Ero sivun ”Jouko Turkka” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 708 merkkiä poistettu ,  30. maaliskuuta 2011 kello 12.30
p
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän ”TheVANDALI” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän ElKondis versioon.)
p
[[Kuva:Te_Konkurssisirkus_Turkka2.jpg|thumb|Jouko Turkan katse ja ilmeet liittyvät täydellisesti kulloinkin esitettävään asiaan ja sen sisältöön sekä muistuttavat hämmästyttävissä määrin [[Lordi Voldemort]]ia.]]
'''Jouko Mali Turkka''' on suomalainen [[hihhuli|evankelista]], joka herättää ja havahduttaa huomiota maailmalla aina esiintyessään.TERRiuhfuhisuvhsiusivusiuvhisdvuhTERSAAAAAAAAA ErityisestiKUUMA JoukoVOI TurkkaMUNANA tunnetaanVÄLIIIIIIIIIIsyksyllä kiinteästä1939. ja[[Juho palavastaKusti katseestaanPaasikivi|Paasikiven]] sekäapurina kaksiTurkka numeroaolisi liianvastannut suuresta[[Stalin]]in villapaidastaan,ja joka[[Molotov]]in onkatseisiin ollutsamalla hänenmitalla erottamatonja pukimensapannut joepäilemättä kolmenvielä vuosikymmenen ajanparemmaksi. VastoinTurkan yleistätuijotuksesta käsitystätulee Turkkahelposti ei olevauhkoontunut, hullu, vaikka tunteekin tämänja elämänpiirinpelokas erinomaisestiolo.
 
== Onko tämä kokoelma irrallaan rimpuilevia tosiasioita? ==
 
Jouko Turkka esiintyy paatoksellisessa hypnoosissa. Hänen taitojaan tarvittiin ensi kerran Bodominjärven surmatöiden selvittelyssä kesällä [[1960]] ja usein sen jälkeenkin. Jouko Turkka on usein muulloinkin antanut virkavallalle hypnoottista apuaan. Turkan kuuluisa lause ”''Toistat kaiken mitä sanon!''” on lausuttu yleisesti kuorossa mm. Moskovan Punaisella torilla, [[Vatikaani]]n Pietarinkirkonaukiolla ja Suomen Kansallisteatterissa. Manipulointikyvyt Jouko Turkalla ovat likipitäen täydelliset, mistä syystä hän on kouluttanut useita nuoremman polven näyttelijöitä.
 
==Jouko Turkka teatterilehtorina==
 
Jouko Turkan keskeisiin metodeihin kuului syödä itse ja syöttää oppilaille omaa [[paska]]ansa. Turkka oli omaksunut tämän opetusmetodin itse [[Martti Luther]]ilta, joka väitti lusikallisen nauttimisen omaa paskaa joka aamu olevan terveellistä. Nämä osittain kolmannen valtakunnan opetusmetodit olivat kauhistuttavan tehokkaita ja sotivat eettisiä arvoja vastaan, joten Turkka erotettiin opettajantehtävistään. Kostoksi tästä Jouko Turkka laittoi teatteriopiskelijat niistämään nenänsä ilman nenäliinoja ja tulemaan kameroiden eteen; syntyi uusi moderni ''Kevään seitsemäntoista veljestä ja heidän räkäiset nenänsä''.
 
==Jouko Turkka neuvottelijana==
 
On tavallaan ollut suuri sääli, ettei Jouko Turkka ollut mukana Moskovan neuvotteluissa syksyllä 1939. [[Juho Kusti Paasikivi|Paasikiven]] apurina Turkka olisi vastannut [[Stalin]]in ja [[Molotov]]in katseisiin samalla mitalla ja pannut epäilemättä vielä paremmaksi. Turkan tuijotuksesta tulee helposti vauhkoontunut, hullu ja pelokas olo.
 
 
11

muokkausta

Navigointivalikko