Olavi Koskela

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nainen! Jos et ala hommaamaan lapsia, lähetämme tämän miehen käymään!

Olavi Koskela (s. 26. helmikuuta 1954 on Porista käsin operoiva suomalaisasiamies. Haluaisi myös olla Suomen valtionsiittäjä ja Johannes Linnankosken kirjassa esiintyvä kaimansa.

Pönttöiltyään nuoruutensa Koskela päätyi valttion kustantamalle lepolomalle. Ansioitunut rotusoturi Pekka Siitoin sattui viettämään omaa pakkolomaansa samoihin aikoihin, ja tämän myötävaikutuksella Koskela omaksui kansallismielisen maailmankatsomuksen. Loman loputtua Koskela toimikin Siitoimen Kansallis-Demokraattisen puolueen puoluesihteerinä. Koskela nähdään myös SVT:llä vuonna 1994 esitetyssä Båtresan Sverige - Finland Tur och Retur -dokumentissa perustamassa Siitoimen ja tämän pojan Paulin kanssa luoja ties kuinka monennetta kansallista rintamaa. Vaikka hän ottikin valtakunnanjohtajaan etäisyyttä tämän virkavuosien loppupuolella, luonnehtien tätä epäsuorasti jopa juopoksi ja läskiksi, Koskela kirjoitti Iiro Nordingin kanssa Siitoimen elämäkerran Suomen Führer.

Kun Siitoimen poliittinen toiminta alkoi hiipua, Koskela siirtyi Olavi Mäenpään Suomen kansan sinivalkoisten kanssa. Sittemmin hän on seurannut Mäenpäätä Vapauspuolueeseen, ollen tosin samanaikaisesti myös Pekka Luoman Suomen kansallissoisalistisen työväenpuolueen kannattaja.

Siinä missä Siitoin harrasti live-roolipeliään Valtakunnanjohtajan nimellä, Koskela teki sitä Suomalaisasiamiehen persoonassa. Sittemmin seurueeseen liittyivät vielä ainakin Suojeluskuntamies ja Komentaja. Myöhemmin peliporukka sai täydennystä Mustalaisruhtinaan, Ruputalkkarin ja Plösönaaman tarjoamasta turkulaisvahvistuksesta. Mestarin, Päällikön ja Galactuksen peliseurueeseen Suomalaisasiamiestä ei tosin päästetty.

Suomalaisasiamiehen tehtäviin kuuluu lähinnä Suomen vanhentuneimpien vanhimpien natsisivujen ylläpitäminen, Kansaneläkelaitoksen maksamista adoptiotuista itkeminen ja ennen kaikkea suomalaisten kehottaminen lastentekohommiin, jotta pohjoinen rotu saataisiin pelastettua ulkomaalaisten ja puolihomosalaliiton muodostamalta sukupuuton uhalta. Mikäli nainen ei yksinäisyytensä, lesboutensa tai muun lisääntymistä rajoittavan vammaisuutensa vuoksi kykenisi muuttumaan lastentekoautomaatiksi, pitäisi Koskelan mielestä erityisen valtakunnanvaltionsiittäjän (mieluusti Koskela itse) käydä saattamassa naaras tiineeseen kuntoon. Tässä Koskela menee Siitoimen syntyvyyspolitiikkaa pidemmälle, suomalaisasiamiehen oppi-isä kun tarjosi vain arjalaista siitossonnipalvelua, siinä missä Koskela haluaisi tehdä sarjaraiskaajastasta valtion virkamiehen. Yllättäen tämä syntyvyyden nostattaja ilmoittaa arvostavansa Pentti Linkolaa.

Avoimena natsina Koskela on aatetoverinsa Mark Parlandin tavoin paheksunut suomalaisvirkamiesten fasistisia toimia. Hänen mielestään Suomen maahanmuuttolait ovat rasistisia, sillä suomalaisilla ei itsellään ole mahdollisuuksia ryhtyä maahanmuuttajiksi kotimaassaan. Koskelan mielestä sosialismi tarkoittaa lähinnä työpaikkojen luomista naisille.

Aiheesta muualla[muokkaa]


Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.