Seksismi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ennen feminismiä ei ollut seksismiä. Esimerkiksi ohessa ollut kuva oli ennen feminismiä vain hauskaa huumoria johon ei voi liittyä mitään negatiivista koska se olisi pingottamista ja huumorintajuttomuutta. Tytöt eivät siihen aikaan yksinkertaisesti tienneet että seinän takana oli patukkaa tarjolla. Koska miten olisivat voineet tietää - naisenaivoillaan?!?!?!

Seksismi on ismi jonka mukaan sukupuolella on väliä. Mikä tahansa luokitelma joka sisältää sukupuolierottelua on määritelty seksismiksi. Virallisen näkemyksen mukaan seksismi on ismi joka kehitettiin feminismin synnyttyä. Ja vaikka feminismi nimensä perusteella vaikuttaa opilta jonka ytimessä on sukupuolet ja niiden oikeudet, feminismi on jotain joka taistelee seksismiä vastaan. Feminismin kanssa erimielisyys onkin määrittynyt seksismiksi.

Tämä tulkinta johtaa kysymykseen siitä, että oliko ennen feminismiä seksismiä. Toisaalta voi olla että ennen oltiin seksistisiä eikä tiedostettu tätä. Näkemys on siitä mielenkiintoinen että niistä joiden mielestä seksismi on feministien inventio ovat yleisesti myös sitä mieltä että sukupuolet ovat objektiivinen biologinen asia ja niiden tuottamat erot ovat tosiasioita jotka ovat vanhempia kuin feminismi. Tässä mielessä voidaan kysyä että onko naiseutta ollut ennen feminismiä ja onko seksismiä ollut ennen ismin syntyä. Samaa tulintaviitekehystä voidaan soveltaa kun mietitään onko orjakapinaa johtanut Spartacus ollut ensimmäinen vallankumousta suunnitellut kommunisti.

Ylläoleva on tietenkin aivan mielisairasta. Hysteeristen eukkojen juorukerhojen tuotosta. Kateelliset naiset keskenään juoruavat ja tuottavat tämänlaisia tohinoita hormonipäissään. Tosiasiassa seksismi on ämmien kyhäelmä. Hormonipäissään ovat kirjoittaneet muistiin PMS -kuvitelmiaan. Kuukautiset vaikuttavat heidän tunteisiinsa eli ajatteluunsa koska naisilla ei muuta olekaan kuin tunteensa. Tytöt luulevat kykenevänsä ajatteluun ja tuottavat tämänlaista soopaa kun eivät ymmärrä että heidän roolinsa olisi synnyttää ja hoitaa lapsia. Paitsi kun ovat hellan ja nyrkin välissä. Heidän aviollinen velvollisuutensa on antaa pillua. Ja tosiasiassa jos he ymmärtäisivät antaa pillua useammin, he eivät olisi niin hiekkapilluisia tiukkapipoja. Vain nainen joka ei saa riittävästi munaa voi olla feministi.

Katso myös[muokkaa]