Kristiinankaupunki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kristiinankaupunki on Suomen vanhoista puutalokaupungeista ainut, joka ei ole koskaan kokonaan palanut - kiitos kehittyneen palonsammutusjärjestelmän

Kristiinankaupunki (engl. Christ Town, ruots. Sem Sem stad) on Suomen viimeinen intiaanireservaatti. Kaupungin tarkkaa asukasmäärää ei tiedetä, mutta varmaa on, että se on inhimillisesti katsoen liian suuri. Kristiinankaupunki on, kuten Wikipedia valistaa, Suomen pisin kunnan nimi – hyvin sopiva ratkaisu paikan kokonaisvaltaisen pitkäveteisyyden huomioiden.

Kristiinankaupunkilaiset ovat uusavuttomia, täysin turhia junttipäisiä murmeleita. Tämän vuoksi kaikki tuholaistorjujat kohdistavat kaiken energiansa Kristiinankaupunkiin. Kristiinankaupunki on Yhdysvaltojen terroristilistalla epäselvistä yhteyksistä Fin-Qaidaan.

Kristiinankaupungissa ei ole yhtään nähtävyyttä, koska se on yhtä turha kulttuurin kuin kaiken muunkin kuviteltavissa olevan kannalta.

Kristiinankaupungista löydät... elämyksiä.

Suomessa on vain kaksi kaupunkia: Uusikaupunki ja Kristiinankaupunki. Esimerkiksi Seinäjoki on vain joki, Tampere ja Helsinki - no nehän ei tarkoita mitään paitsi ruotsiksi koskia (fors).

Kristiinankaupunki on ammoisina aikoina ollut merkittävämpi satamakaupunki kuin Helsinki. Väkiluku on kasvanut tasaisesti kuin lehmän häntä - siis alaspäin. Nykyisin kaupunkia asuttaa kolme kieliryhmää: ruåtsalaiset, suomalaiset ja mamut. Väestönkatoon on kolme syytä:

  1. suomalaiset haluavat ajaa ruåtsalaiset lahden toiselle puolelle
  2. ruåtsalaiset taas ajaisivat suomalaiset Siperiaan
  3. mamut halutaan ajaa takaisin kotimaahansa


Kristiinankaupungin kritiikkiä[muokkaa]

  • ”Sais vaan ampua paskaks koko kylän, prkl.”
tuntematon viisas


800px-Taajama 571.svg.png Tämä paikka ja sitä käsittelevä artikkeli ovat tynkiä.
Estä väkivaltaiset alueliitokset laajentamalla artikkelia
.