Pasi Viheraho

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop.png
Tätä artikkelia ei suositella kenellekään, ei varsinkaan sinulle.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Pasi Viheraho.
Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Pasista tehtyä propagandaa (made by kokoomusnuoret)
Pasi keski-iän kriisin partaalla
Pasi ja viikonlopun selviytymispaketti
Pasi lahtaamassa kaikki porvarit!

Kahvi on myrkkyä.”

~Pasi Viheraho

”Katainen perkele!”

~Pasin mielipide politiikasta

”Kaasua saatana... Kaasua PERKELE!”

~Pasi liikenteessä

”Vittu mitä tuhlausta. Vitun Tradeka saatana.”

~Pasi kaupan roskiksella

”Raikasta ja ravitsevaa...”

~Pasin lyhyt ja ytimekäs arvio Sisuviinasta

”Onneks terassi on auki!”

~Pasi postissa asiointinsa jälkeen

”Makarylliä!”

~Pasin lempiruokaa

”Täs on perkele maailman paskin tuote!”

~Viherahon mielipide tupakasta

”Herkkujen herkkua..”

~Pasin mielipide vuoden vanhasta ruuasta

”Käytiin äsken tossa Ääsmarketissa...”

~Pasin Crikeziltä varastama lausahdus

”Iloista dataa!”

~Pasin modeemin ledit vilkkuu

”Morjesta pöytää!”

~Pasi kehottaa tykkäämään videosta.

”Siis voi hyvä vittu, tätäkö tää perkeleen digitaali-aikakausi nyt sit saatana on?!”

~Pasi ei ollut valmis Tarja Halosen

”Moi kaikki!”

~Pasin Soikulta lainaama tervehdys

”Capselus perkele tuokaa nyt saatana parempia sytkäreitä!”

~Pasi tuohtuu vialliselle sytyttimelle
Pasi Viheraho
Pasi puska.jpg
Pasi ja epämääräinen puska. "Tapoin kasvin, olen hieno ihminen."
Koko nimi: Pasi Viheraho
Ent. Jari Sakari Siikonen
Syntymäaika: 22. maaliskuuta 1966
Syntymäpaikka: Tukholma
Uskontokunta: Röökiaskismi
Kuolintapa: Ei vielä tiedossa
Hiusten väri: Ruskeat
Saavutukset: Jäänyt poliisin haaviin jo viidesti
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Suomalaisen videoblogin luoja
Pilkkanimet: Musta Ikaros

Pasi Viheraho (s. 1966) on hollolalainen, nykyään nastolalainen kuitenkin Ruotsissa syntynyt ihmiseksi luonnehdittu asia. Häntä on epäilty Olof Palmen ja M. A. Nummisen salatuksi lehtolapseksi, mutta asiasta ei ole täyttä varmuutta. Viheraho on PasiRadion juontaja, metallimusiikin laulaja, kylähullu, roskisdyykkari, vesihanafetisisti ja muutenkin hieno mies. Pasin inhokkina pidettiin edesmennyttä Suomen Lähikauppa Oy:tä, joka heitti mädäntynyttä ruokaa pois. Pasia voi verrata Ozzy Osbourneen. Pasin tyttöystävä on viltsu-nimimerkillä oleva nainen , mutta vieraana oleva Unelma Säleikkö -nimimerkillä oleva nainen pisti koko suhteen uusiksi. 27.7.2013 tulleessa lähetyksessä pohdittiin suhdetta sillä tuloksella että Unelma Säleikkö marssi suutuksissa studiosta ulos (Pasi tyypillisesti kännivittuili). Samassa lähetyksessä ilmeni että Viltsu onkin edelleen naimisissa edellisen miehensä kanssa. Pasi tyypillisesti ajoi kaikki naiset elämästään, mutta hän tuleekin yleisestikin paremmin juttuun miesten kanssa(radionsa kautta). Isä hänestä tuli nuorella iällä.

PasiRadio[muokkaa]

Pasiradio edustaa Suomen eliittiä. Kyse ei ole siis kanavan laadusta, vaan siitä, että kanava ajaa eliitin etuja ja unohtaa rahvaan. Radiotoiminnan tärkein tavoite on saada ihmisiä soittamaan maksulliseen puhelinnumeroon, muka ottamaan kantaa Pasin valitsemiin;"mitä olette mieltä?" asioihin. Onnistuneessa lähetyksessä saadaan rahvas välillisesti tai suoraan lahjoittamaan rahaa, sen eri muodoissa. Yleinen käsitys harmaasta rahasta on että käteinen ja bitcoin eivät tietenkään eksy kelan,sossun ja verottajan tietoon. Pasi lienee ilmoittanee ja kertonee myös Youtube tulonsa. PasiRadio lopetti toimintansa tammikuussa 2015, jatkoi sitä 5.6.2015 ja uhkasi jälleen lopettaa kesäkuussa 2016. Ja aloitti ja lopetti. Olemme antennit herkällä , vaikka toiminnasta tai kuuluvuusalueesta ei ole varmaa tietoa. Kiinasta on saatu monia asiaan liittyviä paketteja. Maantieliikenteessä on aiheuttanut tiettyä turbulenssia kun Pasin antennimastoja on kuljetettu kattotelineellä ympäri Suomea. Näitä seikkailuja olemme saaneet pelolla ja kauhulla seurata pitkin kevättalvea 2019. Pasin toivomaa poliisi operaatiota ei kuljetteluista ole kuitenkaan syntynyt. Radiolähetykset ovat ON tai OFF. Mutta jos et löydä taajuutta; Satunnaiset lähetykset kuullostavat uusinnoilta.

Youtube videot 2019[muokkaa]

Pasi Viherahon videot ovat saavuttaneet,jo ennen vuotta 2010, mediajulkaisujen uuden ulottuvuuden.Ainakin jo vuodesta 2011 alkaen kaikki uudet tubetukset ovat olleet uudelleen julkaisuja vanhoista videoista.Sanan vittu käyttö jatkuu edelleen niin verbinä kuin adjektiivina. Perkele ja saatana mainitaan usein. Videot ovat pääosin HD tasoisia.(Lahjoitetun) Tekniikan taso on parantunut.Ainoa uusi asia, video videolta, ovat miehen fysiologiset muutokset. Ne eivät yllätä enää, mutta pelottavat hieman.Sama älämölö,hölötys ja kanssaihmisten halveeraaminen ja loukkaaminen jatkuu edelleen. Rahan,lahjomien ja lahjoitusten pummaaminen on kiihtynyt.Ahnehtiminen on ymmärrettävää koska tyhmää tuubikarjaa tuntuu riittävän ja Viherahon rahantarve on kasvanut.Tämänhetkisenä haaveena ovat mm. asuntovaunu, asuntoauto, lomamökki lapissa ja Kur Kur nimisen paremman puoliskon vieminen lomamatkalle.(Parisuhteen status pääsiäisenä 2019 on epävarma?) Videoitaan Pasi mainostaa mm. luomalla ja ylläpitämällä, yht'aikaisesti, useilla eri nyymeillä, lankoja ylilauta.org sivustolla. Orkestroimissaan keskusteluissa hän kehuu itseään,koiriaan,itseään,lukemattomia autojaan, itseään ja kannustaa itseään alati suurempiin miehen töihin. Joskus keskustelun orkestrointi paljastuu tuubikarjalle. Lankoja värittää ilmeisesti kasvavassa määrin ja yleisemminkin huomautus "Siikonen" eri nyymien kohdalla. "Mitä olette nyymit mieltä?"

Musta aukko.png

Lemmikit[muokkaa]

Pasi Viherahon edesmennyt koira, Rontti (edeltäjä Lady) oli aina mukana Pasin hölmöyksissä kuten lenkkeilyssä ja Sisuviinan juomisessa. Rontti kävi Sisuviinalla, siinä oli 2 litrainen moottori, tankki veti polttoainetta kuutisen kymmentä litraa kerralla (ei nyt sentään, 3 litraa 4 kertaa päivässä). Rontti leikkasi kiinni 1.8.2018, eikä todennäköisesti palaa enää toimintakuntoon. Keväällä 2019 Viheraholla on kolmesta kuuteen koiraa. Koirat korvaavat tehtävissään edeltäjäänsä Ronttia. Kevään suuressa antennimasto kuljetus seikkailussa ainakin kolme koiraa suoritti samanaikaisesti pelkääjän penkillä tähystäjän ja kuskin apueläimen tehtäviä. Pasi mahtui nippa nappa etupenkilleen ja onnistui juuri ja juuri hallitsemaan ylipainoiseksi kuormatun ja ylilastatun ajoneuvonsa. Multitaitoisena Pasi hoisi myös streamauksen kuljetuksestaan tämän vaativan kuljetuksen aikana. Tosin eläinsuojelusta kerrotaan että yksi koirista sai kirsuunsa palovammoja Suzukin multimediakeskuksen tupakansytyttimen haaroitus liittimestä. Nuorin koirista on opetettu haukkumaan poliisia, kuten isäntäkin.

Oikeustapaukset[muokkaa]

Kuopiolainen Hannu lähetti postissa huumeita Pasille vuonna 2013. Tuosta rikollisesta tempusta Pasi pisti Hannun ja valtion maksamaan kukin omalla tavallaan. Keväällä 2019 Pasilla on jokin oikeustapaus. Ei ole tarkkaa tietoa miksi oikeutta käydään, missä oikeus istuu ja onko kyseistä oikeusjuttua olemassakaan.Pasi Viheraho kuitenkin mainostaa oikeusjuttuaan monina eri nyymeinä useissa ylilauta langoissa. Hän toivoo saavansa paikalle yleisöä ja toivoo pääsevänsä antamaan haastattelun. Joku voisi videoida oikeudenkäynnin ja mahd. streemata, ainakin kun Pasi astelee ulos oikeussalista. Viheraho tietää edeltäkäsin että hän on oikeudessa uhrin asemassa ja hän joutuu, kuten usein ennenkin, yleisön ja viranomaisten kaltoin kohtelemaksi. Siitä huolimatta hän katsoo rohkeasti eteenpäin.

Katso myös[muokkaa]

  • Ruokavinkki – Kaikilla on oma tapansa tehdä ruokaa. Pasin tapa nyt vaan sattuu olemaan tällainen.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Varo hirmuisia ulkoisia linkkejä!