Nakkila

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nakkilan vaakuna

Nakkila on Nakkimiehen kotipaikka ja Suomen kansallisvihanneksen syönnin ja ruuaksi valmistamisen virallinen tukija ja alkukoti. Nakkilassa tavataan (ainoana paikkana maailmassa) koulutettuja nakkininjoja, joiden taidot valmistaa nakkeja ovat tarunomaiset. Sanotaan, että täysinkoulutettu nakkininja pystyy grillaamaan ja sinapilla maustamaan nakin viidessä sekunnnissa. Perimätiedon mukaan Nakkilan sai alkunsa, kun Nakkimies aikojen alussa saapui enneuniensa ohjaamana paikkaan, jossa nakin tuoksu oli vahvin. Siihen kohtaan, mihin hän laski sinappipurkkinsa, perustettiin Nakkila. Myöhemmin nakinsyönnin ja -valmistamisen salat ovat levinneet koko Suomeen, mutta missään muualla kuin Nakkilassa ei osata nakkeja tehdä Toden ja Oikean Nakin Tien, jonka osoitti Oppi-Isämme Nakkimies, Nakkilan Perustaja ja Ensimmäinen Nakinsyöjä (lyhyesti Nakkido) mukaan

Nakkilan tilanne nykyään[muokkaa]

Nykyään tarunhohtoiset nakkininjat ovat joutuneet ahtaalle muuttuvassa Nakkilassa. Osasyy tähän on jo hyvän aikaa kuolleen, läpeensä pahan, vieläpä ruotsalaisen, paroni Konrad J. von Knackebyn hirmuhallinto. Urheat nakkininjat taistelivat pitkään tätä diktaattoria vastaan, mutta eivät kyenneet päihittämään häntä, vaan antautuivat. Tämän päätteeksi paroni von Knackeby hävitti grillit koko Nakkilan valtakunnasta, jotta nakkininjat eivät pääsisi harjoittamaan jo legendaksi kehkeytynyttä taitolajiaan. Päivä muistetaan ikuisesti nakkininjojen aikakirjoissa. Paronin toimesta Nakkila tunnetaan Ruotsissa nimellä Knackeby. Toinen syy ninjojen katoamiseen ovat mopopojat, jotka ovat kansoittaneet Nakkilan kadut. Nämä verenhimoiset pedot eivät sääli ketään, eivät edes nakkininjoja. Vuosien vainon aikana ninjat ovat ryhtyneet valmistamaan keinutuoleja, joihin on kaiverrettu mystinen kirjoitus, Hercules Poirot. Se on muinaista latinaa, ja viittaa ilmeisesti Herkuleen veljeskuntaan, joka asusti Nakkilan liepeillä. Tämän enempää ei ole saatu selville.


Nakkila mediassa[muokkaa]

Nakkila on jo tuttu televisiosta. Salkkareissa Aleksi pakeni ongelmiaan sinne. Myös Aleksin tytär, Sofia, halusi kovasti ja lopulta myös pääsi Nakkilaan. Sofia huusi isälleen vihaisena "Mutku mä haluun Nakkilaan!", kun hän ei suostunut ottamaan Sofiaa mukaansa. Vuonna 1995 puoli yhdeksän pääuutislähetyksessä uutisoitiin Nakkilan seksilehtiskandaalista (linja-autopysäkin penkiltä löytyi Ratto-lehti).

Nakkilalaiset julkkikset[muokkaa]

Nakkilalaista syntyperää olevia julkimoita on vähän. Heitä ovat kuitenkin Simo Frangen, Kiviset ja Soraset sekä Aku Ankka. Ns. muualta tulleet julkimot poikkeavat käydessään nakkilalaisessa pubissa joka on nimeltään Pub Maailmanloppu. Onpa tuo kyseinen mesta päätynyt myös lehtien palstoille otsikolla "maailma loppuu Nakkilassa". Yksi tunnetuimmista Nakkilalaisista on suuri ja mahtava Jussi, hän on mahdollisesti vain myyttinen olento, mutta nakkininjat käyvät ripittäytymässä hänen varjolleen metsässä.

Nakkilan liikenne[muokkaa]

Nakkila on Suomen ainoa kaupunki, jossa nopeusrajoitukset eivät ole voimassa. Nakkila tunnetaankin maailmalla nopeusennätyksistään ja vuosittain pidetään kilpailut, joissa Onnipekan takasuoran nopeimmin ajanut saa palkinnokseen saunakipallisen nahkiaisia. Poliisi on tuntematon näky Nakkilassa, legenda kertoo että 70-luvulla eräs sinipukuinen herra pääsi Nakkilan rajalle asti, hänet poltettiin myöhemmin roviolla. Nakkilalaisten kuskien mottona on ollut jo satoja vuosia "Vilkku on perkeleestä". Voidaan verrata myös Porin liikennesääntöihin.

Nakkilalainen jonnekulttuuri[muokkaa]

Tunnetaan myös (Nakkininjajonnet) nimellä, joka perustuu Latinankieleen. Nakkilassa on todettu olevan todella paljon jonneja. Euroshopper Energy Drinkin myyntiluvut ovat kasvaneet hillittömästi viime vuosituhannesta. Nakkilassa on myös paljon tietokonenörttejä, jotka kaappaavat CIA:n salattuja tiedostoja samalla kun juovat energiajuomia lukihäiriönsä kanssa, näistä esimerkkinä on suuri ja mahtava Aarne-Jantteri. Hän on nörttiklaanin suuri johtaja, häntä ei voi jonnet servata. Nörttiklaanin alaklaanina toimii huhujen mukaan Illuminati ja vapaamuurarit. Heillä kaikilla on sama tavoite; hallinnoida maailman energiajuomavaraintoja.


Nakkilan päätäntävalta[muokkaa]

Nakkilassa on ollut sama hallitus kivikaudesta saakka. Nakkilassa onkin sanonta "poliitikot eivät koskaan kuole!". Hallituksen jäsenet ovat alkuperäiselle nakkininjalle sukua, sillä he kaikki ovat nakkininjan lapsia. Perinnettä jatketaan joka vuosituhannes siittämällä uusia nakkininjalapsia, jotka jatkavat samaa sisäsiittoista linjaa Nakkilassa. Nakkilan suurena johtajana tunnetaan tällä vuosituhannella Ville-Galle Virén. Vaalit eivät ole enää käytössä, koska niitä pidettiin turhina Vasemmiston voitettua aina vaalit. Siksi ainoastaan vasemmistoliitto on enää sallittu, muiden puolueiden jäsenet pakotetaan hirttämällä genitaalialueesta liittymään vasemmistoliittoon. Samalla heidät aivopestään ja heistä tulee "kiakkovieraita", jotka vihaavat elitistejä. Tulevaisuudessa odotetaan Nakkilan Osuuspankin ikkunoita rikottaviksi liian rahamäärän takia.

Nakkilan alkuperäisuskonnot[muokkaa]

Nakkilassa on monia uskontoja. Yksi tunnetuimmista uskonnoista ennen kristinuskoa Nakkilassa oli Nakkininjauskonto, ainoa asia mikä heidän opeistaan oli säilynyt on nakintunnustus, joka kuuluu seuraavasti:

NAKINTUNNUSTUS

Nakkimies meidän, tulee läpi vaikka seinän.
Pyhitetty olkoon sinun Sinappisi.
Tulkoon sinun nakkipakettisi.
Tapahtukoon sinun palvontasi,
myös maan päällä niin kuin nakkipaketissa.
Anna meille tänä päivänä
meidän jokapäiväinen nakkimme.
Ja anna meille meidän ketsuppimme anteeksi,
niin kuin mekin annamme anteeksi niille,
jotka ovat meidän sinappimme syöneet.
Äläkä saata meitä kinkkukiusaukseen,
vaan päästä meidät nakkipakettiisi.
Sillä Sinun on nakkipaketti ja
sinappi ja legendaarisuus iankaikkisesti.
Nakki.

Nakkilassa on myös muutama lahko, joista ei ole paljon tietoa, mutta esimerkiksi Papintien lahko on sisäsiittoinen lahko. Heidän uskontoonsa liittyy Juutalaisuuden ja Buddhismin perusaatteita sekoitettuna nakkinijauskontoon. Papintien lahko palvoo myös salaperäistä Tervasmäen jumalaa Epa The Jantteria. (Puhekielessä normaalisti Epá) Papintien lahkon päättäjät kokoontuvat viikoittain Tervasmäen laavulle uhraamaan salaperäistä öljyä, jota saa vain Papintien vuorelta yksisarvisen eritteestä. Tervasmäen laavun alue on erittäin tarkasti vartioitu lahkon kokoontumisen ajaksi. Kokoontumisajat ja henkilöt ovat salaisuuksia sillä lahkoon pääsee sisään vain todistamalla sisäsiittoisuutensa ikivanhalla rituaalilla. Iltapaska-lehteen on vuotanut tietoja, että nämä mysteeriolennot olisivat nauttineet sieniä ja sen takia uskoisivat Epá:an, mutta he kivenkovaa väittivät lehdille, että olivat täysin maan päällä ilman sieniä.


"Tulesta he tulevat nousemaan"


Näin kuuluu salaperäisen lahkon sanat ulkopuolelle.

Tutkijat ovat olleet viimeisen 10 vuoden aikana erittäin kiinnostuneita tästä Nakkilan kuuluisasta lahkosta, mutta tutkimukset eivät ole edenneet sillä tutkijoita ei päästetä rituaalien aikana vierailemaan. Tutkimuksia on rahoittanut Euran kunnanjohtaja Masa A. Mainio, joka haluaisi myös omaan kuntaansa samanlaisen lahkon.

Nakkilasta löytyneet muinaisjäännökset[muokkaa]

Viikkalan osavaltiosta on löytynyt hiljattain suuria muinaisjäännöslöytöjä, kuten Nakkimiehen alkuperäinen sinappipullo ja keskiaikainen nakkipaketti. Legenda kertoo, että Viikkalan alueella esiintyy vieläkin muinaisia esi-ihmisiä. Kukaan ei ole palannut Viikkalan synkistä metsistä varmistamaan tätä asiaa, koska oletettavasti esi-ihmiset ovat raiskanneet ja syöneet kaikki ihmiset sisäsiittoisesta Viikkalasta.


||Satakunta on suomen turhimpia ja huonoimpia maakuntia.||

Location of Pirttilahti in Finland.png Tässä kunnassa on vain vähän asukkaita.
Houkuttelemalla sinne ihmisiä pystyt kasvattamaan sen väkilukua
.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.