Miles Edgeworth

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miles Edgeworth (s. 1. huhtikuuta 1961) on kingi, lakimies, kuningas, kunkku, keisari ja Jumala. Hän on muihin ihmisiin verrattuna ylivertainen henkilö ja koko ihmiskunnan ainoa mahdollisuus täydelliseen pelastukseen.

Edgis ja Phoenix[muokkaa]

Tässä näette Kuvallista todistusaineistoa Phoenix Wrightin absurdeista toimintatavoista.

Miles Edgeworth on mahtava lakimies, joka joutuu oikeussalissa usein kahinoimaan arkkivihollisensa, Phoenix Wrightin kanssa. Vaikka Phoenixin kannat eroavat selvästi Edgiksen tavoitteista, on Edgeworth paljon koviksempi ja täten ansaitsisi voiton jokaiseen oikeusväittelyyn. Jostain syystä typerä Phoenix Wright ei yksinkertaisesti suostu antamaan periksi vaan tökkii Edgistä silmään kunnes voitto on hänelle taattu. Tämä keinottelu on moraalisesti todella väärin, mutta tuomari ei jostain syystä näytä pahastuvan tästä tökeröstä käyttäytymisestä.

Phoenix Wright -pelaajat eivät luultavasti tajua mitä vääryyttä he Phoenixia ohjaillessaan tekevät. Edgeworthin vastustaminen itsessään on jo törkeyden huippu! Edgeworth on aina oikeassa ja Edgiksen sana on laki. Jos jollakin on mitään sanomista Edgeworthia vastaan, hänet kirotaan, vahataan, litistetään ja laminoidaan, kunnes lopputuloksena on pokemonkortti täysin uudesta pokemonista. Ei kannata siis vittuilla Edgikselle tai Edgis vittuilee takaisin!

Kuvassa Phoenix häiritsee Edgistä leikkaamalla Edgisin kurkun auki. Huomaa myös Edgiksen vihainen fani ja kuinka Phoenixin äärimmäisen muodokas "avustaja" hämää tuomaria toimenpiteen aikana! Edgis ei tietenkään värähdäkkään vaikka hänen kurkkunsa leikattiin auki.

Edgeworthilla itsellään ei ole tietoa tästä pokemonkorttiskandaalista. Pokemonkorttikoston aloitti Edgeworth -fanclubi, joka perustettiin vuonna 1997 ja siihen on osallistunut vuoteen 2006 mennessä 5 miljoonaa ihmistä. Fanclubi kokoontuu jokainen vuosi juttelemaan asioista, joka parantaisi Edgeworthin asemaa typerien ihmisten yhteiskunnassa. Edgeworth ei ole tietoinen faniclubin olemassaolosta ja mikä tärkeintä: häntä ei mitä luultavimmin edes kiinnosta.

Edgeworth -asenne[muokkaa]

Edgeworthille ei parane vittuilla

Edgeworth omasi asenteensa isältään, joka kuoli Edgeworthin ollessa todella nuori. Tämä aiheutti Edgikselle elinikäiset traumat ja hänestä tuli tunteeton piilopsykopaatti. Ennen Edgewroth oli hyvä kaveri Phoenix Wrightin kanssa, mutta suurin ero hänen ja Edgeworthin välillä oli että Phoenixillä on persoona.

Edgeworth on Jumala. Siksi hän on luopunut kaikesta täysin turhasta inhimillisyyteen liittyvistä "sairauksista" kuten huumorintaju, maalaisjärjen käyttäminen sekä hymyily. Kaikki edellämainituista seikoista ovat läpeensä turhia ja Edgeworth on valaistunut tästä tiedosta jo monia vuosia sitten. Tämän vuoksi kukaan normaali ihminen ei voi ylittää Edgeworthia. Edgeworth ei ottele raskaassa sarjassa; hän ottelee Jumalten sarjassa. Tosin jumalatkaan eivät uskaltaisi väitellä Edgiksen kanssa. Ainoa este Edgeworthin tiellä on siis edellämainittu Phoenix Wright, joten Phoenixia voidaan haukkua Saatanaksi. Hänen takiaan Edgeworth ei pysty osoittamaan paremmuuttaan kaikille ihmisille, vaan joutuu häviämään Wrightille joka ikinen kerta. Edgeworth -fanclubin jäsenet ovatkin tästä syystä yrittäneet saada Phoenixia hengiltä, mutta tuloksetta. Neljän vuoden ponnistelujen jälkeen Edgeworthin fanclubi on kehittämässä atomipommia, koska ei ole muulla tavoin saaneet Wrightia hengiltä.

Phoenix Wrightin vastustelun lisäksi on myös pieni joukko ihmisiä, jotka eivät tajua Edgiksen epäinhimillisyyden tarkoitusta. Oikeasti vastaus ei voisi olla simppelimpi: Edgis on Jumala, eikä pelkkä turha ihminen. Hänen ei tarvitse käyttää turhia eleitä ja kasvonpiirteitä, sillä Edgeworthin murjotus -naama on tarpeeksi pelottamaan ihmiset suunniltaan. Edgeworth on nauranut tasan yhden kerran elämässään. Se oli vastenmielinen näky.

Edgeworth ei ymmärrä ihmisiä, eivätkä ihmiset häntä. Ihmiset eivät ymmärrä, koska he ovat idiootteja. Edgis ei käsitä, koska ihmisten käyttäytyminen on täysin epäloogista Edgeworthin ajattelukyvylle. Onneksi Edgeworthin fanclubilaiset ymmärtävät Edgistä ja koittavat parhaansa mukaan poistaa persoonalisuuden rippeensäkin. Silti kukaan ei ole pystynyt samanlaiseen mullistavaan tulokseen mitä näette katsoessanne Edgeworthin pärstää. Lähimmäksi ylsi Edgiksen oppi-isä Von Karma, mutta hän on ääliö joten häntä ei lasketa.

Edgiksen epäonninen taival[muokkaa]

Edgeworthilla on yleensä käsittämätön epäonni lakiasioiden suhteen. Ensinnäkin hän joutuu aina yhtä onnekasta Phoenix Wrightia vastaan. Wright jollain ihmeen kaupalla aina voittaa jokaisen oikeudenkäynnin, vaikka on ilmiselvää että Edgis on oikeassa. Lisäksi Wrightin puolustettavat ovat kaikki ilmiselvästi syyllisiä; typerä tuomari ei vain tajua sitä. Eikä ketään Edgeworthin kannattajaakaan varmaan ylipäätänsä kiinnosta ovatko hänen vastustajansa syyllisiä vai eivät. Edgeworth on aina oikeassa, halusitte sitä tai ette. Eräässä tapauksessa Phoenix Wright joutunui puolustamaan itseänsä, sillä miljonääri oli haastanut hänet oikeuteen. Jostakin kumman syystä Wright selvisi kuin koira veräjästä vaikka hän selvästi kuuluisi lukkojen taakse ja teloitettavaksi. Näin Wright on päässyt piinaamaan Edgistä vuosi vuoden jälkeen ja on ilmiselvää että hän tekee sen tahallaan. Jumalan raivo kohtaa häntä jonakin päivänä, sanokaa minun sanoneen.

Edgis koettaa miettiä miksi ihmiset ovat niin typeriä. Tämä on ainoa kysymys mihin Edgeworthilla ei ole vastausta.

Wrightin kolmas partneri Ema Skye kuului myös Edgiksen faniclubiin. Hän kuitenkin erosi clubista pari päivää sitten, koska on pelkkä typerä ihminen. Nyt kannattajia on siis 4 999 999.

Edgeworthin kommentteja[muokkaa]

Edgis yksinkertaisesti osaa.
 • "How is that relevant?" ~Miles Edgeworth
 • "What is this... This ridiciously popular piece of nonsense?!" ~Miles Edgeworth
 • "Don't play with other people voices!!" ~Miles Edgeworth
 • "What is the meaning of this nonsense?!" ~Miles Edgeworth
 • "Even poorly paid paper pusher like you..." ~Miles Edgeworth
 • "Objection!!" ~Miles Edgeworth
 • "...Wh, what is this? This almost painful silence...?" ~Miles Edgeworth
 • "I object! That was... objectionable!" ~Miles Edgeworth
 • "I was hoping to come up with a question while I was objecting, Your Honor... I didn't." ~Miles Edgeworth

Faktatietoa[muokkaa]

 • Jos Edgis ja Jumala tappelisi Jumala voittaisi, sillä Edgis on Jumala.
 • Edgeworthin hiustyyli on patentoitu. Patentoiminen oli oikeastaan turhaa koska sitä on mahdotonta kopioida.
 • Edgiksen vaateparsi on vuodelta 1832. Röyhelöt ovat pitkäaikaisen eroosion aikaansaannosta.
 • Edgiksen hymy on kuuluisampi kuin Mona Lisan.
 • Edgistä ei pysty tappamaan, sillä hän kuluttaa murhaajat puhki tuimalla katseellaan.
 • Edgeworthilla ei ole äitiä.
 • Edgeworthin vastustajat päätyvät helvettiin.
 • Edgistä ei kiinnosta. Ei sitten mikään.