Sukujuhlat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tarkoititko "skitsofreniaa peilisalissa"?
Sukujuhlissa saattaa nähdä suvun iäkkäämpien jäsenten nauttivan 1920 -luvun tanssimusiikista. Tai mikä pahempaa, he nauttivat Kirkasta. Ainut lohtu tästä on se, että nolous koskettaa ihmisiä joita ei tunne. Myötähäpeää voi tosin lisätä tieto yhteisestä verisukulaisuudesta.

Sukujuhlat[1] ovat keino ylläpitää yhteyksiä yhteiskunnassa jossa perheen, suvun ja muiden vastaavien merkitys on kadonnut eikä heidän kanssaan olla tekemisissä arjen toimien yhteydessä.

Sukujuhlien tunnistettavin piirre on se, että niissä ei ole kenelläkään hauskaa. Koskaan. Niissä on käteltävä ja vaihdettava muutama sana tylsien sukulaisten kanssa. Siellä on kuvaitavaa omaa elämää ventovieraille sen vuoksi että teillä on rippunen yhteistä geeniperimää.[2] Sen lisäksi voit joutua kohteliaasti vaihtaa muutaman sanan sen sukulaisen kanssa joka kosketteli sinua lapsena kyseenalaisesti.[3]

Järkyttävä ajatus tuonpuoleisesta[muokkaa]

Kun kuuntelemme kertomuksia Taivaasta ja Helvetistä, kuulemme usein siitä minkälaiset ihmiset joutuvat Helvettiin. Siitä tiedetään, että Taivaan porttien auettua seuranasi eivät ole kovin kiinnostavia ihmisiä. Sekä mielenkiintoiset ajattelijat että vauhdikkaat seksihurjastelijat ovat Helvetissä.[4]

Sen sijaan kun käytävää pitkin kulkee loppuun, kertovat jopa asiasta omakohtaisesti kokeneet tavanneensa kuolleita sukulaisiaan. Tätä kautta on melko selvää minkälainen iänkaikkinen Juhlinta Taivaassa onkaan odottamassa meistä hyveellisimpiä.

Viitteet[muokkaa]

  1. Amerikan Yhdysvaltojen Etelävaltioissa ja Perussuomalaisten läpitunkemassa Maaseutu-Suomessa "Maajussille Morsian" -koekuvaukset
  2. Evoluutioteorian mukaan meillä on yhteistä perimää myös kaalin kanssa. Tiettyjä sukulaisia katsellen tämä yhteys on selvempi kuin toisien kohdalla. Tosin jokaiseen sukuun tuntuu mahtuvan aina muutama kreationistikin. Heistä yhteyttä kaaliin kannattaa erityisesti etsiä, se on aika turvallinen työhypoteesi.
  3. Ja joka on mahdollisesti aktiivisesti mukana seurakuntatoiminnassa, just saying.
  4. Voit siis melko suurella todennäköisyydellä sanoa, että siellä ei ole odottamassa mitään seksuaalista piehtarointia Lamborghinin päällä, vielä vähemmän edellämainittua kokaiinipäissä.