Suomen Äärioppositiopuolue

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Suomen Äärioppositiopuolue ()
Finlands Ultraoppositionsparti
Aarioppositio2.png
Perustaminen 29. tammikuuta 2007
Puheenjohtaja Madoso
Varapuheenjohtajat
Puoluesihteeri [[]]
Kansanedustajia etsitään...
Europuolue
Euroedustajia
Pää-äänenkannattaja
Kotisivu [ ]

Suomen Äärioppositiopuolue () on kannattajien rekrytointivaiheessa oleva, aloitteleva puolue. Pakolliset 5 000 allekirjoitanutta kannattajaa saatuaan puolue tulee merkittäytymään Suomen puoluerekisteriin.

Suomen Äärioppositiopuolueen arvoihin kuuluu epätasa-arvo, yksilön pahoinvoinnin turvaamimen, sekä ympäristön ja luonnon kuluttamisen maksimointi. Puolue uskoo äärimmäisen toisinajattelun, rakentamattoman keskustelun ja joustamattomuuden saavuttavan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla nekin ongelmat, joita meillä ei vielä ole.

Puolue ei julistaudu sen enempää vasempaan kuin oikeaankaan siipeen, vaan tekee mieluiten molempia siipiä tyrmistyttäviä ratkaisuja.

Suomen Äärioppositiopuolueen epävirallisena puheenjohtajana ja äänitorvena on toiminut vuodesta 2007 käyttäjänimi Madoso.


Yleisohjelma[muokkaa]

Suomen Äärioppositiopuolue tulee seuraavalla mahdollisella oppositiokaudellaan ajamaan seuraavia tavoitteita:

Suomen Äärioppositiopuolue valitsee aina opposition. Mikäli jokin Suomen eduskunnassa istuvista puolueista asettuu Suomen Äärioppositiopuolueen linjoille huomattavan paljon, tulee Äärioppositiopuolue vaihtamaan tavoitteitaan jyrkästi.

Äärioppositiopuolueen päästyä hallitukseen, tulee se vastustamaan tiukasti myös omaa puolueohjelmaansa.


Liittyminen[muokkaa]

Mikäli totesit Suomen Äärioppositiopuolueen ajavan juuri Sinun asiaasi, olet tervetullut puolueen jäseneksi lisäämällä käyttäjäsivuusi Suomen Äärioppositiopuolueen jäsenmallineen ja/tai lisämäällä alla olevaan taulukkoon nimesi, nimimerkkisi tai käyttäjätunnuksesi:


Suomen Äärioppositiopuolueen jäsenet

Madoso | Äijä | Tyräel Haara-Pallila | Alez


Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0