Maryland

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maryland, ah, tuo hampun luvattu maa, on Yhdysvaltain seitsemäs osavaltio. "Mary" taas on tietysti nuorten lempinimi marihuanalle. Muun muassa Elviksellä on ollut suuri hamppufarmi salaisessa piilopaikassaan Marylandissä.

Historia[muokkaa]

Marylandin löysi Australialainen tutkimusmatkailija Jalmari Finni, joka ensin luuli löytäneensä Nepalin, ja kutsui Marylandin alkuperäisasukkaita nepalilaisiksi. Australiasta alkoi virrata jos jonkinlaista TV-chat-juontajaa ja irkkaajaa Marylandiin, ja pian Maryland oli USA:n "Suurimmat Kännykkälaskut" -listan ykkösenä. Jalmaria alkoi kuitenkin pikkuhiljaa ketuttaa tällainen tyhmä pelleily, ja hän päätti lähteä takaisin Australiaan.

1970-luvun alussa hippikulttuuri antoi uuden merkityksen yhdyssanalle Maryland. Tuolloin hipit aloittivat massamuuton Marylandiin ja pykäsivät sinne mariviljelmiään sekä alppimajojaan. Tästähän Jalmari ei pitänyt, vaan kokosi Australiassa maoriarmeijan ja lähti tuhoamaan Marylandiä. Tästä sodasta käytetään nimitystä "Minnesota". Minnesodan aikana tuhansia viljelyksiä tuhottiin, ja koko sato paloi. Palo oli niin laaja ja savupilvi niin suuri, että 68.89% USAsta oli pilvessä kaksi kuukautta.

Nykyinen Maryland[muokkaa]

Nykyään Marylandissä on kukoistava piraattitavaran tuotantokeskus sekä viisitoista McDonald's-pikaruokalaa osavaltion jokaisen taajaman pääkadun varrella. Marylandin uusi kuvernööri on isojen poikien elokuvissakin näytellyt Ron Jeremy, joka piti komean puheen virkaanastujaisissaan.

Patriota.png God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.