Ryssän päällä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!
Vladimir.gif
Tällä sivulla ei ikävä kyllä ole
Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin hyväksyntää.

Artikkelin kirjoittajan kannattaa tarkkailla syömisiään ja säteilyarvojaan.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Rysän päällä.


Ryssän Päällä (alk. amer. Cheerheaters) on eräs tosi-tv:n tv-ohjelmaformaatti. Sen sisarohjelma on nimeltään Porauslautta, joka on kuvattu Tallinnan laivalla.

Ohjelmasarjan ohjaaja on Naku Rouhimies. Ryssän Päällä sisältää aitoja uskottomuustilanteita. Näissä epäillään että ollaan uskottomasti mukana Venäjän voimapolitiikassa. Jaksojen eteneminen voidaan kuvata niin että joku taho, kuten Angela Merkel epäilee puolisoaan tai muuta liittolaistaan, kuten Donald Trumpia, uskottomuudesta jonkun kolmannen osapuolen, kuten Vladimir Putinin kanssa. Tätä epävarmuutta ja heikkoutta ja katkeruutta kuvataan pitkiä aikoja jotta saadaan paljon kuvia kyynelehtivästä Merkelistä.

Tämän jälkeen "Ryssän Päällä" -tiimi seuraa ja kuvaa epäillyn toimintaa, esimerkiksi kuuntelemalla hänen puheluitaan Trump -towerissa. Kun todisteita uskottomuudesta saadaan, mielellään siten että epäilty saadaan suodaan videokuvaan ns. Ryssän Päällä, jonka jälkeen kuvataan dramaattinen nyrkkitaistelu tai ydinohjuksella uhkailu. Tässä erikoislähikuva tärisevällä kameralla luo katsojalle tunteita.

Lisävaroitus K-65! Sisältää takuulla todella ellottavan kuvottavaa brittiläis-tyylistä sosiaalipornoa. Ohjelmaformaattia myydään tiedostavana journalismina ja moraalisten arvojen puolustamisena. Mutta tosiasiassa moralistit lähinnä tirkistelevät kun joku on paranoidi, joku pettää ja joku kolmas on niin tyhmä, että tarttuu tilaisuutena tälläisiin epäilyttäviin jämäpaloihin.

Mieleenpainuvia jaksoja[muokkaa]

  • Johan Bäckman oli epäilyksenalainen. Asiasta puhuttiin paljon. Bäckman luotti nerouteensa ja korosti neutraaliuttaan, kunnes salakuvaajat löysivät hänet Donetskin tasavallan päältä. Viattomuuttaan ja väärinkäsityksiä valitellut Bäckman korosti että kyseessä ei ollut maanpetoksellinen kiinnijääminen Ryssän päältä vaan pelkkä syvä platoninen ystävyyssuhde Novorossijan antifasistisen kansanrintaman kanssa.
  • Ilja Janitskin perusti huumorilehden dekkarielokuvan huumorivitsin päälle. Epäilyttävät vitsit menettivät teräänsä kunnes ehdottoman pysyvään Suomisuhteeseen kykenevä mies löytyi Ryssän päältä Barcelonasta ja sen jälkeen Ryssän päältä Venäjältä. Janitskin korosti olevansa rehellinen ja tosiasiassa suvakkimädättäjämedian uhri.
Televisio.gif Tässä televisioon liittyvässä artikkelissa on liikaa huonoja ohjelmia.
Auta Hikipediaa vaihtamalla kanavaa ja laajentamalla artikkelia.