Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pullon henki

231 merkkiä lisätty, 6. syyskuuta 2014 kello 16.44
p
ei muokkausyhteenvetoa
==Pullon hengen mahti==
Pullon hengen voimat ovat rajallisia. Hieman kuten ''"Aladdin" '' -sadusta opitaan, sormuksen hengillä on rajoituksia. Pullon hengen voimien tunteminen onkin hyödyllistä. Pullon hengen avulla voit tulla osallisiksi seuraavista ihmeistä:
* Saavutat täydellisen rikkauden. Voit tarjota kierroksia. Voit tipata baarimikkoa ties millä summilla. Voit ajaa taksilla korttelia ympäri. Eikä lompakkosi tyhjene ollenkaan. Seuraavana aamuna tosin todennäköisesti heräät keppikerjäläisenä.
* Voit toivoa itsellesi rakkautta. Ympärilläsi voi parveilla täydellisiä puolisoehdokkaita joiden kanssa harrastat täydellistä seksiä. Seuraavana aamuna heräät kuitenkin käsittämättömän ruman prostituoidun vierestä. Tosin lohdutukseksi voidaan sanoa että prostituoitu on todennäköisesti edullinen.
Pullon henki tunnetaan erityisesti ''"Tuhannen ja yhden yön tarinoista"''. (Tarinan ''yö''t viittaavat luonnollisesti tarinan sankarin kurkkuäänteisiin, eivätkä vuorokaudenaikaan.) Tätä tarinaa on sitten tuotettu monissa eri muodoissa. Esimerkiksi ''"Aladdin"'' on yltänyt jopa Disney -versioksi ja muotoutunut tarinaksi jossa pullon henki ei voi luvata prinsessaa mutta voi kovasti auttaa sellaisen hankkimisessa. Pullon hengen voimista kertovat myös monenlaiset ''"Faust"'' -tarinat joissa faust hankkii kaiken maailmallisen tiedon ja ymmärryksen seuraavan aamun seurauksia miettimättä.
Kaikista tunnetuin tarina kertoo kuitenkin [[Käyttäjä:Veli Kani|Veli Kanista]], Helsingin Arabiassa asuvasta nuoresta miehestä joka löytää pullon hengen nurkkiin unohtuneesta pullosta. Tarinasta tehty elokuva piti sisällään laulua ja tanssinumeroita. Elokuvan tanssi maton kanssa on huipputaiteellinen. Lauluosuuksia on rinnastettu [[Vesa-Matti Loiri]]in ja muutoinkin elokuva oli yhtä ainutlaatuisen omaperäinen kuin sille perustuva alkuperäinen tositarina. Sen katsottuaan voi todella uskoa ihmeisiin kuten taikuuteen ja lentäviin laattoihin. ==Katso myös==*[[Pyhä Henki]]*[[Taikalamppu]] [[Luokka:alkoholi]][[Luokka:Örismaattiset suuntaukset]]
252
muokkausta

Navigointivalikko