Ero sivun ”Maahanmuuttaminen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
207 merkkiä poistettu ,  5. toukokuuta 2018 kello 21.18
ei muokkausyhteenvetoa
 
==Maahanmuuton vastustaminen==
Vittu mä näin ku yks maahanmuuttaja pisti bensakanisteria jonku vauvan perseesee ja sytytti sitte sen vauvan ja sit se vuava muuttu gorillaks ja sit se gorilla imi sen maahanmuuttajan nakkia ja sit se gorilla puras sen nakin irti jonka jälkee se maahan muuttaja otti sitä gorillaa nänneistä kiinni ja se maahanmuuttaja työnti sen supremen kengät sen gorillan perseesee sit se gorilla vaa lähti lentoon ja katos jonka jälkee toine maahan muuttaja söi dinosauruksen paskaa samalla ku työnti sormiaan markoboy87:n perseeseen
Ennen vanhaan maahanmuuton vastustaminen oli ymmärrettävää. Oltiin rasisteja. Pelko on ymmärrettävää. Nykyään ei olla rasisteja. Ei kukaan. Ja vaikka oltaisiin, niin tätä ei tunnusteta. Ennen maahanmuuttajiin suhtauduttiin myös kateudella. Ajateltiin että maahanmuuttajat menestyvät hyvin. Tulevat maahan ja vievät työpaikat ja hurmaavat naiset. Toki tässä kohden oli pakko miettiä sitä, minkälaisia laatukansalaisia nämä huolestuneet olivat, kun ajattelivat että kieltä osaamaton ja kulttuuria tuntematon tyyppi voisi vain suit sait tulla ja napata naiset ja työt itselleen. Mutta jatkoarvioiden koittaessa oli pakko huomata, että juuri tämän huomion todennäköisyys tavallaan vahvisti sitä pääargumenttia.
 
Nykyään maahanmuuttajille ollaan sen sijaan kateellisia. Kateellisia siitä että maahanmuuttajilla menee niin paljon huonommin. Eli maahanmuuttajat tulevat viemään töiden ja naisien sijasta työttömyyskorvauksia. Tämä luo toki positiivista itseluottamusta tavallisesti nöyrään ylen pessimistiseen kansaamme. Mutta tarkemmalla miettimisellä ei silti voi olla miettimättä sitä että olisikohan tässä siltikin kysymys kilpailusta. Että pelätään että maahanmuuttaja tulee sille työttömyystuelle, jolla itse ollaan. Että ongelmana ei ole loisiminen vaan se, että jos moni loisii, loisiville jää naamaa kohden vähemmän.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko