Rami Sipilä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!
Ramin rippikuva.

Rami "\n" Sipilä on urjalainen lasinpuhaltaja ja perussuomalainen kunnallispoliitikko. Sivutoimenaan hän suunnittelee pakettimatkoja Puolaan Auschwitzin museoon[1]. Hänet valittiin vuoden 2008 kunnallisvaaleissa massiivisella äänivyöryllä[2] varavaltuutetuksi.

Sipilä tiedostaa uusien massamediakanavien mahdollisuudet, ja onkin saanut näkyvyyttä etenkin Facebook-aktiivisuudellaan[3]. Hänen terävä yhteiskuntakritiikkinsä onkin synnyttänyt lukuisia naamakirjaryhmiä, joilla tämä ajatusten Tarpianjoki saa näkemyksensä suuren yleisön kuuluviin. Esimerkkinä mainittakoon:

Lienee sanomattakin selvää, että Helsingin Sanomien ja Aamulehden kaltaiset julkaisut ovat antaneet persujen nuorelle lupaukselle näkyvyyttä oikeassa mittakaavassa.[8]

Rami Sipilä Hikipediassa?[muokkaa]

”Toivon sydämmestäni että krakovan läheisyydessä olevalla upeella leirillä laitettas uunit lämpiin sua ja kaikkia muita isänmaan pettureita varten! sieg heil.”

~Sipilä uhoilee[9] Fecebookissa

”Vitun neekeri, loppui se uhoaminen. Tarjoan ilmaisen junamatkan puuhamaahan

~Sipilän mahdollinen käyttäjätunnus uhoilee Hikipediassa

Viitteet[muokkaa]