Tiskikone

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Myös kissan voi kätevästi pestä.

Tiskikone on kone, joka tiskaa. Yleensä se tiskaa astioita. On myös mahdollista tiskata paperia ja ranskalaisia perunoita.

Tiskikoneen toimintaperiaatetta eivät tiedä ketkään muut kuin korealaiset suunnittelijat. Kukaan nimittäin ei ole nähnyt tiskikoneen sisälle silloin kun se on päällä. Siksi tiskikoneiden toimintaperiaate on täysin spekulaatioiden varassa.


Teorioita tiskikoneen toimintaperiaatteista[muokkaa]

  • Tiskikoneessa on rajaton varasto astioita tai niiden raaka-aineita. Aina kun koneeseen pistetään likaisia astioita, ne hajoitetaan, ja salaisesta varastosta siirtyy uudet puhtaat asiat tilalle.
  • Tiskikoneen sisällä asuu yksi tai useampi keiju/tonttu/jeesus. Nämä erittäin todelliset henkilöt alkavat jynssäämään astioita puhtaaksi hillittömällä vimmalla heti kun luukku sulkeutuu. He voivat myös käyttää taikavoimia puhdistukseen. He eivät saa palkkaa.

Ylimääräistä, mutta erittäin tarpeellista ja hyödyllistä turhaa informaatiota[muokkaa]

-Osa tiskikoneista kuuluu Mafiaan, osa Mufiaan. Tämä on aiheuttanut useita sisällissotia tiskikoneiden keskuudessa. -tiskikoneet ovat mahdollisesti myös maailmanpelastaja kim jong un/kim jong unin suunnittelemia rauhantekolaitteita. Tämän takia ne ovat nykyään kielletty pohjois-koreassa.


Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...