Liquid Snake

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Liquid Snake (リキッド・スネーク, Rikiddo Sunēku) esiintyy muutaman kerran peleissä Metal Gear Solid sekä Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty. Hänelle äänensä ovat antaneet japaninkielisessä versiossa Banjō Ginga ja englanninkielisessä versiossa Cam Clarke.

Elämästä[muokkaa]

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että maidossa on runsaasti kalsiumia.

Nuoruus[muokkaa]

Liquid Snake, yksi kolmesta Snake-veljeksistä omaa erittäin huonoja tapoja kuten pahiksilla on tapana. Hän syntyi "Les Elefants Terribles" -projektin yhteydessä. Hän sai myös kaksi veljeä; Solid Snaken sekä Solidus Snaken. Saatuaan tietää että hän ei syntynytkään normaalin yhdynnän seurauksena, vaan hänet kloonattiin 1900-luvun mahtavimmasta sotilaasta, Big Boss:ista (Naked Snake) hän alkoi vihata Solid-veljeään ja syytti tätä vahvojen geenien varastamisesta, jotka olisivat oikeasti kuuluneet hänelle. Ylimielisenä syntymästään lähtien hän yritti aina tulla paremmaksi kuin veljensä, Snake. Kuitenkaan siinä onnistumatta.

Väistämättömällä matkallaan kohti pahuutta[muokkaa]

Liquid Snake kasvoi litkien teetä, ja katsellen Manchester Unitedia kunnes hän koki pakonomaista tarvetta lähteä sotimaan. Hän osallistui Persianlahden sotaan SOS-agenttina. Todellisuudessa hän olikin SIS-vakooja ja SOS oli vain peiteoperaatio. Hän epäonnistui surkeasti, ja joutui vangiksi Lähi-itään. Lopulta amerikkalaiset vapauttivat hänet maksua vastaan. Eli siis heille maksettiin. Sillä aikaa kun Liquid kykki vankilassa, hänelle kasvoi parta, mutta mikä tärkeintä, Solid Snake tappoi Big Boss:in vaikka Liquidin olisi pitänyt tehdä se. Siitä Liquid suivaantui Solidille vielä enemmän.

Liquid Snake liittyi FOXHOUND-erikoisyksikköön vain pitääkseen Solid Snakea silmällä ja tappaakseen tämän hyvän tilanteen tullen. Liquid yleni FOXHOUND:in johtajaksi, käännytti kaikki ryhmän jäsenet puolelleen ja kaappasi Shadow Moses -saaren. Hän vain halusi itselleen yksityisen saaren ja satakunta henkivartiaa, mutta kun hänelle paikan päällä paljastuikin että saarella oli aseita, ydinohjuksia sekä Metal Gear REX, hän sai idean. Hän vaati miljardi Yhdysvaltain dollaria ja Big Boss:in ruumiin, tai hän tuhoaisi jotakin.

Vanhuus yllätti[muokkaa]

Solid Snake tarttui... toimeen ja ui Shadow Moses -saarelle vain kohdatakseen Liquidin kanssa kasvotusten. Solid pudotti Liqudin lämpöhakeutuvilla ohjuksilla varustetun HIND D -helikopterin pistoolilla ja viikko sitten vanhaksi menneellä ration:illa. Liquid selvisi hengissä, mutta tällä kertaa hän käytti toista taktiikkaa. Hän naamioitui Mestari Milleriksi, ja täten huijasi Snaken aktivoimaan Metal Gear REX:in.

Solid Snake tuhosi Metal Gear REX:in, voitti Liquidin hikisessä ja paidattomassa nyrkkitappelussa ja pakeni jeepillä. Liquid seurasi tiukasti kannoilla, kunnes molemmat kolaroivat. Liquid sai vihdoin tilaisuuden surmata Solid Snake, mutta liian pitkän jaarittelun ja elämän tarkoituksen pohtimisen takia, hän ehti menehtyä sydänkohtaukseen häneen istutetun FOXDIE-viruksen takia.

Myöhemmin Revolver Ocelot tuli paikalle ja löysi kuolleen Liquidin ruumiin. Huomatessaan tilaisuuden tulleen hän varasti Liquidin käden menettämänsä tilalle. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty:ssä Liquidin käsi ottaa Ocelotin ajoittain hallintaansa. Tämä voi johtua kuitenkin siitä että Ocelot sai isältään, The Sorrow:ilta (Metal Gear Solid 3: Snake Eater) meedion lahjan, ja liiallisen kuvittelun seurauksena hänen mielikuvitusystävänsä on vallannut Liquidin käden.

Katso Myös[muokkaa]