Rakas - minusta on tullut huomiohuora

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Siis mitä? Oliko tässä jokin läskivitsi? Arvaa, muuttaako se sitä että olen kanssasi eläessä, eli olosuhteiden pakosta, joutunut vuosia syömään suruuni...

Onko puolisosi lihonut yhteisten aviovuosienne aikana? Onko hän niin ruma, että hänet voisi laittaa plastiikkakirurgiseen muuttumisleikkiin? Onko puolisosi laiska tai rivosuinen, vai haluatko muuten vain nöyryyttää häntä televisiossa? Nämä ovat yleisiä perheitä koskevia toiveita, jotka johtuvat siitä, että aina toiveet ja toteutumat eivät kohtaa.

Oletko liikalihava, tyytymätön ulkonäköösi? Moni on. Nykyaikana tämän pinnallisen ulkonäkökulttuurin ei kuitenkaan tarvitse antaa latistaa. Sitä voi olla optimistisesti oma itsensä, tarttua ongelmia niskasta kiinni ja olla oman elämänsä sankari, joka hyökkää kauneusarvojen täyttymättömyyttä vastaan astumalla kauneuskirurgin skalpellin alle julkisesti televisiossa.

Ennen näistä on vain kuiskuteltu naapurustossa, mutta megatrendikkäässä uutuusohjelmassa Rakas, minusta on tullut huomiohuora kymmenen rohkeaa pariskuntaa ottaa haasteen vastaan. Parisuhteen onni on koetuksella, kun narsistinen "terve" puoliso pääsee kyyläämään puutteellisemman ja heikomman puoliskonsa tekemisiä. Näe kuinka läskiperseen puoliso laittaa ruuat ketjulukon taakse ja ryhtyy sohvaperunan henkilökohtaiseksi treenivalmentajaksi. Näe kuinka ruma eukko laitetaan plastiikkakirurgialla normikauniiksi samalla, kun mies selittää siitä, minkälainen nainen hänelle kelpaa.

Sarjan tavoitteena on tietysti parantaa kaikkia mukanaolevia parisuhteita. Jalona tavoitteena onkin että mukaan tulevat ihmiset lähtevät ohjelmasta vahvempina ja parempina ihmisinä kuin ennen. Ja että heidän perhe-elämänsä kohentuisi. Ohjelma toteuttaa tätä pääasiassa keinoilla, jotka ajavat näitä ihmisiä ottamaan eron. Aivan sama, kuka ottaa kenestäkin. Kunhan ottavat.