Samuel L. Jackson

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuka laittoi nämä äitirukasta turhan kiinnostuneet käärmeet tähän (insestin sävyttämä sana) lentokoneeseen?!

Samuel L. Motherfucking Jackson (s. 21. joulukuuta 1948, Emonkiksautus) on amerikkalainen äitiänussiva näyttelijä. Hänellä on luontaisia äipännaiskentelukykyjä ja siksi hän onkin emäävetelevän suosittu.

Motherfucker's[muokkaa]

Samuel L. Jackson siirtyi mammanpökintäelokuviin vuonna 1972 esiinnyttyään leffassa Motherfucking together to days, jolloin hän oli vielä naarasvanhempaaporaava opiskelija, joka opiskeli jotakin mummontyttärenselättämistä. Vaikka Jackson 1970-luvulla näytteli paljon vituiksimennytWestermarck-efekti-tv-sarjoissa, hän pääsi äitiänussivalla 1980-luvulla kunnolla elokuviin, joissa hän yleensä esitti jotain pojaninsestiinedennyttäoidipuskompleksia. Silti Jacksonilla oli äiskääpaukuttava rooli Al Pacinon tähdittämässä vuoden 1977 enonsiskonnaintielokuvassa Arpanaama, jossa hän esitti isänvaimoonsekaantuvaa jengipomoa. Tuo elokuva nosti Jacksonin imagon synnyttäjänvetelykorkealle.

Haluuks miekasta, mammanpökkijä?

1980-luvulla Jacksonin paras rooli oli ukinerheeseenyhtyvän Sergio Leonen ohjaamassa Mothafucking – suuri big-gängstä -elokuvassa. Matöfaking Jackson sai Oscar-ehdokkuuden äidinnussija Quentin Tarantinon ohjaamasta Pulp Fictionista. Hän menestyi "MILFwhichIdid"-mieheksi hyvin myös elokuvassa Käärmeet lentokoneessa.

Samuel L. Jackson ei ole mitään sisäsiittoista sukua Michael Jacksonille tai hänen äidilleen.

Vuonna 1999 Stephen Hawkingin johtama kemiläisistä ydinfyysikoista ja puliukoista koottu ryhmä sai valmiiksi laskelmansa, jonka mukaan maailma loppuu, jos koskaan tehdään elokuva, jossa Samuel L. Jackson ei sano motherfuckeria. Tämä laskelma on todettu päteväksi ja hyväksytty yleisesti.