Suomi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Etsitkö kenties artikkelia Helvetti?
Stop hand.png Tämä artikkeli kertoo todellisesta super-, hyper- tai jopa kybervallasta,
joten älä missään nimessä vandalisoi tätä artikkelia, tai sen joukot tulevat tuhoamaan sinut täysin!
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Älä yritä olla luova, tee vain tasan kuten tässä.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Suomen tasavalta.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
tämä sivu on keskusrikospoliisin jatkuvassa monitoroinnissa. Vandalisointi johtaa ehdottomaan vankeusrangaistukseen, joka suoritetaan höyrysaunassa.
Suomen tasavalta

Helvetin eteinen

SAATANAN 5.jpg
lippu
Finland coa.jpg
vaakuna
Valtiomuoto Nekrokratia
Ikuinen Johtaja
Commander-in-Chief
Urho Kaleva Kekkonen
C.G.E. Mannerheim
Pääkaupunki Hellsinki
Muita kaupunkeja Tampere, Turku, Oulu, Rovaniemi
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
Pinnalla pysytään km²
Väkiluku (2016)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
5 600 000
pari poroa / km²
3000+ somalia vuosittain %
Viralliset kielet äidin kieli, Turun murre, stadin slangi, suomen kieli, (Nettislangi, Savon ja Karjalan murutehet)1
Pääuskonnot usko Joulupukkiin, Lutherilainen kerettiläisyys
Valuutta Erkki ()
Elinkeinorakenne maatalous Pottua ja siitä ponua joka on 96 %,
palvelut 69 %,
teollisuus 0 % BKT:sta
Itsenäisyys
Taipui ryssän vallan alta
 
1917
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Mannerheim, Kekkonen, Lordi
Karaoke, Ryyppääminen, Jääkiekko (vuodesta 1995)
Kansainvälinen
suuntanumero
+666
Motto Perkele!
Kansallislaulu "Hard Rock Hallelujah" ja "Nokia Tune" kilpailevat asemasta
1 Joidenkin henkilöiden mukaan Suomessa puhuttaisiin myös ruåtsia eli ns. toista kotimaista tai jopa kolmatta kotimaista kieltä. Nämä ovat pelkkiä harhaanjohtavia huhupuheita. Lapsikin tietää, että Suomi on ollut yksikielinen ainakin viimeiset 50 vuotta.”Suomi on Skandinavialle sitä, mitä Turkki on EU:lle.”

~Tuntematon

”Finland is a hoax created by the Japanese and the Russians to give the Japanese free reign to fish in the Baltic sea.”

~Salaliittoteoria
Ruotsi ja Suomi, Euroopan kyrpä.

Suomen tasavalta eli Suomi on isopieni valtio Itä-Euroopassa. Siellä asuu lähes kuuden miljoonan suuruinen kansa nimeltä suomalaiset, joka tunnetaan maailmalla punatakkisesta ukostaan, joka asuu Korvatunturilla ja punatukkaisesta akastaan, joka asuu Mäntyniemessä. Mämmi, eli englantilaisittain horse shit, sekä poronpaisti ovat suomalaisuuden keulakuvia ulkomailla. Myös karjalan piirakat ovat monelle tuttuja, joskaan ne eivät ole suomalaisia. Suomi on hyvinvointivaltio - tai ainakin yrittää olla. Virallisesti Suomessa painostetaan valtion taholta ihmisten keskinäiseen tasa-arvoon, sananvapauteen, sekä muihin kansainvälisiin perusarvoihin.[1]

Suomalaiset tunnetaan myös käsikädessä liikkuvasta junttiudestaan sekä lahjakkaista aivorikkauksistaan. Muulle maailmalle Suomi on lakeus täynnä jäätynyttä metsää ja suotonttia, jonka hajanainen kansa sekä halveksii että kadehtii kaikissa ilmansuunnissa asuvia naapureitaan.[2]

Ongelmistaan Suomi syyttää Venäjää ja kehnoista valinnoistaan Ruotsia. Mikäli sää on kehno tai kenkä hiertää, se on todennäköisimmin Viron syytä. Norjaa suomalaiset eivät ole syyttäneet mistään – todennäköisesti siksi, että tieto Norjan runsaista öljyvaroista ei ole vielä kiirinyt suomalaisten kadehdittavaksi, hups. Lyhyesti rykäistynä Suomi on takapajuinen, Jumalan selän takana sijaitseva rämeikkö jonne sivilisaation suuri koura ei pitkine kynsineen yllä, monista yrityksistä huolimatta.[3]

Suomessa ajatellaan hyvin monimutkaisesti. Samalla kun juhlitaan sitä, että tilastoissa Suomi on täysin korruptiosta vapaa, vittuunnutaan vähitellen siitä, miten korruptoituneelta koko meno Suomessa oikein tuntuu. Suomessa menee moni muukin asia näin toiseen suuntaan; Suomessa on tunnetusti maailman tiukin alkoholilainsäädäntö, mutta toisaalta eniten juoppoja.[4]

Suomessa puhutaan suomea, mikä käy välillä suomalaisillekin vähän vaikeaksi. Mukavan vapaaehtoiseen toiseen kotimaiseen kieleen harvemmin kuitenkaan turvaudutaan kyseisissä tilanteissa, vaan tervehenkisellä viinan juonnilla saa äänitorven mukavan liukkaaksi, ja puhe kulkee taas. Viinaan turvaudutaan kaikin mokomin myös ongelmanratkaisutaitoa vaativissa haasteissa, niin yksinkertaista se on. Tämän hyvin vaatimattomalta kuulostavan elämänfilosofian ympärille kietoutuu kaikki suomalaisuuden normit ja periaatteet - siksipä myös sanonta "viina on viisasten juoma".

Suomi on muuhun Eurooppaan verrattuna varsin nuori monarkia. Tangomarkkinat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1985.

Historia[muokkaa]

Pääartikkeli: Suomen historia
Suomen tuleva tulevaisuus vuonna 2020 keväällä. Mikään mäkiränni ei tuota enää uusia matkailutuloja.

Suomen historia määritellään alkaneeksi siitä hetkestä, kun Väinämöinen tänne hiihti. Eri koulukunnat ovat kuitenkin jo pitkään riidelleet siitä, koska tämä mainittu episodi on tapahtunut. Yleisesti kuitenkin uskotaan, että Väinämöisen Suomenniemelle suorittama hiihtoretki on tapahtunut aikaisemmin kuin esimerkiksi Rannikon vatsakummut ovat syntyneet. Väinämöistä voidaan siis pitää suomalaisten kantaisänä. Se on kuitenkin vielä epäselvää, kenen kanssa Väinämöinen on Suomen kansan pannut alulle. Kantaemon on veikkailtu olevan useita eri henkilöitä tahi eläimiä, aina karhumuorista Suomi-neitoon.

Suomi sai mellastaa itsekseen niin kuin huvitti aina 1100-luvulle asti, jolloin Kiesuksen uskoa alettiin väen vängällä tuoda tähän jumalattomaan periferiaan. Rannikkoseudun tiukan puolustuksen[5] ansiosta tältä kuitenkin vältyttiin, ja karhujen kanssa painiminen ja pontikankeitto sai jatkua vielä muutaman vuosisadan eteenpäin.

Keisarillisen ajan jälkeen Suomi kohtasi valtio-omisteisen viinan trokarien armeijan ensimmäisen kerran joskus 1910-luvulla Tampereella ja toisen kerran toisessa maailmansodassa, jopa kahdessa erässä. Svekomaanien kanssa käyty kielitaistelu oli jättänyt arpensa kansakuntaan, ja rintaman siirtyminen itään oli suuria ponnistuksia vaativaa aikaa.

Historian merkkipaaluja[muokkaa]

Pääartikkeli: talvisota
Pääartikkeli: jatkosota

Politiikka[muokkaa]

Suomessa on ns. tasavalta, vaikkakin todellisuudessa poliittisessa maailmassa vallitsee kypsymätön kekkoslainen diktatuuri. Käytössä on kuitenkin virallisesti parlamenttivaalit, jossa joka neljäs vuosi valitaan innolla seuraava joukko idiootteja istumaan tai nukkumaan hienoihin saleihin. Käytännössä eduskunnalla ei ole mitään virkaa vihreästä energiasta mäkättämisen lisäksi, sillä todellista päätäntävaltaa käyttää kekkoskomissaar- hallitus. Parlamentin kokoonpanolla ei siis ole Suomessa mitään väliä, sillä aina se on enemmän tai vähemmän täysin perseestä. Hallitus ei ole Suomessa hyvä veli -verkostoon kytkettynä.

Suomessa hoidetaan hallinnolliset asiat vasemmalla kädellä. Aikoinaan pääministerinä toiminut Matti Vanhanen johti hallitusta, kun naisasioiltaan ehti. Nykyään valtionvarainministerinkään puheista ei tarvitse kuin 90 % olla totta. Presidentillä on todellisuudessa ylin valta, ja hallitus on hänen kaukosäätimensä, jota tarvitsee vain "painella" niin tulee sitä, mitä haluaa "katsoa". Presidentti saa normaalisti olla vain kaksi kautta vallassa, mutta pienten mitättömien haverien vuoksi joskus sitä istutaan neljännesvuosisataakin, mitäpä tuosta.

Vaalit ja puolueet[muokkaa]

Suomen hallitus valitaan puolueellisilla vaaleilla, sillä suomalainen demokratia ei toimi ilman puolueita. Puolueiden kirjo on monipuolinen sillä Suomi ei ole kahtia jakautunut maa, vaan se on jakaantunut 15 osaan joita myös vaalipiireiksi kutsutaan.

Puoluelista[muokkaa]

 • Keskusta Ikuisen Johtajan, Urho Kaleva Kekkosen puolue, joka on tätä kautta suomalaisten vastine Korean työväenpuolueelle. Tavoitteena muuttaa koko Suomi yhdeksi maaseutumaisemaksi, jokainen suomalainen maanviljelijäksi tai vähintään tuotantolihaksi.

Presidenttiehdokas: Suuri ja Ikuinen, Loistava Johtaja Urho Kaleva Kekkonen

 • Kansallinen Kokoomus Kokoomuksen riveihin pääsee kunhan pääomaa on vähintään 50,1201% enemmän kuin keskiverto kansalaisella ja omistaa ainakin yhden riistoyrityksen (kahta suositellaan). Kokoomuksen pitkäaikaiseen suosioon on syynä sen äänestämisenä pitäminen status-symbolina.

Presidenttiehdokas: Sauli Niinistö

kokoomuksen epävirallinen kapitalisti-lista

 • Svenska folkpartiet i Finland Nimi kertoo kaiken. Ruotsinpuolueella on aina ollut oikeus joka on erottanut sen entistä selvemmin muista puolueista nimittäin se, että presidenttiehdokkaan pitää olla suomalainen, mutta sepä ei pädekään tähän puolueeseen. Surullisenkuuluisan RKP-ideologian mukaan 5 % on yhteiskunnassa selvä enemmistö, kunhan he puhuvat äidinkielenään ruotsia, tai jotenkin muuten vihjaavat kaappihomoudestaan.

kuningas- Presidenttiehdokas: Eva Biaudet

Presidenttiehdokas: Timo Soini

 • Vasemmistoliitto Tärkeällä asialla toimivan vasemmistoliiton päätavoitteena on nostaa Suomen seinistä ilmestyvän rahan määrää, saada kaikki liikkumaan rullaluistimilla viimeistään vuosisadan loppuun mennessä.

Presidenttiehdokas on täysin turha, ja sen tietävät vasemmistolaiset itsekin.

Presidenttiehdokasta ei ole eikä tule vuosien 1939-1944 tapahtumien johdosta.

 • Suomen natsipuolue puolue on julkisesti kielletty ja täälläkin sensuroitu.

Presidenttiehdokas: anonyymi

Talous[muokkaa]

Suomi on johtava käyttökelvottoman tavaran valmistajamaa yhdessä Japanin kanssa.

Aiemmin Tukholman kanssa käyty vilkas kauppa on siirtynyt yhä enenevässä määrin Tallinnan suuntaan kauppatavaroiden pysyessä samoina. Tallinaan viedään nykyään Tukholmaan kelpaamatonta n. 0 % alkoholia sisältävää ihmismassaa käsiteltäväksi. Matkan aikana ja Tallinnassa tapahtuneen jalostuksen jälkeen tuontiartikkelina on n. 0.3–0.5 % alkoholia sisältävää ihmismassaa, joka vaikuttaa Suomen ilmeeseen erityisesti Länsisataman ympäristössä.

Muita tuontiartikkeleita Tallinnasta sekä jonkun verran myös Thaimaasta ovat tippuri, herpes, HIV ja piraattikopiot. Pääasiassa ulkomaisten yrittäjien toimesta Suomeen tuodaan eri maista myös pakolaisia, huumeita sekä maksullisia naisia.

Vuonna 2006 Suomen viennin arvo oli yhteensä kuusikymmentäyksi miljardia kolmesataayhdeksänkymmentäkuusi miljoonaa neljäsataakaksitoista tuhatta yhdeksänsataakahdeksankymmentäkahdeksan euroa ja neljäkymmentä senttiä miinuksen puolella. Päävientiartikkelit em. Tallinnan kaupan lisäksi ovat blondit, WC-paperi, känniääliöt ja perusmetallit.

Suomen talouden kasvua voit seurata osoitteessa [velkakello.fi].

Kulttuuri[muokkaa]

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...suomalaiset olivat vuonna 2009 ostaneet yli 800 000 Smurffi-levyä? Suomalaisia oli tuolloin noin viisi miljoonaa.
Näillä meneminen ja pyöriminen kuuluu suomalaisten kulttuuriin. Tämä virolainen laiva on vielä maalattu Suomen väreihinkin, mikä on osoitus veljeskansan ystävällisyydestä.

Suomessa asuu synkkä kansa, joka nauraa vasta, kun naapuri lyö kirveellä polvilumpionsa halki, ja itkee vasta, kun naapuri lyö kostoksi tälle naurajan polvilumpion kirveellä halki.

Suomalainen juomakulttuuri on maailmalla tunnettua. Suomalaiset juovat eniten maailmassa kahvia ja maitoa, sekä toiseksi eniten viinaa, jota kaikkein eniten juovat venäläiset kuluttavat sitä jopa kymmenen kertaa enemmän suomalaisiin verrattuna. Silti suomalaisten kirkkaus-tilastot ovat ylpeydenaiheita, jonka avulla on voi helposti maalata Suomesta mukavaa kuvaa ulkomaalaisille.

Suomen suurin ja tärkein kulttuurikeskus on Petäsmäki. Siellä ei ole mitään.

Suomessa uskonto on kulttuurielämässä paljon esillä. Kukaan ei usko Suomessa Jumalaan (jos siis Perkelettä ei lasketa yhdeksi), mutta silti jokaisessa kevätjuhlassa lauletaan mukavassa yhteishengessä suvivirsi. Vaikka Suomessa kukaan ei edelleenkään usko Jumalaan, on suvivirren sanoituksiin koskeminen vanhan rahvaan mielestä törkeää pyhäinhäväistystä.

Suomalaista isänmaallisuutta ilmenee etenkin vanhuksien parissa. Isänmaallisuutta vanhan kansan piirissä on etenkin se, että osaa täysin sujuvaa riikinruotsia, sekä tietenkin veljeileminen kaikkien muiden paitsi suomalaissukuisten kansojen kanssa. Myös saamelaisten pitäminen ali-ihmisinä on suositeltua. Isänmaalliset suhtautuvat myös epäilevästi naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen, sillä kansallisten sotavoimien kasvattaminen on ilmiselvää maanpetturuutta. On paljon kivempaa turvautua viime kädessä sivistyneiden yläluokkaisten ruotsalaisten ritarijoukkoihin.

Suomalaisten perinteisiin kuuluu kaljan juonnin lisäksi myös vaimon hakkaaminen kännissä ja itsemurhan tekeminen.

Sauna[muokkaa]

Pääartikkeli: sauna

Saunominen kuuluu suomalaisten perinteisiin merkittävällä tavalla. Suomalaiset tunnetaan erittäin kylmäpäisinä, siksihän esim. Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen tunnetaan "jäämiehinä". Sauna on kylmä paikka, jossa suomalaiset rentoutuvat. Siellä he heittävät vettä kiukaalle, että sinne tulisi vielä kylmempi (HUOM!: EI TIETEELLISTÄ PERUSTAA!!!)

Saunassa myös suomalaiset lyövät ja löylyttelevät itseään vihdalla vastalla, jotta heillä olisi vielä kylmempi olo. Suomalaiset ovat järjestäneet pitkään saunomisen MM-kisoja, joissa Suomi on aina ollut kaikkein paras ("suomalainen voittaa aina").

Suomalaiseen tapaan kuuluu mennä saunan jälkeen kylmään pakkaseen pää täynnä ruumista lämmittävää viinaa eli täysin löylyissä.

Sisu[muokkaa]

Jokaisella suomalaisella sanotaan olevan sisua.

Suomalainen sisu [ulkomaalaisittain Evämaalainen Gifu] tunnetaan ulkomailla huonommin kuin saunominen. Sisulla suomalaiset tarkoittavat sitä, kuinka he pystyvät tekemään kaikkea typerää ja menemään läpi harmaan kiven vaikka vieressä olisi ovi. Suomalaisessa sisussa esimerkiksi mennään keskiyöllä baariin bilettämään, juomaan viinaa, nuolemaan ilotyttöjä ja kun ukko palaa kotiin, tämän vaimo seisoo oven vieressä luudan kanssa ja mies kysyy: "Siivoamassako olet vai aiotko lentää pitkällekki?" Sitä sanotaan sisuksi. Sisua voi myös tavata myös muissa arkipäivän tilanteissa kuten siinä, että suomalainen ei kysele neuvoja vaan ajaa Mazdansa Turkuun ja ruuvaa Ikean hyllykkönsä päin seiniä. Tästä tunnetaan suomalainen sisu. Lisäksi se, että mies on tarpeeksi typerä sisukas istumaan alasti muurahaispesässä perseellään kuvastaa myös suomalaismiehen sisukkuutta. Toisaalta istuja saattaa olla myös Jurvalainen. Samalla tämä tietenkin vain karjuu halveksivasti, kun murkut yrittävät purra tämän takapuolen nahkaa ruvelle ja haukkuu niitä kommunistipaskoiksi. Tätäkin on suomalainen sisu!

Musiikki[muokkaa]

Kuuluisa suomalainen kapellimestari Leif Segerstam on ehtinyt jo säveltää 12 uutta sinfoniaa siihen mennessä, kun olet lukenut tämän kuvatekstin loppuun.

Suomalainen musiikki on enimmäkseen kansansoittimien, kuten kanteleen ja syntetisaattorin vingutusta. Suomalaisen Lordin tiedetään voittaneen Euroviisut ylivoimaisesti (miljardi pistettä) vuonna 1376. Tämä tapahtuma käynnisti musiikillisen vallankumouksen, jonka aikana tapettiin yli kolme senaikaista artistia. Nykyään Suomen musiikki on samanlaista teknojytkettä kuin mm. Mongoloidiassa. Hyviä esimerkkejä tästä jytkeestä ovat Antti Tuisku, Uuno Turhapuro sekä Jack Bauer. Kuuluisia suomalaisia säveltäjiä ovat mm. Jean Sibelius ja... hmmm. Myös sinfoniamäärän ennätys kuuluu Suomelle ja sen on Itävallalta (Joseph Haydn) riistänyt kapellimestari Leif Segerstam. Vähäpätöisempiä suomalaisia yhtyeitä on mm. Tiktak, Kwan ja The Rasmus. Suomessa järjestetään myös Idols-kisa, jotta saataisiin riittävästi uusia muusikoita ja juoruja.

Kirjallisuus[muokkaa]

Suomalainen kirjallisuus on maailmalla todella hyvin tunnettua. Jopa namibialaiset ovat joutuneet myöntämään, että suomen parsnikkelit ja esmestiivit taipuvat tavalla, jota mikään muu kieli ei voi saavuttaa. Suomenkielinen kirjallisuus vaikuttaa synkältä, koska kyseiset kielelliset ilmiöt saavat jokaisen sanan kuulostamaan laahaavalta tai loukkaavalta, mikä tosin yleensä on ollut kirjoittajan tarkoituskin. Kuuluisia suomalaisia kirjoja ovat mm. Antti Tuiskun Prinsessan päiväkirjat sekä Benkku Zyzchkowizchin Da Vinci -koodi. Vain yksi suomalainen, taata Frans Eemil Sillanpää, on ollut tarpeeksi tylsä voittaakseen Nobelin kirjallisuuspalkinnon. Tämä on sinänsä yllättävää, kun otetaan huomioon, että tylsyys ja pitkäveteisyys on Suomen kansallisen kirjallisuuden selkein piirre, ja monien kirjallisuusteoreetikkojen mielestä Joel Lehtonen ja Volter Kilpi ovat vähintään yhtä pitkästyttävää luettavaa kuin Anton Tšehovin ja Thomas Mannin teokset. Suomen kansalliseepos on Urho Kaleva Kekkosen kokoama Kalavale.

Aleksis Kivi on Suomen suurin häpeä. Suomalaiset yrittävät välttää aihetta millä hinnalla tahansa, ja harvat maat tietävätkään mokomasta parrattomasta kummajaisesta. Hän kirjoitti Suomen hävetyimmän kirjan, "Seitsemän ja puoli veljestä", joka kertoi seitsemästä (ja puolikkaasta) raivoraittiista miehestä, jotka tekivät ahkerasti töitä aamusta iltaan. Koulujakin nämä veljekset olivat käyneet lapsesta asti!

Urheilu[muokkaa]

Suomen lempiurheilua on lätkä, jota pelataan Suomessa erittäin paljon, vaikka Suomi onkin hävinnyt naapurimaalleen Ruotsille monta kertaa. Suomi ei ole kimpaantunut tästä, vaan kuten Jari Kurrikin sanoi: Mitä väliä jos lätkä on maalissa? Maalivahti vaan on kusipää! Eli maalivahti PIHALLE! Tämän jälkeen haastattelijoiden ruumiit löydettiin roskatynnyristä. Toinen suomessa pelattava vähemmän suosiota saanut urheilu jalkapallo on suomalaisten jopa inhoama urheilu, jossa nahkaista palloa potkitaan jalalla isoon häkkiin, jossa maalivahti ei voi mitään. Suomi ei tiettävästi ole koskaan voittanut tässä lajissa. Suomessa urheillaan paljon, ehkä jopa kerran kuukaudessa! Suosituin liikuntamuoto on sohvan ja jääkaapin välinen lenkki.

Luonto ja eläimet[muokkaa]

Satelliittikuva Suomesta talviaikaan (alue rajattu hahmottamisen helpottamiseksi).

Asutettu alue Suomesta loppuu Kehä III:n tuntumaan ja maan pinta-alasta yli 98,78% on tutkimatonta erämaata. Näille alueille uskaltautuu aina silloin tällöin joku tyhmänrohkea tutkimusmatkailija. Paikalliset lehdet pursuavatkin juttuja siitä, kuinka luonto, esimerkiksi karhun, hirven tai hyttysten muodossa, on jälleen tehnyt näistä sankariteoista tragedioita.

Ulkomailla Suomi tunnetaankin erityisesti luonnostaan ja pääkaupungin kaduille asti eksyvistä jääkarhuista ja pingviineistä, jotka sulautuvat ympäristöön niin hyvin, ettei näitä aina edes erota paikallisesta väestöstä.

Kasveja Suomenmaassa kasvaa varsin vähän, mutta joitakin merkittäviäkin löytyy. Tärkeähköjä puulajeja ovat kuusi ja koivu, joita kumpaakin käytetään saunoissa. Elintarvikkeista tärkeimmät ovat varmasti Suomen kuuluisat perunat, lapinpuikula ja sohvaperuna.

Suomen kansalliselukka on mäyräkoira, jotka ainakin saunailloissa ovat suosittuja. Suomen nuoriso on ahkeraa mäyräkoiran ulkoiluttajakansaa.

Myyttejä[muokkaa]

 • Suomalaiset osaavat pelata jääkiekkoa.
 • Tunnettu kommunisti L.I. Torvalds oli kotoisin Suomesta. Oikeasti hän on mongolialainen.
 • Maailman nopein kansa (tieto MTV3:lta ja naapurin mummolta)
 • Suomalaisten eukot (vaimot) ovat kantoja (oikeasti ne ovat tamppaustelineitä)
 • Olli Hokkanen juo oikeasti Jaffaa. (tieto puskaradiosta)
 • On huhuttu, että suomalaisten aivot ovat kutistuneet vuosien aikana ja siitä seurauksena heidän ÄO:sa pienentynyt huimasti, minkä on aiheuttanut heidän jääräpäisen halunsa olla Ruotsia parempi.
 • Vanha kansantaru kertoo, että jossain päin Suomea sijaitsee kaunis rakennus. Joko sitä ei enää ole olemassa, tai sitten se tosiaan on vain pelkkä taru.

Suomen sodat[muokkaa]

Suomalaiselle identiteetille rakas Muumilaakso sijaitsee meidän kaikkien sydämessä.

Kuuluisia suomalaisia sanontoja[muokkaa]

”Ei jumalauta nyt tuli vittu turpaan!”

”Ei jumalauta mikä MÖTKÖ!”

”Ei pysty, on niin hapokasta”

”Ei vois vähempää kiinnostaa”

”Elämä on.”
 ”Mutsis on.”

”Elämä on laiffii”

”Havuja perkele!”

”Ja vielä pesäpallomailalla!”

”Kahen kilon siika!”

”*Kanava lähti, so fucking what!”

”Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen...”

”Laitela, Ismo Laitela”

”Nyt hei, "SHUT THE FUCK OFF!!"”

”Mistä näitä senttejä oikein tulee?”

”No kun ei tällä romulla päässyt kovempaa”

”On lottovoitto syntyä Kehä III:n ulkopuolelle”

”Onks toi se mun pullo?”

”Pitäkää tunkkinne, saatana!”

”Pois alta jumalauta, viiden vuoden päästä mä oon sun pomo!”

”Presidentti on valittu jälleen tasavallan Kekkoseksi.”

”Sä oot heikoilla hangilla, sä oot heikoilla hangilla, sä oot heikoilla hangilla...”

”Tulee puukosta!”

”Tulta munille!”

”Viissenttineen!”

”Vittu toihan on se mun pullo!”

”Vittu, vittu, vittu, vittu”


Kuuluisia suomalaisia[muokkaa]


Viitteet[muokkaa]

 1. Siinä kuitenkaan onnistumatta
 2. Ja myös naapureiden naapureita, ja kaikkia.
 3. Ruotsi 1100... Venäjä 1809...
 4. Leikolakin sen kertoi
 5. Lalli
 6. Jota voidaan sitten pitää ydinaseiden testipaikkana


Pohjoismaat
Ahvenanmaa - Grönlanti - Islanti - Kanada - Karjala - Lappi - Norja - Pohjois-Korea - Ruotsi - Suomi - Tanska - Venäjä - Viro - Pohjois-Korea
Euroflag.gif
Tämän sivun tuottamiseen tarvittava suuri rahamäärä on nyljetty pienten EU-kansalaisten selkänahasta