helsingin Sanomat]] parantaa taatusti [[KHL]]:n liigatunnelmaa. Se lisäsi jokerikorttiin taatusti ikuisesti loistavat Vova-Sedän seli Wolodja I:n kasvot.
 
== Tulevaisuus ==
1 669

muokkausta

Navigointivalikko