Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Koulu

182 merkkiä lisätty, 22. helmikuuta 2009 kello 21.13
Mitä koulussa on?
Koulussa on useita pahansuopia tahoja, jotka pitävät "oppilaiden" kiusaamisesta. Myös luokkahuoneita (ks. '''[[kidutuskammio]]''') löytyy. Luokkahuoneissa tapahtuu muun muassa aivopesua.
*'''Ruokaa''' – Pääasiassa stroganoffia, jota saadaan, kun sekoitetaan viemäristä saadut mömmöt ja katu[[kissa]] tehosekoittimessa. Mukaan saatetaan laittaa lihamyllyssä jauhettu lihava humalainen. Joskus mukaan "sattuu" hieman keittäjien eritteitä. Erään nimeltämainitsemattoman koulun opettaja väitti, että kouluruoka kiertää kemianluokan kautta koulun ruokalaan(mahdollisesti tämän takia kouluruoka ei ole edes ruokaa).
*'''Rehtori''', joka tunnetaan myös nimellä ylikiduttaja tai [[Sephiroth]], [[on]] koulun ylin herra, mestari ja [[orja]]päällikkö. Joskus jotkut epäonnekkaat joutuvat ”Rehtorin puhutteluun”, jonka jälkeen he eivät pysty istumaan kahteen viikkoon. Sana ”Rehtori” tulee sanasta ”Rankaisija”. Oppilaiden mukaan rehtori on poikkeuksetta [[homo]], joskaan täyttä varmuutta [[ei]] ole saavutettu kuin [[Dumbledore|harvoin]].
[[kuva:Torture-chamber.jpg|thumb|Suurin osa opettajista pitää työtilojaan hyvinä.]] Sinun on aivan turha vastustella koulun käytävällä, jos rehtori rupeaa panemaan sinua, koska jos vastustat niin silloin koulun vartijat ampuvat sinut alas.
4
muokkausta

Navigointivalikko