Repe Sorsa

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Racistnigger.jpg
Repe Sorsan tekijä on verenhimoinen natsi. Repe Sorsan sisältö ei ole uusimpien ihmisoikeussäädösten mukainen. Artikkelin luoja lymyilee parhaillaan kaapissasi.
Repe Sorsa
Daffy Duck Pupazzo.jpg
Koko nimi: Reino Kalevi Aaron "Repe" Sorsa
Syntymäaika: 17. huhtikuuta1989
Syntymäpaikka: ei tietoa
Uskontokunta: mammonanpalvoja
Kuolintapa: ei tapahtunut vielä
Hiusten väri: musta
Saavutukset: autiomaanpalasen myyminen jollekin intialaiselle isorikkaalle Wyomingissä
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
fanaattinen mustan ylivallan kannattaja
Pilkkanimet: mutanokka, nekrusorsa, sorsaneekeri

Reino "Repe" Sorsa, joka tunnetaan myös valenimellä Daffy Duck vieraillessaan Yhdysvalloissa, on Warner Bros. -yhtiön kehno Aku Ankka -kopio, vieläkin kehnompi pianonsoittaja, rahanahne kiinteistönvälittäjä sekä N'Ubuntu. Repen yhtä mittaa pakoon pääsevä yhtiökumppani on nimeltään Väinö "Väiski" Vemmelsääri.

Repe Sorsa on edesmenneen pääministerimme Kalevi Sorsan hulttiopojanpoika sekä Saatanaa palvovan kotimaisen laulajamme Richard "Riki" Sorsan maalaisserkku.

Elämä[muokkaa]

"Mun nimi on Repe, ja varokin unohtamasta sitä!"

Varhaisvaiheet[muokkaa]

Repen lapsuus- ja nuoruusajoista on suurin osa hämärän peitossa. Kerrotaan kuitenkin hänen tavanneen Väiskin heidän molempien ollessa nuoria aikuisia. Tuolloin kahdesta eri ääripäästä tuli jonkinasteiset kaverukset. Siinä missä Väiski oli rauhallinen, luotettava, uskollinen ja humanistinen, niin Repe oli ärhäkkä, itsekeskeinen, rahanahne ja epäluotettava. Edellämainittu saattaa viitata Repen mahdollisesti vaikeaan lapsuuteen.

Kiinteistönvälitystä[muokkaa]

Väiski päätti lähteä mukaan Repen kiinteistönvälitykseen, joten he perustivat avoimen yhtiön Suomeen. Yhtiö tuotti hyvin myymällä ylihintaan keski- ja keskimääräistä alempilaatuisia tontteja ja taloja. Yhtiö on saanut useita olankohautuksella ohitettuja haasteita törkeästä petoksesta.

Luonne[muokkaa]

Repe Sorsa on luonteeltaan itsekeskeinen, ärhäkkä, rahanahne, epärehellinen ja äkkipikainen. Ei kannata astua Repen ja miljoonan dollarin shekin väliin – sillä hetkellä kun nimittäin astut, olet käytännöllisesti katsottuna jo kuollut. Repellä on taipumus raivata kaikki, jotka estävät häntä saamasta aika paljon rahaa, pois tieltä keinolla millä hyvänsä.

Rasismisyytökset[muokkaa]

Repe Sorsaa on syytetty sekä Suomessa että Yhdysvalloissa rasismista, mustien ylivallasta sekä kiihottamisesta kansanryhmää (tässä valkoihoisia) vastaan. Latinoja tai aasialaisia vastaan Repe ei ole hyökännyt. Syynä kiihkoiluihin lienee se, etteivät yhdysvaltain tai Suomen kansalaiset ole suostuneet ostamaan kiinteistöjä Repeltä. Väiskillä sen sijaan kauppa käy, kumma kyllä...

Katso myös[muokkaa]