Terhi Kiemunki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Stop hand.png Terhi Kiemunki on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.

Täällä vastaan tulevat joka päivä ja joka puolelta lapsille vittuilevat rohtuneet mummot. Terhikiemungit voittivat, minä hävisin ja siksi kerään kimpsuni.”

~Antti Holma
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Terhi Kiemunki.

Terhi Kiemunki (s. 1966 Nokivasara) on eräs tamperelainen nokialainen uusnatsi[1] ja nainen. Hänet on potkittu pois persuista eli PS-puolueesta, mikä riittää aivan satakunnan tasavarmasti idiootin määritelmään. Kiemunki on koulutukseltaan kauppatieteiden merkantti idiootti ja kurtisaani partisaani.

Kiemunki, kuvista päätellen jokin kalevalainen noita, joka pitää koko maakuntaa nälässä Kalevalan päivän aikoihin.

Terhi Gei-Munkin on epäilty tehneen triplasti tupla-laskutuksia Suomen Valtiolta. Siitä hyvästä odottanee SWR4-kunniamitali. Kansanedustajan avustajan rooli, mitä kesti arviolta 2½ vuotta, täydentänee tämän yleisen kansalaishyveen kunniakkuuden.

Terhi K.:n idiotismia täydentää se, että hän eräs hyvin harvoja poliittisia henkilöitä. Näin ainakin sen jälkeen, kun on mennyt tekemään rikosilmoituksen: omasta aiemmasta toiminnastaan.[2][3][4] Joka hänen itsensä mielestä oli "jonkun muun syy".[5]Hikipedian toimitus julistaakin tämän jälkeen, tuon täti Terhakan älyköksi.

Terhi on myös tunnettu harvinaisen tyylikkäästä ja silmiähivelevää kauneutta korostavasta silmämeikistään.

Saamallaan arviolta 100.ooo euron kunniapalkinnolla hän menee face-liftiin eli kasvojen kohotukseen, ja sen turvin hän perustanee myös uuden puolueen. Siihen liittynee Pebastian Rynkkynen & Lones Jukka.

Kiemunki avasi Suomessa käydyn keskustelun virpomisen ja maahanmuuttajien integraation suhteesta.[6][7] Hän nosti esille hijab-huiveissa virponeiden muslimityttöjen asianmukaisen pääsiäisnoitapukeutumisen puutteen ja päätyi harkitsemaan ääneen kondomien jakamista kyseisille lapsille, jotka näyttivät Kiemungin sanoin luonnostaankin noita-akoilta, ja mikäli näin tosiaan oli, heille tuleekin seuraavien 5–10 vuoden aikana enemmän käyttötilanteita turvavälineille kuin Kiemungille.[8] Kiemunki on myös valppaasti ollut ennaltaehkäisemässä rikosta katsomalla sivusta kuinka maahanmuuttaja tekee pahojaan paikassa joka ei ole olemassa, vain vaihtaakseen kuvauksensa toiseen paikkaan jota ei ole olemassa.[9]

Tuomitun ja samankaltaisten kirjoitusten, Mitä Vittua!!?? -lehdelle kirjoittamisen ja muiden riehumisten jälkeen Terhi "Kaikki terroristit ovat muslimeja" Kiemunki erotettiin puolueesta 26. helmikuuta 2017.[10] Seuraavana päivänä Tampereen Perussuomalaiset ry.:nä tunnettu käytöstavaton paskasakki ilmoitti päättäneensä yksimielisesti Kiemungin jatkavan sen puheenjohtajana, mikä on vastoin puolueen ja paikallisosaston omia sääntöjä.[11][12] Tampereen paikallisyhdistys perusteli päätöstään vaalivoittojen maksimoimisella (ilmeisesti Kiemungin kaltaisen köykäisen kansankiihottajan avulla) ja ruikutti että ”Tässä vaiheessa vaalikiireitä yhdistys ei voi tehdä henkilövaihdoksia” ja ”Hallitus kyseenalaistaa puoluehallituksen päätöksen joka vaikeuttaa puolueen kenttäväen vaalityötä”.[11] Vaalikiirelaiskuus, omanvoitonpyynti ja lojaalius natsisammakkoa kohtaan pakottivat kolmanteenkin kunniattomaan sääntörikkomukseen: puheenjohtajan valitsemiseksi tamperelaishallituksen olisi pitänyt kutsua koolle kaikille paikallisosaston jäsenille avoin yleiskokous, jossa Kiemunki ei siis olisi edes ollut legitiimi ehdokas.[12] Näin ajauduttiin tilanteeseen, jossa Suomen hallituspuolueen olisi syytä erottaa... Tampere.

Päivän kuluttua 28.2.17 puolueen paikallisosasto rekisteröitynyt yhdistys järjestäytymätön kansanliike Tampereen Perussuomalaiset ry. huomautti, että em. yleinen kokous (jota ei siis järjestetty) on ainoa paikallisosaston (huom. ainoa paikallisosaston) elin, joka voi erottaa jäsenen, ikään kuin tälle olisi ollut enää tarvetta. Tähän omaan kokouksenkutsumisen laiminlyöntiinsä tukeutuen TP-ry sitten valehteli, etteivät median väitteet sen harjoittamasta omien sääntöjen rikkomisesta pidä paikkaansa,[13] vaikka varsinaisessa todellisuudessa niissä säännöissä seisoo, että "Hallituksen puheenjohtajan, sihteerin, muiden hallituksen varsinaisten sekä varajäsenten on oltava sekä puolueen että yhdistyksen jäseniä", minkä em. media oli myös syytöksiään varten selvittänyt.[14][15]

Kiemungilla on todettu olevan aito oikea väärentämätön kirkkovene, sillä se (kirkkovene) on viiden lapsen äiti.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.