Sukupuolielimet

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä kuva symbolisoi sukupuolielimiä. Näin et järkyty eikä Tanja Tellervo Saarela o.s. Vienonen ent. Karpela saa tekosyytä tuhota hikipediaa.

”Alussa Jumala loi miehen ja naisen ja asetti heidät maan päälle. Sitten mies ja nainen katsoivat toisiinsa ja purskahtivat nauruun.”

~afrikkalainen myytti

Sukupuolielimet ovat ihmisen mielenkiintoisimmat osat, niin mielenkiintoiset, että enemmistö Hikipedian artikkeleja lukevista on vähintään ajatellut lukevansa aihetta käsittelevät sivut.[1] Heistä suuri osa onkin lukenut.[2] Ihmisten sukupuolielimet ovat siitin (pissain) ja emätin. Siitin on miesten ulospäin suuntautunut (ekstrovertti) elin, ja emätin on naisten sisäänpäin kääntynyt (introvertti) elin. Koska universumissa on usein tasapaino ja harmonia, ovat naiset itse muutoin yleensä ulospäin suuntautuneita eli ekstrovertteja ja miehet taas päinvastoin eivät. Mutta tietenkin aina on poikkeuksia, jotka vahvistavat säännön.

Sukupuolielinten merkitys[muokkaa]

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Muinaiset egyptiläiset muumioivat vainajansa, ja koska miesten peniksessä ei ole luuta – toisin kuin esimerkiksi karhuilla – ne tuppasivat kuivettumaan balsamoinnissa pois. Koska tällä ruumiilla tuli sitten tulla "Lännen maassa", tai jossain vastaavassa Karjalassa, toimeen, keksivät nokkelat egyptiläiset rakentaa kullasta tupen em. miesten sukuelimille. Tällainen tuppi on muun muassa Tutankhamonilla. Tämän voi rietasmielinen skeptikko tarkistaa em. muumion kuvia tarkastelemalla. Tuppi tietenkin estää erektion, mikä voi aikaansaada tukalia tilanteita ja häiritä kovastikin mainitun elimen toimintoja. Moni ei kyllä haluaisi elää ikuisuutta Keski-Maassa niin, joskaan ei ilman em. sukuelintäkään. Valitse siitä sitten...

Sukupuolielimillä on tärkeitä toimia. Näitä kaikkia on mahdotonta edes kuvitella. Koska Suomessa ja muuallakin opetetaan kouluissa evoluutiota ja kreationismia pidetään kuriositeettina eikä vakavana tieteenä, tässä artikkelissa esitetään asiat luonnonvalinnan mallia käyttäen eikä keksitä teologisia syitä sille, miksi Jumala halusi mahdollistaa seksuaalisen rietastelun. Jos maailmankuvasi on sen suuntainen, voit keksiä niitä syitä mielessäsi ja julistaa niitä muille samanmielisille "NetMissionissa".

 1. Tärkein evolutiivisen syy sukupuolielinten olemassaololle on eri sukupuolten tunnistaminen; jos menet kysymään ihmiseltä, kumpaa sukupuolta hän edustaa, on riski joutua fyysisen uhan alle, ja joskus tähän fyysiseen uhkaan voi jopa kuolla. Valitettavasti yhteiskunta on määrännyt lakeja, jotka estävät tämän luonnollisen sukupuolentunnistuksen, mutta käyttäytymisestä on jäänteet. Ihmiset[3] ovat aina kiinnostuneita näkemään sukupuolielimiä. Yleensä kukaan paitsi homo- ja lesboseksuaalit ei halua nähdä samanlaisia kuin omansa. Tämä onkin järkevää, koska omanlaisensa näkee melko helposti ja ihmisen mieli haluaa vaihteluakin. On kuitenkin muistettava, että sukupuolielinten näyttämistä[4] säätelevät kaksi lakia: "Suomen Laki" sekä "Kysynnän ja tarjonnan laki".
 2. Toiseksi tärkein evolutiivinen syy sukupuolielimille on informaatio. Informaation levittäminen on mahdollistanut sen, että ihminen voi kokea olevansa maailman valtias, joka kykenee tuhoamaan torakoita ja muita ötököitä spray-suihkeella, joka syövyttää otsonikerroksen niin, että kaikki elävä[5] kuolevat pois kuin Elvis, tai enemmänkin. Ja kuten empiirisesti olemme havainneet, sukupuolielinten eri nimitykset kattavat prosentuaalisesti erittäin merkittävän osan nuorison ja korsolaisten sanavarastosta.
 3. Kolmanneksi tärkein evolutiivinen syy on seksi. Seksi on mukavaa ja estää ihmisiä tappamasta toisiaan, ainakaan kaikkia.[6]
 4. Neljänneksi tärkein evolutiivinen syy on lisääntyminen, mutta tämä ei ole läheskään niin merkittävä kuin nuo ylemmät. Lisääntyminen kun tarkoittaa sitä, että maailmaan putkahtaa lapsi, jonka hoitaminen aikuiseksi maksaa puoli miljoonaa. Sillä rahalla saisi jo monta kappaletta mitä erilaisempaa viihde-elektroniikkaa. Kallis on lapsi kuten viihde-elektroniikkakin, paitsi tietysti että onhan niistä iloakin.[7] Ei siitä sitten enempää.
 5. Viidenneksi sukupuolielimet poistavat elimistöstämme erilaisia kuona-aineita.[8]

Viitteet[muokkaa]

 1. Ja niitä jopa ministerit ajattelevat joskus yhteisen hyvän sijasta.
 2. Osa näistä lukijoista voi jopa olla ministereitä.
 3. Etenkin miehet, jotka kuten karvaisuus ja muut seikat näyttävät, ovat lähempänä luonnollista apinatilaa kuin naiset.
 4. Esimerkiksi sukupuolentunnistamismenetelmänä.
 5. Paitsi ne saamarin torakat ja muut ötökät. (Tätä kutsutaan ironiaksi, ja tässä tapauksessa se ei ole ihmisen katsantokannalta kovin hauskaa. Torakoita ja muita ötököitä tämä sen sijaan naurattaa kovasti.)
 6. Tämä onkin mahdollisesti ainut syy, miksi ihminen ei vielä ole suihkuttanut itseään hengiltä hyönteis-sprayllä.
 7. Eri asia vain on, että kummasta, viihde-elektroniikasta vai lapsesta...
 8. Kuten lapsenlapsi opetti, "ruuasta tulee kakkaa ja juomasta pissaa." Tämän johdosta on järkevää ajatella, että kun pääosa ihmisen keskiruumiin toiminnoista keskittyy ihmisen päätehtävään, eli ruoan paskaksi muuntamiseen, täytyy ihmisessä olla lisäksi jokin paikka, joka värjää juomamme veden keltaiseksi.

Katso myös[muokkaa]