Starbucks

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Yrititkö hakea sanaa "kapitalismi"?
Starbucksin logo.

Starbucks on voittoa tavoitteleva järjestö, joka on kahville samaa mitä McDonald's on terveelliselle kotiruoalle.[1]

Starbucks-yhteisö tukee yleistä sosiaalista hyvinvointia kasvattamalla sosiaalisia kontakteja joissa ihmisten rahat vaihtavat omistajaa ihmisiltä Starbucksille. Näin paikallisyhteisöjen harjoittama kaupankäynti rikastuu samalla kun kulttuurinen ja poliittinen moninaisuus globaalissa maailmassa parantuu koska kaikki ihmiset, sukupuoleestaan, ikästään, uskontokunnastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai ihonväristään huolimatta ovat tervetulleita ottamaan mukaansa kahvia, rahallista korvausta vastaan. Starbucksissa kaikkien ihmisten rahat ovat samanarvoisia.

Starbucksin kahviloissa harjoitetaan sosiaalista ja interektiivista perinnettä jossa Starbucksiin ensin tulee asiakas.[2] Ja sitten myyjä kysyy hänen nimensä. Ja sitten tämä nimi kirjoitetaan väärin hänen kahvikuppiinsa.[3]

Viitteet[muokkaa]

  1. Starbucks tosin tekee tätä hieman rehellisemmin. Sillä kun on rahaan viittaava englanninkielinen sana "bucks" nimessään asti..
  2. Tämä hämää ihmisiä vain jos he eivät ole aiemmin käyneet Starbucksissa. Esimerkiksi NPOV hämmentyi ensimmäisen kerran käydessään Starbucksissa koska sievä brunetti tiskin takana kysyi hänen nimeään sen sijaan että tiedustelu olisi tapahtunut toiseen suuntaan. Tämä kokemus tuotti syvän ja kaunaisen pettymyksen, joka esimerkiksi selittää tämän artikkelin olemassaolon..
  3. NPOV itse asiassa harrastaa sitä että hän ulkomailla käy starbuckseissa ja katsoo millä eri tavoin hänen nimensä voidaan kirjoittaa väärin. Oikeasti. Miten tyhmiä harrastuksia voi olla? Ja miten voi olla niin helvetin monta tapaa kirjoittaa etunimi väärin, miten voi olla että jos etunimessä on viisi kirjainta niin ihmisillä on kymmenkunta eri tapaa mokata siinä?