SDP

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

SDP, alias psossut, bemaritdamaget, virallisemmin Suolisto-Demonistinen Pösilöstö on myöskin aikaisemmin Virallisena Valtionhoitajapuolueena tunnettu eliittiporukka. He eivät etsine mitään Eliittikumppaneita, sillä he pariutuvat puoluekokouksissa ja myöskin ilmeisesti Eduskunnassa. SDP:n virallinen vaalilaulu onkin Arkadianmäen Ongelmajätelaitos.

SEDutSDP oli tunnettu Spede Pasasen ihailunsa ohella usein vaihtuvista puoluejohtajistaan. Nyt SDP:n tajunnan tavoittamattomissa olevan puoluepolittisena tavoitteena on tehdä tulevien eduskuntavaalien 2015 suurin vaalifloppi, ja alittaa samalla alle 10% kannatus.

SDP:n poliittinen esikuva on luhistuneen Itä-Saksan SED, joka lopetettiin jo 1/4 -vuosisata (25 v.) sitten. SDP pitää poliittisena tavoitteenaan puolueen lakkauttamisen vuoteen 2030 mennessä, jolloin SED:n ennätys tulee alitettua poliittisen mahalaskun teossa. SDP:n viimeisimmät ja epäilemättä viimeisimmiksi jäävät johtajat Jutta Urpilainen ja Antti Rinne ovat työskennelleet uupumattomalla tarmolla tämän tavoitteen eteen.

Eräänä myöhempänä, mutta sitäkin keskeisempänä puolueideologina on manselaisuuden luoja, Juice Leskinen. Juice Jussi Juu'hani' totesi myös sosiaalidemokratian olevan yhteiskunnan pahinta huumetta sekä Hän arvosteli poliittisissa linjapuheissaan, että Suomessa on kolme ympäristömyrkkyä: DDT, PCB ja SDP. DDT tosin on venäläinen jazz-yhtye.

SDP on Sosialistisen Internationaalin ja eurooppalaisen PES-puolueen jäsen. Puolueen haaraostastoja ovat SAK ja Cannonball MC.[1]

Tämän hetken tunnetuimpia demarikykyjä on Porin Finnairin lentävän alajaposton jaoston eli lennolla AY555 pesiytyvän Liitovaltuuston edustaja Salme Pasi. Salme Pasin soiva orkesteri (torvisoittokunta) eli naiskalusto on perittyä kampetta, sen testamenttasi väistynyt puoluesihteeri Mikael Jungner.

SDP:n poliittinen ideologia[muokkaa]

Puolue katsoi aikanaan tärkeimmäksi tehtäväkseen Suomen lamaan saattamisen. Siinä se varsin hyvin onnistuikin, presidentti Mauno Koiviston tekemän myyräntyön pohjalta. Puolueideologi J.J. Leskinen kuvasi tätä näin, että jokaisen elämä tulisi saattaa risaiseksi. Ja ilman mitään seksiä, paitsi... (niin, kenelle?) Myöhempänä todettiinkin vuoden 2008 laman ja toisen Suomen Suuren Talouslaman tullessa, että jokahikisen suo-lamaisen elämä on jo valmiiksi rikki eli riistonalaisena. Joten puolue menetti siis oman ideologiansa. Se vaihdettiin täyteen näköalattomaan idiotiaan, eli aatteettomaan illuusioon. Tämän kauden viimeisin edustaja on Eero "silkkaa puutaheinäluomaa" Heinäluoma. S-dop nojaa vahvasti Muumimammaan sekä häntä edeltäneeseen Muumipappaan. Katso myös kohtaa: Muumit.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Suomen Sosialidemokraattinen Puolue.


Historian suurimmat demarit[muokkaa]

Luettelo on täydellinen.

Katso myös[muokkaa]

SDP Hikinewseissä

20.04.2015 SDP:n somekampanja jakaa lohturuokareseptejä
10.05.2014 Hätäkeskus tiedottaa: Seinäjoen karhu valittu SDP:n johtoon
12.04.2011 Hikivaalitentissä SDP: Hukassa©
24.08.2010 SDP:n presidenttiehdokkaan haku loppusuoralla – katso kuva!
01.06.2010 SDP tahtoo rakastella sinua
27.04.2010 SDP perseilee persuja perusteellisemmin
11.12.2009 SDP puolustaa SDP:n asemaa perustuslaissa
01.12.2009 SDP pienen ihmisen asialla: "Presidenttiä ei saa kiusata"

Suomen poliittiset puolueet

KokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)Fazerin Sininen

Ihmisten puolueKommarien konservatiivijaostoTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueTuuliviiritTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – SKP on niiiin kesyä

Viitteet[muokkaa]

  1. Cannonball-ratsia kiusallinen demarikentälle – "Ei hyvä juttu missään nimessä". Yle 26.11.2015.
Stop crap.png Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.