Suvi Lindén

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Suvi Lindén on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Usvi Lehmi Vortelel Lintéèn
Suvi Lindén.jpg
Golfministeri (1.)

Sensuuriministeri (2.)

vallassa 19992002 (1.)

20072011 (2.)

edeltäjä Tarja Saatana
seuraaja Jutta Urpilainen
syntyi Maanantai
Helsinki jatkot Oulussa
kuoli Joskus tulevaisuudessa
{{{kuolinpaikka}}}
puolue Kokoomus

”Voi miten olen pettynyt kokoomukseen. Miehet täällä saavat vaikka miten paljon sekoilla ja mokailla UMTS-kaupoissaan ja riehua kännissä saunailloissa, mutta nainen sysätään syrjään heti, jos vaikka ihan vähän menevät omat ja valtion rahat sekaisin.”

~ Feministi Suvi Lindén puolueestaan

”Mmm, tiukka ja helppo”

~ Peter Etofiili

”Internet on pyöreä”

~ Mainos

”Eikö kukaan ajattele lapsia?”

~Suvi Lindén

”Kuvailin, väritin, kärjistin”

~Suvi Lindén vedotessaan asiantuntijoihin

Suvi Lindén on Suomen Demokraattisen Kansantasavallan silmälappuministeri. Hän on lasten suuri rakastaja, joka haluaa mihin hintaan hyvänsä suojella heitä kaikelta pahalta maailmassa. Olkaamme siitä kiitollisia, sillä hän tukee Suomen teknologista kärkiasemaa muun muassa tukemalla Internet-pahuuden piilotusteknologian kehitystä, joka varmasti pelastaa monta lasta. Se voi olla myös vientivaltti Kiinaan, jossa kyseiselle tekniikalle on huutava pula. Suvi Lindén harrastaa myös golfia, mikä haittasi hetkellisesti tämän uljaan verkkoturvallisuuden esitaistelijanpoliittista uraa.

Ura[muokkaa]

Kunniallisen uransa Suvi Lindén aloitti pelastamalla lapset Pelästykää Lapset Ry:n avulla. Pian hän aloitti myös kansanedustajan tehtävät koska koki tätä kautta saavansa enemmän lahjuksia kuin Oulun kaupunginvaltuutettuna. Opportunismin vastainen taisto pian toikin tulosta ja Suvi pääsi aloittamaan tehtävät kulttuuri- ja golfkenttäministerin tehtävissä. Pian kuitenkin hänen golfharrastusta vihaavat henkilöt aloittivat ajojahdin ja Suvi lopulta luopui ministerin virastaan. Suvi kuitenkaan ei luovuttanut ja huoli lapsien turvallisuudesta johti hänen aloittamiseensa viestintäministerin tehtävissä vuonna 2007. Näissä tehtävissä hän katsoi tärkeäksi jatkaa lasten suojelua Internetiltä ja luoda poliittista yhteistyötä suuryritysten kanssa. Häntä onkin pidetty kaikkien aikojen parhaana viestintäministerinä,Lindenin asiantuntemusta ministeriönsä johdossa onkin kiitelty yhtä suureksi, kuin taannoisen, ajokortittoman liikenneministerin, joten voidaankin todeta Suvin olevan aitoa presidenttiainesta. Legendaarisin lainaus hänen henkilökohtaisesta viestinnästään on päätynyt jopa maailman luetuimman ja luotetuimman uutislehden, Aku Ankan sivuille, jossa sardiinisateen alle jäänyt professori siteerasi Lindeniä todeten "mitään en ymmärrä, mutta esitelmän pidän".  Lähde?

Lahjomattomuus[muokkaa]

Suvi Lindén on pitänyt koko uransa ajan tiukasti kiinni lahjomattomuuden periaatteista. Lahjattomuuteen hän sen sijaan suhtautuu hyvinkin suopeasti. Lindénin mielestä lahjattomillekin tulee antaa mahdollisuus ryssiä uransa, etenkin ministerinä, uudelleen ja uudelleen, ja ainahan asiaa voi korjata vastaanottamalla lahjoja niiltä, joilla sattuu olemaan ylimääräistä hynää. Hän suuresti vastustaa Suomen ns "hyvä-veli-verkostoja" jakamalla rahaa ainoastaan hyvään tarkoitukseen kuten urheiluun ja lasten suojeluun.

Adressi Suvin puolesta[muokkaa]

Alkuvuodesta 2008 Suvin taistelua internetin pahuutta vastaan arvosteltiin. Iso joukko suomalaisia heräsi tähän suureen epäkohtaan ja päättivät kerätä adressin Suvia puolustamaan. Adressi aiheutti kohua koska sen allekirjoitti ennätyksellisesti koko Suomen kansa.

Lex Nokia[muokkaa]

Vuoden 2009 alussa Suvi on puolustanut voimakkaasti yksityisyyden suojaa valmistelemalla tiukempaa lakia viestintäsalaisuuden suojaksi yrityksissä ja yhteisöissä. Lakivalmistelu onkin saanut paljon kiitosta sekä kansalta että yrityksiltä.

Mediamaksu[muokkaa]

Lindén on lobannut menestyksekkäästi Yleisradion uutta rahoitusmallia. Pettämättömäksi kehutun rahoituksen kantava idea on pakkomyydä kansalaisille Ylen TV-tarjonta. "Olin välittömästi myyty kun kuulin ensi kertaa ideasta. Poistaessamme kansalaisilta valinnanvapauden, Ylen tulot kasvavat täysin riskittömästi. Miten kukaan ei ole aikaisemmin tätä tullut ajatelleeksi? Lisäksi onhan se päivänselvää, että valtionjohto tietää kansalaisia paremmin mitä heidän tulisi katsoa." perustelee Lindén hullunkiilto silmissään. Asiantuntemusta asiaan on karttunut Lindenin lukuisilta opintomatkoilta Kiinaan, joilta konkreettisesti on tarttunut mukaan muutakin kotiin viemistä kuin ideologisia oppeja arkipäivän politiikkaan ja viestinnän hallinnointiin.

Putoaminen[muokkaa]

Lindénin rakettimainen menestys kärsi jo Lipposen hallituksessa, kun tältä Niiskuneidiltä menivät ihan vähän omat ja valtion rahat sekaisin. Lopullisesti ura katkesi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, jolloin hän putosi eduskunnasta. Kokoomuspiireissä ollaan huolissaan Lindénin toimeentulosta eduskunnan ulkopuolella, sillä hän on toistuvasti osoittanut olevansa kyvytön selviämään arkisimmistakaan toimista ilman keskikokoista avustajaryhmää. Lindénin odotetaan vetäytyvän oululaiseen pomppulinnaansa palvelemaan pehmoeläinkokoelmansa liikenne- ja viestintäministerinä.

Matka Ugandaan[muokkaa]

Vuonna 2018 pitkän ajan hiljaisuuden jälkeen Suvi matkasi Ugandaan pitkäaikaisen menestyneen konkurssikypsän liikemies- yrittäjäystävänsä kanssa. Koska Suvin vähäpätöinen eläke ei riittänyt matkan maksamiseen, oli matkaan mahdollisesti saatu avustusta suomalaiselta laajakaistayritykseltä nimeltä Patria. Matkan tarkoitus oli viedä maahan laajakaistan ylistyssanomaa YK:n laajakaistalähettiläänä aseita lapsien iloksi. Matka aiheutti pienen bolemiikin Ugandalaisessa mediassa koska ilmeisesti matkaan johtanut kutsukirje olikin painettu Nigeriassa eikä paikallinen toimittaja huomioinut tätä. Suomessa taas lehdistö levitti väärää tietoa että Suvi olisi ollut matkalla YK:n mandaatilla, tämän väärän tiedon hän hetimiten kumosi Facebookiin kirjoittamalla viestillään että ihan kahden kesken sopi asian.


Aiheesta muualla[muokkaa]