Laura Huhtasaari

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Stop hand.png Laura Huhtasaari on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.

”Jos katsoo taaksepäin historiaani, niin ei ole mitään näyttöä siitä, että olisin vilpillinen ihminen.”

~Kun tarvitsisit silmälasit, jotta päässäsi olisi edes jotakin
Huhtasaaren visual novel Conceit and Clusterfuck (2015).

Laura "Copy-Paste" Huhtasaari-Kummalaakso (s. 1979) on apinoiden parissa kasvanut puoli-apina-ihminen[1] ja Perussuomalaisten kansanedustaja, eduskuntavaalien 2015 seurauksena. Huhtasaari on tunnettu hätkähdyttävästä kasvo/karisma/ilmehdintäyhdennäköisyydestään Leijonakuninkaan Scarin kanssa[2]. Hänen mielestään Välimeren potentiaalisilla pakolaisilla on aivan hyvä olla[3]. Siinä missä heitä pitäisi ottaa Suomeen puolet nykyistä vähemmän, Huhtasaari puolustaa muhkeasti Persujen tavoitetta nostaa (natottoman) maanpuolustuksen menoja 150 miljoonan euron verran:

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Laura Huhtasaari.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Laura Huhtasaari -sitaatteja.
Kansa tietää.

»...ja, meillä täytyy olla uskottava puolustus. Se on viesti, joka paikkaan, että me ollaan isänmaallisia – ja että me halutaan puolustaa, omaa – maatamme. Ja ne maamiinat – takaisin sinne! Ja kun meillä on ne maamiinat siel takasi ja uskottava puolustus, niin ajatellaan et jos vaikka Venäjällä tulis mellakat tai jotkut tämmöset, niin täytyyhän meillä rajalla pystyä puolustamaan ettei ne leviä, esimerkiksi siitä sitten, Suomeen. Ja armeijaa voi käyttää myös sisäisessä turvallisuudessa täällä Suomessa. Ni oma puolustus kuntoon, se on Perussuomalaisten linja – ja mehän olemme i s ä n m a a l l i s i a.»
(Laura Huhtasaari nerona[4])

Laura Huhtasaari on siviiliammatiltaan luokanopettaja. Nimettömänä esiintyvä Huhtasaaren entinen oppilas kertoo Hikipedialle, että luokan retket kaupungilla olivat usein melko kuumottavia, sillä oppilaiden täytyi seurata koko ajan silmä kovana, ettei opettaja eksy joukosta.

Kolme kuukautta vaalien jälkeen Huhtasaari ehdotti Suomen väkivalta- ja seksuaalirikollisten lappaamista Viron huoliksi, noin maantieteellisesti.[5] Tällöin ei syntynyt yksimielisyyttä, puuttuuko Huhtasaarelta kontrolli sanomisiinsa vai onko hän tulossa kaapista eerolalaisena läppälinjan (joka kattaa sitä soveltavan poliitikon koko toiminnan) edustajana. Myöhemmin on selvinnyt, että Huhtasaari on aina samalla kehitysasteella kuin Michael Scott vajaamielisimpinä hetkinään. Syyskuussa hän tyhmänä paskana jo kielsi evoluutioteorian tietämättä siitä koulutettuna opettajana edes alkeita, ja marraskuussa vaati Suomea jättämään noudattamatta kansainvälisiä sopimuksia, kaikki turvapaikanhakijat kun on vain saatava käännytettyä keinoja kaihtamatta.[6] Jussi Halla-aho suositteli Huhtasaarta kansanedustajaksi.[7]

Evoluutioperseilynsä aiheuttamaan kritiikkiin Huhtasaari vastasi taas kerran yleisönosastoraapustuksella, kertoen, miten huonosti käyttäytyvillä pilkkaajilla ei selvästikään ole sydämen sivistystä, ja olevansa akateemisesta perheestäkin.[8] Itsenäisyyspäivänä 2015 hän tosin osallistui puhujana samaan rajat kiinni -kansallismielenosoitukseen kuin Mitä Vittua??!! -sivuston perustaja Ilja Janitskin ja Junes Lokka[9] ja jonka juhlahumussa mm. ehdotettiin Juneksen matkalla ostaman kaktuksen sijoittamista Li Anderssonin ykköseen ja kakkoseen.[10][11] Huhtasaari kerkesi saman joulukuun aikana myös väittää, että ihmisoikeudet perustettiin alun perin koskemaan vain siviilejä, joihin eivät kuulu terroristit, sotarikolliset tai muutkaan rikolliset (mm. käänteinen 5. artikla). Erityisen painavasti ihmisoikeudet on Huhtasaaren mielestä ”tarkoitettu heikoille, kuten vauvoille ja vammaisille, jotka tarvitsevat suojelua” (huom. EI verrattain itsenäisille vauvoille ja vammaisille).[12]

Sittemmin on paljastunut, että Huhtasaari koostaa kaikki ajatuksensa ja kirjoitelmansa disattributionistisella sitaattitekniikalla eli ns. leikkaa ja liimaa -plagioinnilla, jonka oppisi puoli-apina-ihminenkin. Paljastus ei tullut yllätyksenä, sillä jo hyvän aikaa oli uumoiltu, ettei kukaan voi yksinään olla niin perinpohjaisen tyhmä kuin miltä Huhtasaari vaikutti.[13] Toistaiseksi on selvittämättä vielä, kaukosäätääkö joku Lauran ilmereaktiot ja habituksen pätkivästi, vai onko hän opetellut ne joltakin kirjekurssilta.

Huhtasaari on tiettävästi kerran (1) myöntänyt olleensa väärässä: hän ilmoitti saaneensa aiheelliset ylinopeussakot syksyllä 2017.[14] Huhtasaari korostaa, että "puhalluksessa" ei "ollut mitään", mikä on perussuomalaisen kansanedustajan tapauksessa aivan tarpeellinen lisäys. On Huhtasaarelta erityisen jalomielistä myöntää ylinopeus avoimesti ottaen huomioon, ettei teoria kiihtyvyydestä ja liike-energiasta ole tiedeyhteisössä sataprosenttisen hyväksytty; itse asiassa on ihan mahdoton teoria, että 80 km/h:n nopeudesta ajan saatossa tulisi yli 100 km/h.

Huhtasaaren mikään kommentti ei ole alkamisen arvoinen. Se on kuin opettaisi koiranpaskalle integraalilaskentaa: hyödytöntä ja itsessään hullua, ja lopulta vain itseen on tarttunut paha haju.

Persuälymystö[muokkaa]

Huhtasaari1.jpg
Huhtasaari2.jpg

Huhtasaari on keskeinen osa persuälymystöä. Persuälymystöön kuuluvat lisäksi Mestari, Hakkis, sekä koko joukko sekalaista seurakuntaa. Persuälymystön kärkikolmikko on saavuttanut älymystöasemansa akateemisilla opinnäytetöillä: Mestari on suorittanut tarjoilun ja kielitieteen tohtorintutkinnon tutkimalla päihtyneiden venäläisäijien tapaa käyttää suhuässää muinaiskirkkoslaavissa kesken ehtoollisviinitarjoilun. Huhtasaari on tutkinut kehitysmaiden, mukaanlukien Mikronesian, monikulttuurisuutta sekä suvaitsevaisen nyky-Suomen kykyä suvaita omanlaisia käsityksiä akateemisen opiskelun monimuotoisuudesta, etenkin arvorelativismin ja uhriutumisen näkökulmasta[15]. Hakkis taas on kaikella hyvin poliittisella toiminnallaan (yhdessä Lauran ja Mestarin kanssa) muodostanut pohjan monille tulevaisuuden opinnäytetöille, joissa tullaan todella ankarasti ihmettelemään perussuomalaisten nousua vakavastiotettavaksi poliittiseksi voimaksi ja suomalaiskansallisen uuden älyllisyyden muistomerkiksi.

Laura Huhtasaaren harjoittama perustuslain vastainen sananvapauden vihaaminen[muokkaa]

Huhtasaari on harjoittanut vihaa sananvapautta vastaan ja törkeästi syrjinyt ihmisiä näiden mielipiteen perusteella deletoimalla Hikipedian Twitter-tilin hänelle avoimen kansalaiskeskustelun nimissä osoitetut twiitit. Tai sitten eduskunta-avustaja ei vain ollut paikalla selittämässä twiittejä lukutaidottomalle kansanedustajalle.

Laura Huhtasaari Hikinewseissä

Katso myös[muokkaa]

🎶

Leftis-setä asuu Kallio-Vallila-Käpylä-akselilla
ja sieltä on parin kilometrin pyöräilymatka kaikkiin etelän median toimituksiin
Mutta minusta vain tuntuu, että
Leftis-setä asuu yhtä lähellä kuin lähin vastaanotin

Leftiksellä on niin suuri otsa,
että siihen mahtuu koko media, ja deep statekin
Ja Leftis-setä hymyilee
ja silmät palavat ja hän nauraa niin kuin setä Charles Darwin

🎶

Viitteet[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.