Risto E. J. Penttilä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Risto E. J. Penttilä on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Risto E.J. Penttilä tunnetaan varsin suurisuisena miehenä.

Risto E. J. N. E. Penttilä on nuorsuomalainen talousreformisti, joka poliittinen olemassaolo oli oikeistolainen toisinto "skogilaisille", "vennamolaisille" ja muille vähemmistöhäiriköille, joilla oli kuitenkin riittävästi taloudellisia resursseja tuoda itseään kuuluviin. Risto E.J. Penttilän erityisenä vahvuutena oli fyysisesti suurikokoinen suu, jota hän käytti taitavasti omassa poliittisessa työssään.

Penttilä oli 90-luvun hulluina vuosina mukana perustamassa Nuorsuomalaista puoluetta, joka halusi kumota vanhanaikaisen sosiaalivaltion ja korvata sen mallilla, joka hyödyttäisi isoja yrityksiä enemmän. Kun Penttilän puolue jäi hänen poliittisten kykyjensä – jotka rajoittuivat lähinnä kouristuksenomaiseen hymyilyyn – ansiosta lyhytikäiseksi, hän huomasi, että on myös ulkoparlamentaarisia keinoja muuttaa Suomi moderniksi yritysparatiisiksi, jossa neljännesvuosikatsaus on evankeliumia ja Tallinnan ihmemaan tasavero siintää silmissä. Hän ryhtyi Elinkeinoelämän valtuuskunnan eli EVAn johtajaksi. Tässä työssä saa käyttää kansanedustajaa suurempaa valtaa tarvitsematta välittää tyhmän kansan taantumuksellisista mielipiteistä.

Penttilä on lyhyen kansanedustajauransa aikana hankkinut pätevyyden nähdä poliittisia suhteita hämmästyttävän selkeästi. Hän ehdottikin kuuluisassa puheenvuorossaan presidentti Tarja Halosen eroa osoitettuaan, että tämä voisi nostaa HEX-indeksiä lähes kolme prosenttiyksikköä.

Penttilä on ilmaissut avoimesti kannattavansa Suomen liittymistä Yhdysvaltojen 51. osavaltioksi perustamassaan Myöhempien Aikojen Pyhien Atlantistien Kirkossa.

Risto E. J. Penttilän kohtaloksi oli käydä nälkä, jonka käskemänä hänen valtava suunsa oli nielaista Penttilän itsensä syövereihinsä. Aatetoveri Sauli Niinistö ehti kuitenkin sillä kertaa hätiin ja pelasti Penttilän omalta suultaan.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.