OS X

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Mäkin ostin.”

~Hipsteri

”Mä ostin eilen uuden koneen.”

~Nörtti 1

”Niin mäkin.”

~Nörtti 2

”Eiku se oli PC.”

~Nörtti 1
Applen logo, huomaa sateenkaari

OS X on Applen kehittämä käyttöjärjestelmä ja maineeltaan hyvin kyseenalainen. Apple Macintoshia (joka sisältää OS X:n) pidetään yleisesti tyttöjen ja homojen koneena, koska se on niin helposti toteutettu että vammainen apinakin osaa sitä käyttää. Windows-käyttäjiltä tulee myös marinaa intergroiduista osista, yksinappisesta hiirestä, surkeasta ohjelmistotuesta, ylihinnoittelusta sekä Paintin puuttumista.

Apple Macintosh

Apple Macintosh on tietokone, jota esim. Johanna Tukiainen käyttää.

Tuksu esittelee masiinaansa kovasti yhdessä lukuisista huomiohuorausvideoistaan. Hän mm. mainitsee sen olevan paras mitä rahalla saa.

Apple Machintoshista on lukuisia eri versioita, mm. Mac Bok Air, joka ohuutensa ja käytettävyytensä vuoksi muistuttaa erehdyttävästi sellaista muovista mappia, jonka väliin opiskelijat tökkäävät pornolehtensä estääkseen niitä rypistymästä.

Vielä pienempi ja kätevämpi versio Apple Machintoshista on iPad, 80-luvun autoista varastettu innoituksen saanut räpellysnäyttötietokone, jota voi kanniskella mukana ja käyttää kuin iPhonea, jos haluaa välttämättä näyttää idiootilta.

Näppäimistö

Macintosh tietokoneesta löytyy muutama ylimääräinen nappi jotka on sijoitettu hyvinkin häiritseville paikoille, kuten välilyönnin molemmin puolin. Nämä painikkeet ovat Windowsin Windows-painiketta ja Ctrl-painiketta vastaava välimuoto jolla "tekee kaiken". Nappia käytetään pääasiassa Windowsin Control-C ja Control-V näppäinyhdistelmien kohdalla Control-painikkeen sijasta. Tämä on kuitenkin hyödytöntä, koska eiväthän tytöt ja homot osaa käyttää näppäinyhdistelmiä.

Snow.svg Artikkeli on tynkä kuin tontun pippeli pakastimessa.
Laajentamalla artikkelia saat Hikipedian lämpötilan nousemaan.