Liberaalikommunismi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

” Olet vapaa tekemään mitä ikinä haluat, kunhan se tuottaa voittoa yrityksellemme ”

~ Hyvää tarkoittava yrittäjä

Stalinistista rakkauta kapitalismin ehdoilla ”

~ Hyvää tarkoittava yrittäjä

” Näetkö tuon uuden Teslani? Jos sinä työskentelet yhtä kovasti kuin minä, niin ensi vuonna minulla varaa ostaa entistä komeampi Tesla!”

~Hyvää tarkoittava yrittäjä
Hengelliset kokoontumispaikat saattavat olla näyttäviäkin, joiden tarkoitus on kuitenkin vain luoda valheellinen tunne turvasta.

Liberaalikommunismi on amerikkalainen teokraattis-totalitaristinen liike, jonka kliimaksiksi voidaan katsoa 2010-luku, ja alkukohdaksi 1960-luvun hippiliike.

Liberaalikommmunistit ovat maailman kansalaisia, joita ohjaa nomadinen elämäntapa ja mukautuva mieli. Kapitalismi ajaa yhteistä hyvää ja sen ilosanomaa on vietävä jokaiseen maailmaan kolkkaan. Kaikki maailman kansat tulee yhdistää yhteen suureen konglemeraattiin.

Liberaalikommunismi ei ole vain pelkkä tuote, vaan identitetti. Kun ostat Tom of Finland -suihkulakanat, sinä tuet myös Suomen seksuaalivähemmistöjä tukemalla meidän yritystämme. Poliittinen vaikuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Miten sinä muuten työtä tekevänä kansalaisena kykenisit vaikuttamaan konkreettisesti maailman ongelmiin? Tai ehkäpä et ole yhtä mieltä meidän yrityksemme arvojen kanssa? Ei hätää! Tee siitä Twitter-kamppanja, millä nostat yrityksemme näkyvyyttä, mikä puolestaan näkyy kasvupiikkinä seuraavassa vuosineljänneksessä!

Keskukset[muokkaa]

Liberaalikommunismin hengellisiä keskuksia ovat teknologiasektorin startup-yritykset. Paperilla sinulla on mahdollisuus pelata taukohuoneesta löytyvää, työsuhde-etuna mainostettua pelikonsolia, mutta et kuitenkaan voi tätä konkreettisesti tehdä, sillä sinun pitäisi olla tuottamassa liikevoittoa yrityksellesi ennen kuin bisnesenkelien pääoma juoksee kuiviin. Estääkseen pääoman kuihtumisen, ovat startupit valjastaneet katraan mitään tarkoittavia titteleitä, millä puolestaan on sumutetaan spekulatiivista arvoa pörssissä.

Hengellisyys[muokkaa]

Matkalla launtaisaarnaan eli startup-yrityksen palkattomiin ylitöihin. Tunnetaan myös hengen talkoina

Liberaalikommunismin keskeinen teema on korporatiivinen sosiaalinen vastuu. Yrityksen eivät ole kiinnostuneita ainostaan liikevoitosta, vaan myös sosiaalisista ongelmista. Siinä määrin, että tämä lisää liikevoittoja. Tämän paskan idean konkreettisia ilmenemismuotoja ovat esimerkiksi:

  • Taylor Swiftin musiikkivideo You Need To Calm Down, missä hyvä seksuaalivähemmistöjen elittii asetetaan vastakkain pahojen fly over states -junttien kanssa. Vitsin on siinä, että musiikkivideolle osallistumattomat seksuaalivähemmistöjen edustajat ovat niitä, jotka saavat vihaiset juntit niskaansa.
  • Paskaduunit, jotka voidaan katsoa amerikkalaisena aktiivimallina. Ole tuottava kansalainen tai menetä osa ihmisoikeuksistasi. Asiaa ei auta, että tämä antaa alemalle johdolle käytänössä autokraattisen aseman, missä kaikki entisen koulukiusatut pääsevät toteuttamaan power-trippejään. Vaikka yhteneväisyyksiä voi löytää armeijan ja paskaduunien välillä, etenemismahdollisuuksia aiemmin mainitussa ei ole.
  • Hyväntekeväisyys omien järjestöjen kautta, kuten Bill and Melinda Gates foundation. Korrelaatio auttamishalun ja koltaanin esiintymien kanssa on erinäisistä syistä korkea.

Koska liberaalikommunistit ovat maailmankansalaisia, ei heidän siten tarvitse välittää valtioiden laeista. Jos työläiset lakkoilevat ensimmäisen maailman maissa, työt voi aina siirtää kehitysmaihin. Vaihtoehtoisesti, liberaalikommunistit ovat neoliberalistien tapaan mahdollisimman pienen valtion kannalla, jota puolestaan on helpompi lobata.

Liberaalikommunisteja[muokkaa]