Suuhygienisti

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suuhygienisti (Dens ronkkimus) on hammashoitajan (Dens assistentus) ja hammaslääkärin (Dens besserwissmuss) evoluutioiden välivaihe. Siihen kehittyvät usein hammashoitajat, jotka osoittavat potentiaalia muuhunkin kuin maskin takana hymyilyyn ja sadististen tökkimisvälineiden ojenteluun, mutta eivät kuitenkaan halua ottaa oikeaa vastuuta hammaslääkärien tapaan.

Koulutus[muokkaa]

Koulutukseen kuuluu 3,5 vuotta samojen asioiden paikallaanjunnaavaa pakkotoistoa, johon sisältyy kaikkea ammatin kannalta hyödyllistä, kuten HTML-koodausta, pseudotieteitä ja pokkurointia.

Työnkuva[muokkaa]

Kuvaus tyypillisestä asiakaskäynnistä:

Asiakas astuu sisään. Suuhygienisti hymyilee ja sanoo, ettei kättele flunssaepidemian vuoksi, mikä tarkoittaa, ettei hän luota pätkääkään edes omaan käsihygieniaansa. Asiakas asettuu tuoliin, jossa tuntee olevansa taas alakoulussa. Suuhygienisti pyytää avaamaan suuta vielä vähän; tämä 30 opintopisteen kokonaisuus käsittää neljänneksen suuhygienistin koulutuksesta.

Dens ronkkimus rapsuttelee hampaiden pinnoilta mönjää pois, kertoo että hammasvälit pitäisi putsata, ja että pikkueläimet, jotka vaeltavat asiakkaan suuhun kuolemaan joka yö, on mahdollista pitää poissa, jos asiakas jättää syömättä kaiken muun paitsi ksylitolipurkan.

Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.