Ero sivun ”Jokerit” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
42 merkkiä lisätty ,  14. huhtikuuta 2009 kello 12.05
p
Käyttäjän ”91.152.166.163” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 84.250.1.134 versioon.
p (Käyttäjän ”91.152.166.163” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 84.250.1.134 versioon.)
 
Kausi 2005–2006 oli Jokereissa rantapallonpelaajien ammattiliiton jäsenien juhlaa. Kuumentunut työkiista pelaajien kesälomien pituudesta sai ratkaisevan käänteen, kun pelaajat menivät lakkoon. Tämä asetti riidan kokonaan uudelle yhteiskunnalliselle tasolle, ja joukkueen omistaja [[Hjallis Harkimo]] joutui taipumaan ammattiliiton painostukseen.
Uuden sopimuksen täyttäminen ei ollut kuitenkaan helppoa työnantajaosapuolelle. Jokereiden johtajana pelannut Waltteri Immonen jouduttiin korvaamaan [[Ruotsi]]n kansalaisella [[Curt Lindström]]illä, joka varmisti pelaajien kesälomien alkamisen maaliskuussa.
Jokereitten yleisin tapa pelata on paskata housuun niin että vastustaja tainnuttuu hajusta.
 
== Pelaajat ==
 
== Tunnelma ==
Tunnelma on ahterista, sillä hallissa on muurahaisten [[hautajaiset]]. Ehkä joskus joku pari keppanatuoppia ottanut mies saattaa mölistä. Mutta muutama paikalle eksynyt katsoja ei saa millään keksittyä edes yhtä kunnon kannustushuutoa. Tilat on melko hyvät, mutta missä katsojat ovat? Katsojat ovat kyllä saattanueet pudota Helsingin Luolassa olevista lattian raoista alas muutaman kymmenen metrin syvyiseen kuoppaan.
 
 

Navigointivalikko