Norjalaiset

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Norjalainen norjalaisen norjalaiskehityksen huipulla; polttopuut.

Norjalaiset ovat kansa, jolla on tunnetusti perin outoja tapoja. Joka ilta he kokoontuvat nuotiolle, jossa he polttavat yhden tai kaksi kanahaukkaa. Sillä aikaa, kun kanahaukka palaa, norjalaiset kertovat toisilleen vitsejä ruotsalaisista. Kun kanahaukka on palanut, norjalaiset lähtevät koteihinsa. Keskiyöllä he syövät kellarissa lakritsaa silmät kiinni.

Norjalaisista 8 % on homoja. 10 % kokee olevansa biseksuaalisesti suuntautuneita. Loput ovat heteroita tahi parafiilejä. Aseksuaaleja ei juuri ole.

Norjalaiset tunnetaan ukrainalaisten taipumustensa lisäksi erinomaisen reippaina ja tarmokkaina talviurheilijoina. Norjan hiihtomaajoukkueen palkintokaapista löytyykin enemmän kultaa kuin kotkalaisen autoliikkeen pihalta löydetyn romanin hampaista. Menestyksensä norjalaiset ovat saavuttaneet turskan ja Valio Plus-maidon voimalla. Kaikesta tästä huolimatta kusi ei nouse päähän sille se lasketaan dopingtestipurkkiiinnnnn...

Norjalaiset jaksavat lukuisista maataan kohdanneista vastoinkäymisistä (Norwegianin lentokone oli 6 minuuttia myöhässä, öljyrahaston arvo ei nelinkertaistunutkaan viikossa, joku kehtasi ehdottaa heille EU:n liittymistä, Yhdysvallat ei kysynyt Norjan mielipidettä Watergate-skandaalissa...) pitää Stubb-hymynsä ja odottaa innolla jotakin uutta ja jännää (natsimiehitys, aseistautuneen vihannestarhurin yllätyshyökkäys) aina ilo mielellä ja öljyrahat perstaskussa. Ovat ne hienoa porukkaa!

Katso myös[muokkaa]