Rekkamiehen pastilli

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rekkamiehen pastilli (kansainvälisesti tunnettu myös nimellä Dingleberries) on pitkänmatkan ajajien joukossa tunnettu, varsin herkullinen skandinaavinen makeinen, joka valmistetaan hauduttamalla kehon erinäisiä ekstrakteja kehon ulkoisissa humideissa onteloissa. Valmistus alkaa ajotilauksen vastaanoton yhteydessä, jolloin määritellään vuosikerta sekä aromitasapaino tulevalle erälle. Seuraavaksi vuorossa on ensimmäinen pikaruokalapysäkki matkan varrella, josta tankataan mukaan tarvittavat raaka-aineet sekä mahdolliset aromivahventeet, mm. Chlamydia trachomatis ja/tai Neisseria gonorrhoeae. Pitempään kypsytetty variaatio Pastilleista on kelpuutettu myös useisiin Michelin-tähdillä palkittuihin ravintoloihin tuotemerkillä Rekkamies Gold, jota ulkomaille markkinoidaan erinäisten brändien avulla, mm. Dingleberries by Gordon Ramsay.

Valmistus[muokkaa]

Pastillimestarien oikeaoppisesti valmistetuissa Pastilleissa on juuri oikea piluksen ja itserakennesubstanssin välinen suhde. Pastillit valmistetaan sekoittamalla Culus Pilusta oikeassa suhteessa faecesiin, jota on muodostunut pitkänmatkan ajon aikana oikeanlaisten olosuhteiden avulla mm. lämpötilan sekä latriinien vähyydestä johtuen.

Jäljitelmät[muokkaa]

Pastillimestarit pitävät yllä tiukkaa laatutarkkailua Pastillien koostumuksesta sekä alkuperästä (since 1843); tästä huolimatta maailmalla on alkanut liikkua lukuisia halvoista taiwanilaisista piluksista valmistettuja halpajäljitelmiä, joiden koostumus on löysähkö ja piluksen culus on valitettavan puutteellinen ja jotka eivät näin ollen täytä tarkkoja tuotteelle asetettuja laatuvaatimuksia.

Katso myös[muokkaa]