ERROR 404

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


404: Voi ei! Sivua ei ole. Ainakaan vielä. Löysit tiesi artikkeliin, jota ei vielä ole. Hikipedian keskusaivo on varma siitä, että hän ei ole koskaan kuullutkaan koko asiasta tai ilmiöstä. Hikipedian ylläpitoa on tiedotettu, mutta Hikipedian keskusaivo on melko varma siitä, että tästä ei ole apua asiaan

Otsikon kulttuuri kanssa yhdessä asuvaa artikkelia ei siis ole. Ehkä ne muuttivat erilleen? Vai kirjoititkohan nimen ihan oikein? Auttaisiko vilkaisu sisällysluetteloon?


Ongelma voi johtua siitä, että:

  • Palvelin on todennäköisesti taas ikävällä tuulella tai sitten suututit sen. Ehkäpä päivittäminen auttaa?
  • Tätä sivua ei todellakaan ole olemassa. Koeta etsiä uudestaan, mitä ikinä olitkin etsimässä.
  • Kirjoitit osoitekenttään jotain satunnaista ihan vain siksi, että näkisit, onko täällä sellaista. Kokeile uudelleen .
  • Sivu oli, mutta ei ole enää. Kannattaa vilkaista poistolokia siltä varalta, että sivulle on näytetty roskakoria.
  • Aiheesta voi löytää paremmin lisätietoa, jos tarkistat hakusanasi oikeinkirjoituksen tai haet vähemmällä sanojen yhdistelyllä.

HTTP 404 – Sivua ei löydy tai DNS temppuilee. Hikipedia


Jos olet kaikesta huolimatta niin ehdottoman varma hakusanasi tärkeydestä ja kyvyistäsi kirjoittaa aiheesta, että uskallat asettaa kiveksesi pantiksi, voit luoda sivun kirjoittamalla sen apua saat ohjesivulta, sieltä löytyy valmiita vitsejä ja artikkeleja, sen kun plagioit sen tänne. Jos ei tee mieli lukea ohjeita eikä kirjoittaa, mene pois. Voit siis luoda aiheesta uuden sivun, mutta etsi kuitenkin ensin vastaavaa sivua, joka voi olla kirjoitusasultaan hieman erilainen. Muuten upouusi tuotoksesi voi lentää hikitaivaaseen.