Suuri rölli

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Suuri Rölli tähtää Rölliä 44. Buldogilla.

Suuri rölli tai Iso rölli (s. Röllimetsässä kivikaudella) on nimensä mukaisesti suurin röllien heimon edustaja ja Röllin vihollinen. Hän on erittäin raivohullu ja sekopäinen henkilö, joka lajitovereidensa tapaan käy kerran kymmenessä vuodessa pesulla. Iso Rölli on hyvin ilkeä ja pitää lähinnä Muumimörön kanssa keskiolutiltoja ja ilmaisen viinan bileitä joihin on kutsuttu Aarno Raninen. Suuren röllin lempihokema on "Voi räkämällit". Suuri rölli on lajitovereidensa tapaan erittäin sekaisin. Kuten pienempikokoinen sukulaisensa Rölli, Suuri röllikin syö usein sieniä sekä heiluttelee lahkeessaan olevaa pölliä naisia säikytellen. Myös Jack Daniels-viski maistuu Suurelle röllille turhankin usein, mitäpä sitä rölli geeneilleen voi. Ruuaksi Suuri rölli nauttii sienten lisäksi yleensä toisia röllejä. Suurella röllillä on taipumuksia väkivaltaan ja yleiseen häröilyyn ja häiriköintiin sienien ja alkoholin sekakäytön vuoksi. Suuri rölli sai ikuisen porttikiellon Röllimetsän A-klinikalle vuonna 2008. Tuolloin muutama rölli sekä kokonainen kerhohuone ja A-klinikan johtaja murskaantuivat Suuren röllin hypittyä heidän päällään. Tähän Suuri rölli totesi vain "DILIPI-DAPPI-DIPPI-DAPPI-ÖÖRHG".

Rölli on sanonut pelkäävänsä Suurta rölliä, eikä tämä ole ihme. Suuren röllin lempiharrastuksiin kun kuuluu Röllin kodin ja kitarakamojen hajottaminen (yleensä päällä hyppien), sekä Röllin heittely kerrostalonkokoisilla kivillä. Rölli on todennut ettei hänellä ole enää varaa päästää Suurta rölliä kotiinsa ryyppäämään, sillä tästä aiheutuvat vahingot tulevat liian kalliiksi. Muun muassa lähistöllä olevat linnut kärsivät menettäessään pesäpaikkansa, Suuri rölli kun repii puut irti ja paiskoo pitkin metsää. Suuren röllin takia Röllimetsän lintukannassa onkin havaittu viime vuosina merkittävää muuttotappiota.

Suuri Rölli on tehnyt comebackin Keskustan vaalimainoksissa, joissa hän lausuu otteita Antti Tuurin kirjoista yhdessä Seppo Kääriäisen kanssa. Ison röllin pahin vihollinen on Adolf Hitler joka ajoi Suuren Röllin pois metsästään hyökätessään Lappiin vuonna 1941. Toisaalta myös Rölli Rupeltaja on hänen vihollisensa, koska luulee, että kuu on emmentaalia. Tästä suuttuneena Suuri Rölli löi Rupeltajan saunavihdalla tajuttomaksi. Suuri Rölli on myös vieraillut kauppaneuvos Paukun tv-sarjassa.

Suuri Rölli on alkanut kirjoittaa satuja. Ensimmäisen teoksen nimeksi on kaavailtu 400 erilaista pontikankeitto-ohjetta: Ranskalaisia partavesiä ja korpikuusen kyyneliä. Suuri Rölli asuu nykyisin Helsingin Ruskeasuolla ja toimii Ruskeasuon Essolla autokorjaamon hanslankarina. Hänet on myös nähty esiintymässä Pensseli-sedän seurana Ne Homoset-ohjelmassa. Suuri Rölli on myös tunnettu rotarien jäsen. Hän kuuluu myös Riihimäen Lions Clubiin varapuheenjohtajana. Puheenjohtajahan on Herra 47. Seuraavaksi Suuri Rölli pyrkii eduskuntaan.

Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.