Susan Ruusunen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuva siltä varalta, ettet (muka) tiedä, mistä nyt puhutaan.
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!

”Surkeahan tä... tämä on.”

~Matti Vanhanen

Susan Ruusunen (ent. Kuronen) (s. 1930) on suomalainen omilla jaloillaan kulkeva naistenlehti, joka mahdollisti viihdelehdistön "toimittajien" palkanmaksun talvella 2007. Hän on suomalainen muunnelma Monica Lewinskystä. Hänet tunnetaan yksinomaan innovatiivisesta pitopalveluyrityksestään, jolta voi tilata tarjouspyynnön tekstiviestin lisäksi Internetissä. Susan Ruususesta ei tiedettäisi mitään, ellei hän olisi hauduttanut yhdeksän kuukautta pastaa eräälle asiakkaalleen. Kärsiväksi osapuoleksi saatetaan yleisesti arvella pääministeri Matti Vanhasta, mutta miehen aisakeskeisyys ja peruslukemilla pysyttelevä pärstä takaavat sen, että lopullista totuutta pastakastikkeen koostumuksesta tuskin koskaan saadaan tietää.

Suomalainen nainen[muokkaa]

Susan Kurosen kirjasta on lukijoiden toivomuksesta julkaistu helposti omaksuttava lyhennelmä kuvitettuna.

Susan Ruususessa yhdistyvät estottomalla tavalla suomalaisen naisen perusominaisuudet siinä missä Vanhanen on suomalaisen miehen luonteeton standardimallinukke. Kerrankin julkisuutta tavoittelee henkilö, joka on kuin avoin kirja. Pienoiseksi ongelmaksi onkin muodostunut sisältö, koska tosiasiallisesti sitä ei ole olemassa. Susan Ruususen avuksi ovat rynnänneet sellaiset arvostetut julkaisut kuten 7 päivää, Oho ja Katso. Näistä laatujournalismin valtiaista ihmisillä on mahdollisuus todellakin katsella, mitä Susan Ruusunen on Matti Vanhasen kanssa tehnyt. Ruususen detaljisointi on mahdollistanut lukijan pääsyn aivan lähelle, mikä lienee joissakin tapauksissa aiheuttanut makuelinten turpoamista sekä kostumista.

Katso aloittaakin huhtikuussa 2008 pelkästään Susan Ruususeen perustuvan viikkolehden, joka ilmestyy neljä kertaa viikossa. Jokaisen numeron keskiaukeamalta tulee löytymään lehden sanojen mukaan ”taiteellinen ja herkkä ihailijakuva Kurosesta lähettämässä saamaansa tekstiviestiä eteenpäin”. On eriasia, saadaanko Kuroselta enää koskaan tulevaisuudessa kirjaimia ihrapyllystä jotka ovat levinneet muunmuassa Matti Vanhasen soikkeliin.

Matti Vanhasen nostatettua tuomiovallat yksityisasioiden levittelijänaikkosen perään syytti tämä Vanhasta hänen elämänsä pilaamisesta.[1] Mitään paljastuskirjoja hän ei olisi ”täysissä sielun ja ruumiin voimissa” laatinut; mutta Mattihan oli elämän jo pilannut sillä heidän suhteellaan. ”Haluaisin, että suhteemme olisi jo loppuun käsitelty ja että voisin jatkaa elämääni puhtaalta pöydältä, olen mielestäni ansainnut sen”, Ruusunen ihan totta sanoo lehden haastattelussa.

Aikuisiällään Ruusunen on myös tullut tuomituksi puuterin varastamisesta.[2]

Mitä jää jäljelle?[muokkaa]

:O nyt särkyi maailmankuvia !

Ne, joita asia edelleen kiinnostaa, kysyvät nyt tämän suuren ja monimerkityksisen kysymyksen. Vastaus on: ei juurikaan mitään. Ilmiön merkityksestä kertoo paljon se, että nykyään ihmisten viedessä roskat ulos on muodostunut tavaksi sanoa: "Vien kuroskat ulos ettei mene Vanhaseksi."

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]