Klaus von Stauffenberg

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Klaus Philipp Maria[1] Graf Schenk von Stauffenberg (s. 15. marraskuuta 1908 – k. 21. heinäkuuta 1944) oli saksalainen aristokraattinen Wehrmachtin upseeri. Hänellä oli aika tylsä elämä ja keksi itselleen viihdykkeen, nimittäin Adolf Hitlerin salamurhaamisen järjettömän paineen omaavalla pommilla. Stauffenberg epäonnistui, mikä on huomattavissa hänen kuolinvuodestaankin. Stauffenbergilla oli tunnetusti merirosvofantasioita. Sehän oli nähtävissä hänen silmälapustaankin.

Aatun salamurha(yritys)[muokkaa]

Vuonna 1944 Stauffenberg päätti tappaa Hitlerin tämän ns. "sudenpesässä". Paikka oli kuitenkin vaaraton, sillä sudet oli tapettu edellisvuonna. Stauffenberg tunki laadukkaan pommin Hitlerin pöydän alle ja PAM, se räjähti. Hitler kuoli ja ollessaan ruumisautossa hän luuli, että isku oli juutalaisten tekemä ja ihan piruuttaan nousi pystyyn kuolleista. Stauffenberg sairastui ilmeisesti luulotautiin, sillä hän kivenkovasti väitti Hitlerin kuolleen, vaikka tämä seisoikin Stauffenbergin nenän edessä.

21. heinäkuuta Stauffenberg teloitettiin ampumalla, mutta ihme ja kumma hän huusi ja huusi sekavia (todennäköisesti luulotaudin vaikutuksesta), että Hitler on edelleen kuollut. Hitler antoi käskyn kaikille ampua Stauffenbergiä (tällä kertaa päähän), mutta hän huusi edelleen kaikkea hullua. Sitten Aatu sai hepulin ja nappasi silmänräpäyksessä kiväärin vieressä olleen sotilaan käsistä. Hän rupesi kohtauksen saanena hakkaamaan maassa makaavaa, ammuttua miesparkaa, joka huusi vielä tunnin ennen kuin lopultakin kuoli (ja hiljeni). Sattumalta samana päivänä arviolta puoli miljoonaa juutalaista heitti henkensä.

On osoitus salaliittolaisten ammattimaisuudesta, että pommin virittäminen annettiin yksikätisen silmäpuolen tehtäväksi.

Viitteet[muokkaa]

  1. Haahahahaha! Naisen nimi!
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.