Lost in Translation

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Eksynyt kotona käännös.
Lost in Translation
Lost in Translation 3.JPG
Directedby Sohpia Kuparoida
Aiheuttaa Ross Katz, Sohpia Kuparoida
Kirjallinen Sohpia Kuparoida
Tähtiä täynnä Ilmoittaa Murray, Helakanpunainen Johansson, Giovanni Ribisi Aikakirjat Voiminen
Musiikki Brian Reitzell, Kevin Suojata
Cinematography Puhkaista Tammenterho
Editingby Saara Flack
Jaella Keskittyä Erikoisartikkeli
Jatkuva aika 102 min.
Kielenkäyttö Englannin kieli Japanilainen
Budjetti $4 miljoona

Eksynyt kotona Käännös on 2003 komedianäyttelijä draama elokuvata. Se avustaa erikoisartikkeli elokuvata kirjallinen ja antaa tehtäväksi luona Sohpia Kuparoida, jäljessä Impi Itsemurha. Se nimetä ajaksi neljä Akatemia Antaa, käsittävä Parhaiten Elokuva, Parhaiten Näyttelijä ajaksi Ilmoittaa Murray, ja Parhaiten Elokuvaohjaaja ajaksi Sohpia Kuparoida. Kuparoida voitto Parhaiten Alkuperäiskappale Käsikirjoitus.

Elokuva keskittyä malli jälkeen Koho Ajokoira (Murray), Amerikkalainen kanne elokuva päähenkilö malli jälkeen aleneva kallistualtansa virkaura, joka has johtua jotta Tokio, Japani jotta elokuvata Suntory viski mainos. Hän kattaa Paistos (Johansson), nuori nainen avioliitto jotta itse keskittyä hummata valokuva, ja kakkonen annos romaaninen, ehkä enemmänltä ystävyys, jotavastoin tunnusteleva kulttuuri elinikäinen Tokio.

Model after sen kalvo, Eksynyt kotona Käännös on elokuva jokseenkin kulttuurinen järkyttää kesken Idänpuoleinen ja Lännenpuoleinen, joko nyt kuluva ilmaista itse koska kielikuva ajaksi enemmän existential ainelta vieraantuminen ja yksinäisyys ja vaihtoehtoisesti, kumppanuus. Elokuvata tehdä tutkimusmatka, kuinka nämä aine konserni aikaa eräs lava kotona elinikäinen, vastaan taka-alalta ylänkömaa ajanmukainen Japanilainen cityscapes. Elokuvata on arvioida R-KIRJAIN kotona Yhdistetty Yhdysvallat, 15 kotona Yhdistetty Kuningaskunta ja PG kotona Australia.

Yhteenveto[muokkaa]

Vanheneva kanne-elokuva päähenkilö Koho Ajokoira (ilmoittaa Murray) has hän on menestynyt kotona Tokio, Japani jotta elokuvata Suntory viski mainos (alistaminen jotta aito elinikäinen Hollywood näyttelijä joka ajaa muukalainen hummata ilmoittava, käsittävä Sohpia Kuparoidan isä, Frans Kahlaamo Kuparoida, joka valmis Suntory mainos avulla Akira Kurosawa aikanalta). Ajokoira avio oli hävytön lähettää varmastinsa aviovaimo kosketus hänelle ahkeraan jotta huomauttaa eli jotta pannansa ajatus malli jälkeen epäoleellinen tavarat. Ajokoira hankkia itse harmittaa avullansa aviovaimo, ja häkeltynyt jokseenkin ansaitseva mainos ajaksi monetaarinen ajatella järkevästi.

Paistos (Johansson) ja Koho (Murray) annos hiljainen aika ulkona karate asua. Paistos (pelaaja luona Helakanpunainen Johansson) on taannoinen elämänviisaus jakaa asteisiinlta Yale Korkeakoulu, ja aviovaimolta hummata valokuva (Giovanni Ribisi) malli jälkeen luovutus kotona Tokio. Monesti jäljelle takainen luona häntä aviomies jahka hän goes jottansa valokuva ampua, hän alkaa, jotta ihme jokseenkin häntä haara kotona elinikäinen, ja joka nyt kuluva herra on, että hän avioliitto. Häntä poissa aviomies on enemmän aika ajaksi aikaansaada ja valikoima nuori tähtikirjas kuin ajaksi häntä. Koho ja Paistos, kumpikin syrjäinen ja kohtaama avulla jetlag aiheuttaa huonounisuus esiintyä päälle joka toinen kotona eteisaulalta hotelli johon he aari harus, ja hosua jalkeilla epätavallinen ystävyys.

Asettaa keskenään luona heidän jäsentenvälinen epämieltymys ja vieraantuminen, kakkonen kokea vieras bandi -ilta Tokio öinen, leikillinen tunnusteleva muukalainen kaupunki ja löytäminen lohduttaa kotona kertova jotta joka toinen jahka ei ensinkään jokin kotona heidän nähdäkseni jotta hyvässä kunnossa. Vastaan arvata elokuva kliseeltä herra kattaa nainen, ystävyys on epäys satunnainen jotta hehkeys ardor romaaninen, ja joko heidän häipyvä aika keskenään hätäkeino ankara jälki malli jälkeen kumpikin aakkonen.

Koho (Murray) ponnistella jotta hyvässä kunnossa kotona avulla Japanilainen kulttuurinen. Kohtaus kotona elokuvata havainnollistaa olemassaolo ”eksynyt kotona Käännös” aivan kirjaimellisesti. Koho, elokuvaohjaaja (pelaaja luona Yutaka Tadokoro) ja tulkin (Akiko Takeshita) aari malli jälkeen asento, elokuvata viski mainos. Audienssi oikeaksi todistavat useat kurssit johon elokuvaohjaaja haastaa useat lause, avulla intohimoinen, kannattaja luona tarmokas käännös. Aikaa ainoa näyttää hieman suuttunut Koho asks on, että kaikki? Se näyttää kuin hän mainittu aivan avaimenlehti enemmän kuin että kohtaus on pelaaja ilman alaotsikko, joten ne katselija, joka eivät haastaa Japanilainen koetella, koska eksynyt koska Koho tekee. Motorinen Antoisalta Veres York Silloin tällöin käänsi kohtaus kotona 2003 artikkeli. Ainoalta kurssit käänsi luona Antoisa havainnollistaa kohtaus kotona kaikinpuolinen.

Polveutua nyt kuluva näyttää model after, Paistos ajattelutapa alkaa, jotta tehdä valoisammaksi jalkeilla, arvonmukainen jotta häntä veres elämäntoveri kotona Koho. He alkaa jotta ajaa enemmän ja enemmän toiminta keskenään, tavallisesti hankkiva hauskuus keskenään, polveutua vieraileva klinikka arvonmukainen jotta by haitta model after Paistos varvas jotta nauraa aikaa Kelly laulu karate. Aikaa sama aika jos kohta, Koho alkaa jotta hyväksyä Japanilainen kulttuurinen, avoin polveutua by kurssi malli jälkeen soittaa puhelimella avullansa aviovaimo johon hän edellyttää jotta aterioida Japanilainen elintarvikkeet aikaa koti kakkonen alkaa jotta panna tullivarastoon enemmän jahka Paistos kysyy Koho jokseenkin isä, joka voitto jotta juoruta jokseenkin kuinka eriskummainen vanhemmuus on, aikaa kieltäymystä sinun oma elinikäinen ajaksi se.

Sill'aikaa Koho kin säilyttää model after halpa Japanilainen TELEVISION käsiohjelma johon hän aikoinaan jälleen säilyttää jotta hankkia ei johtolanka koska jotta mikä on astuva malli jälkeen ja epäonnistua jotta hankkia jokin apu polveutuansa kielenkääntäjä. Jahka hän kello nyt kuluva aikaa myöhempi näyttää malli jälkeen TELEVISION hän toteuttaa että hän ulkomuoto kuin avaimenlehtilta hupsu. Tajuaminen nyt kuluva, hän astua aisa jotta imeä ja koetus jotta unohtaansa arvoitus. Joka tapauksessa, aikaa aisa, hän kestää virhe kotona aakkonen ja syksyinen ajaksi baarin Lännenfilmi laulaja. He sisu taaksepäin jottansa asua keskenään myöhempi ja hankkia erotiikka.

Paistos johtua jotta hankkia Koho myöhempi model after kotonansa asua, joko hän doesn't antaa häntä kotona, koska hän has laulaja kotonansa asua. Koho itse on ei hieno kotona anova Paistos jotta erota hänelle yksin ja muodostaa pari näyttää jotta hankkia kirjelmä syksyinen rikki. Jahka he kattaa aikaa resturant myöhempi, he hankkia joko jotta hankkia kokoonpantu jalkeilla ja niin muodoin Koho ilmiantaa häntä että hän jälkisäädös olla eroten Japani aikaisin, edes jos kohta hän on valittaa jotta kas noin harus. Joko he myöhempi kattaa jalkeilla jälleen ja ehtiä jalkeilla, hyväksyä että ateria erikoisen epäkelpo. Koho hiljentää doesn't halu jotta erota, joko hän has ei herkullinen. Aikaa nyt kuluva näyttää, he eritä telapölkyt.

Myöhempi malli jälkeen, Johannes, Paistos aviomies, lennättää Paistos dokumentti facsimile havainnollistaminen asulta mielenliikutus jotakin kohti häntä, joskin se on ei avoin tokko hän omistaa hiippakunta nyt kuluva, koska Paistos kattaa Koho alakerrassa lyhyesti jälkeenpäin. Koska Koho on eroten hotelli, hän päättää jotta herättää Paistos ja anoa ajaksinsa irtopäällys taaksepäin, aikaa sama aika ehdottaen että hän haluta jotta hiippakunta häntä ainoa kestää aika. Joka tapauksessa, se säilyttää että hän gets häntä olla vastuussa koneistaa. Joko koska hän on eroten hän säilyttää avullansa irtopäällys ja he eritä telapölkyt malli jälkeen hyvä ehdot, joka tapauksessa se on avoin että he kumpikin hiljentää haluta joka toinen firma.

Koska Koho on kotonansa auto jotta lentoasema, hän sees mikä hän ajatella on Paistos kotona ahdinko katu. Hän saansa ajaja jotta seis ja hän saa rikki ja juoksee jäljessä Paistos. Ehtiä häntä, he kohdata joka toinen ja syleily. Aikaa nyt kuluva näyttää, hän hiiskaus kotona häntä korva jokin että eikirjattu ja joka Ilmoittaa Murray has aleta jotta kertaus jahka kallellaan aikana kohtaaminen. He eritä ainoa kestää aika kas noin suudelma malli jälkeen huulien ja Koho saa taaksepäin ardornsa auto ja . kestää ammuslta elokuvata aari kokoonpantu jalkeillalta kaupunki maisema.

Reaktio[muokkaa]

Kehua luona arveluttava tervehtiä suosionhuudoin ja audienssi sanakita, nyt kuluva vaatimaton erikoisartikkeli elokuvata ( avulla ainoa 4$ miljoona budjetti) pukea komparatiivinen lyödä keittiön puoli humauttaa edestakainen aikana $45M kotona lyödä keittiön puoli maksut polveutua U.S. yksin Eksynyt kotona Käännös has kehua ei ainoa ajaksi Kuparoidan kirjoitus ja selvästi erottuva haara, ainoastaan erikoisen ajaksi Murray, joka luona usea selittää asian kimmoisuus esitysiltansa virkaura. Johanssonkin maksettu arviointi ajaksi häntä ankara esitys.

Huolimatta tavallisesti ehdoton tarkastella, elokuvata maksettu kauniilta tuntuva erälta arvosteleminen ajaksi sen lopettaminen, edes polveutua katselija ja arvostelija joka tavallisesti kuin elokuvata; luona lopettaminen elokuvata kotona elämäntapa että tahallaan epämääräinen, Kuparoida reunustaa idea -lta denouement ja jäljelle johtopäätös aivan jalkeilla jotta ajatus -lta katselija. Ainoa arvostelija harkittu nyt kuluva " huijari".

Antaa[muokkaa]

elokuvata voitto Oskari ajaksi parhaiten alkuperäiskappale käsikirjoitus. Sekin nimetä ajaksi parhaiten elokuvaohjaaja (edellä aika Amerikkalaisen naisen nimetä ajaksi nyt kuluva antaa), elokuva ja näyttelijä. Elokuvata voitto Kulta Pallo ajaksi parhaiten musikaalinen eli komedianäyttelijä aloite elokuva, käsikirjoitus, ja musikaalinen eli komedianäyttelijä näyttelijä. Sekin nimetä ajaksi parhaiten elokuvaohjaaja, ja musikaalinen eli komedianäyttelijä näyttelijä. Aikaa BAFTA elokuvata antaa, elokuvata voitto parhaiten painos, näyttelijä ja näyttelijä antaa. Sekin nimetä ajaksi parhaiten elokuvata, elokuvaohjaaja, alkuperäiskappale käsikirjoitus, musiikki ja liikekrafiikka. Se voitto neljä IFP Villi Aave Antaa, ajaksi parhaiten erikoisartikkeli, elokuvaohjaaja, koiraslyijyinen, ja käsikirjoitus.

Nähdä myös[muokkaa]