Windows Live Messenger

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta MSN Messenger)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
MSN:n logo, jota viaton perhonen on tullut pahaa-aavistamattomana tutkimaan. Greenpeace on järjestänyt “Pelastakaa eläimet MSN:ltä!” -kamppanjan.

Windows Live Messenger Hymiö MSN.PNG (entinen MSN Messenger) eli Masturbators' Shit Net on niiku intternet-zydeemi zättäilyyn Hymiö MSN.PNG, niiku IRC ilman kuvii lol. Mese toimii yhtä hyvin ku Neuvostoliitto, ja kaatuu vielä helpommin. Eka sitä käytti niiku nöröt lol mut sit Hymiö MSN.PNG IHKU-TEINIT Hymiö MSN.PNG hiffas se ku siin on niiku nii ihkui hymiöit Hymiö MSN.PNGHymiö MSN.PNGHymiö MSN.PNG. Mesellä on kuitenkin maaginen Hymiö MSN.PNG nuorentava ominaisuus, sillä käyttäjien Hymiö MSN.PNG keski ikä alenee kokoHymiö MSN.PNGajan, ja Kela on aikonut käyttää sitä vanhustenHymiö MSN.PNGhoidossaHymiö MSN.PNGHymiö MSN.PNGHymiö MSN.PNG.

Ominaisuudet[muokkaa]

Mesen avulla voit löytää paljon uusia mukavia ystäviä.

Messengerissä on paljon erilaisia toimintoja. Tässä vähän niistä:

  • Web-kamera: Parasta, mitä koko Messengerissä on (siis jos ei välitä törkeän huonosta kuvanlaadusta), paitsi, että näiden "muka-teiniXien" ei kannata käyttää web-kameraa rumuutensa vuoksi. Web-kameran avulla voi myös harrastaa kasvotonta Internet-juunouta... Prt Scr-näppäimen avulla voit ottaa todella ihkuja teiniheru- kuvia itsestäsi ja kavereistasi.
  • Mikrofoni: Voit puhua kaverillesi, mutta puheesi tulee myöhässä ja kuulostaa hölmöltä. Siksi sinun kannattaa nyt hankkia Skype, keveämpi mukana kannettava versio Messengeristä, jolla ei muutenkaan ole paljoa käyttäjiä.
  • Messenger Plus: Plus antaa todellakin jotain ennenäkemätöntä: voit lähettää kaverillesi korkeintaan 12 sekunnin mittaisia äänenpätkiä, jotka kohta ovat keskustelusi ainoa sisältö, mikä johtaa ystävyytenne tuhoon.
  • Hymiöt: Messenger-hymiöt näyttävät aivan pölkyiltä, ainakin tyhmemmiltä kuin tavalliset tekstihymiöt, esim. :) tai :D tai :(.
  • Herätteet: Joilla voit saada kaverisi hermoromahduksen partaalle, ja joita kaikki "muka-TeiniXit" lähettelevät toisillensa ellei vastapuoli vastaa 0.0001 sekunnissa.
  • Muka-ominaisuudet: Uudessa Messenger Livessä (8.0) on niin sanottuja muka-ominaisuuksia, joita kukaan ei oikeasti tarvitse ja joita kaikkia ei lupauksista huolimatta ole edes olemassa.
  • Spämmi: Messengerin pikaruokaominaisuus, joka tarjoaa käyttäjälle sikanautaa, jos ohjelmisto havaitsee käyttäjän olevan nälissään.

Käytön seuraukset[muokkaa]

Jopa 80 % Messenger-kaukosuhteista päättyy aika karseasti. 77 % Messenger-ystävistä tuhoaa puhevälinsä ja loput 23 % tappavat toisensa. Lisäksi 89 % "Messenger-kiusatuista" tekee itsemurhan. Eikö Micro$oftilla enää kuunnella tilastoja? Kuka tätä johtaa? Uusi Hitlerkö? Ei ainakaan kukaan hyviksistä. Ilmeisesti. Ai niin, ja 40 % myöntää olevansa riippuvaisia Messengeristä, 92 %:n ystävät kertovat kaverinsa riippuvaisuudesta (eivätkä huomaa omaansa).

Törkeintä kaikista[muokkaa]

Messenger mainostaa, mainostaa ja mainostaa vielä lisää. Osta, osta, osta! Se on ainoa tapa, jolla Messenger pysyy "ilmaisena", mutta tosiasiassa jotkut ihmiset eivät voi vastustaa mainoksia ja todellakin ostavat kaiken aivan sokeasti. Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on turvakoti tällaisia ihmisiä varten.

Apua hoitoon[muokkaa]

Ei ole. Kela ei myönnä Messengerin olevan kansantauti.

Muuta[muokkaa]

Messenger väärentää kaikki hymiöt. Esimerkiksi jos joku laittaa hymiön =), siihen voi ilmestyä vaikka minkälainen kuvio. Pienempiä voi alkaa pelottaa nuo kaikki hymiöt. Kun Messengerissä on liikaa hymiöitä, Messenger räjähtää ja vaatii sinulta viiden tuhannen euron sakon.


Ohjelman lopetus[muokkaa]

Useiden tuhansien vanhempien valitusten sekä itsemurhien seurauksena huhtikuussa 2013 Messenger lopetettiin. Kuultuaan asiasta Skype hyökkäsi korppikotkan lailla haaskaan kiinni piilottaen Messengerin oikeudet takkinsa alle. Tästä syystä nuoret ovat alkaneet parveilla Skypen ympärillä entistäkin enemmän yhteisten itsemurhaiskujen lisäksi. Kukaan tuskin enää palaa henkisesti terveeksi ja jotkut ovatkin löytäneet itsensä hyvin epätavallisista paikoista; esimerkiksi ulkoa.

Katso myös[muokkaa]