Suurten Raihnaisten tulo

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Suurista Raihnaisista löytyy kuva-aineistoa vanhojen hyvien aikojen kunnon kulttuurien kuvastosta.

Suuret Raihnaiset, joita palvontaseremonioissa kutsutaan kohteliaasti Suuriksi Senioreiksi ovat kosmisia hirviöitä, jotka ovat kotoisin elämäntavasta ja maailmasta joka poikkeaa suuresti meidän maailmastamme. Meille vieraat olot ovat heille normaaleja, ja saapuessaan Suuret Raihnaiset pyrkivät tuomaan lakinsa mukanaan. Tämä on järisyttävä kokemys. Suuret Raihnaiset ovat nykyään vajonneena kuolemankaltaiseen uneen vanhainkodeissa.

Erilaiset kultit palvovat Suuria Ruinaisia jumalina tarkoituksenaan tuoda heidät uudestaan maan pinnalle ja hallitsemaan maailmaa. Sillä he tietävät että Suuret Seniorit eivät kokemusten mukaan kuole ikinä. Ne jatkavat ikuisesti. Ne ovat tulleet siitä ajan hämärästä joka oli ennen meitä. Ja kaiken kokemuksen mukaan he jatkavat vielä sen jälkeen kun meitä ei enää ole. Ne vain jatkavat elämäänsä vaikka ihan kiusallaan. Joten ne eivät koskaan todella todella kuole, vaan ne korkeintaan vajoavat johonkin unenomaiseen tilaan jossa ne unelmoivat tulevaisuudesta joka on samalla menneisyys.

Suurten Raihnaisten paluusta kertovat ennusmerkit

Maailmaan iskee sellainen nälänhätä että ei pahemmasta väliä. Puiseen Pelsepuupin huhmareeseen survotaan kokonaisia jyviä, iilimatoja ja sammakoita. Niistä kirnutaan vihreää puuroa joka on syötävä viimeiseen lusikalliseen. Ja Kiitettävä Jumalaa. Kiitettävä! Vaikka suu on täynnä pelsepuupin pölyä ja astarten visvapuuron näljää! Eikä enää ole muutakaan ruokaa, sitä syödään lähinnä puunkuoresta tehtyä pettua! Ja käydään kerjuulla, paitsi silloin milloin ei raadeta pellolla jossa viljellään kiviä! Ja kaikki on kortilla. Eikä bonuskortilla tai kanta-asiakaskortilla. Ne voisivat olla pahoja, mutta kaikki on kortilla. Sellaisella josta leikataan ruutuja kynsisaksilla.

Pahantahtoisen naapurin pihalle lähetetään mullilauma laskemaan vetensä heidän kukilleen. Ja tämä maailmanlopun mullilauma ripuloi sille kevyenliikenteenväylälle jonka kunta luvatta rakensi! Siitä tietää että on uudet ajat tulossa! Se on alkusoitto vasta, ja kaikenmaailman raappahousut ja lättähatut saavat köniinsä. Hyvänä päivänä heitä hakataan ripuloivilla ankeriailla niin että korvat soi! Hyvänä päivänä!

Ja tiedetään että tuon on pakko alkaa pian. Sillä maailmassa vaeltaa kaikenlaisia hirvityksiä. Ties minkälaisia luonnottomia homoseksuaaleja vaeltaakin! Kohta mennään naimisiin koirien kanssa, näin ennustavat ne jotka etiäisiä saavat. Ja pian homomäyrät runkkaavat takapihoillamme uudessa turmeltuneisuudessaan. Luonto menee pilalle. Siitä tietää että loppu tulee pian. Ei voi kestää tälläinen moderni peli, toisin kuin ne hyvät tuotteet jotka tehtiin niinä aikoina jolloin hienomekaniikka oli rautakangen tasolla. Ja ennen loppua tulee myös profeettoja, vanhoja sekapäisiä ukkoja ja Jouko Piho. He suu vaahdossa kulkevat ja kertovat Suurten Raihnaisten tulosta.

Suurten Raihnaisten paluusta seuraavat asiat

Suuret Raihnaiset ovat sen verran järisyttävä ilmiö, että moni voisi luulla että ennusmerkit olisivat jo itse se loppu. Mutta jos luulee että ydinsota, Venäjän hyökkäys harhauttavat, on syytä muistaa että tämä on jotain jota Suurten Seniorien palvojat kutsuvat "wanhojen hyvien aikojen paluuksi". Esivaihetta pidetään jopa miellyttävänä, verrattuna nykyaikaan ainakin.

Sillä mitäpä maailmanlaajuisista ongelmista kaikkialla ja ulkomailla, kun omalla pihalla on hampuuseiden tupakantumppeja. Jotka tungetaan hampuusien persieeseen vielä savuavina. Tuollaisille tuhmat lapset laitetaan kotiarestiin ja heille annetaan piiskaa häränsuolella. Pian Venäjä hyökkää, Suomi palaa alkuperäiseen oikeaan rajaansa, pähkinäsaaren rauhan rajaan. Ja sitten tulee kopeekka takaisin. Kylässä on aina vain yksi telefoonilaite, ja se onkin sellainen älypuhelin että käyttöä ohjaa kylän ovelin nainen, Sentraali Santra. Ja ainut vapaa-aika ei ole mikään vihainen lintu, vaan se että kerran viikossa päästään ahkeralta kivenviljelyltä käymään kirkossa. Tunnin ajaksi. Siellä Pappi saarnaa helvetistä, eikä lepertele kaikenmaailman homppeleille. Ja siinä se vapaa olikin.

Ne, joilla on on aina ollut kyky nähdä etiäisiä. Ennustavat tuhoa. Ennustavat eläkepommia. Ennustavat sitä että internet, tuo moderni pelsepuupin laatikko, kokee iskun jossa tuhotaan kaikki muut fontit paitsi comic sans. Ja jäljelle ei jää muita värejä kuin pinkki. Sitten nämäkin katoavat eikä fontteja enää ole. On vain musta tausta johon kirjoitetaan vihreällä korkeintaan 180 merkkiä pitkiä rivejä. Ja jotain vielä alkeellisempaa kenties. Ne tulevat, ne tulevat!

Katso myös